Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 94

• 2 304
  • 69
  •   1
Отговори
# 30
  • Sofia
Зависи какво имаш в предвид под лека стимулация. Ако ползвате перорално медикаменти като кломифен или летрозол може и доста по-евтино да е според мен. Но ако става въпрос за стимулация с FSH/LH може би около сумата, която е споменала Semirra.

Момичета, да ви питам след хистероскопия издават/излизат ли ви в системата някакви епикризи, амбулаторни, нещо? Днес имах такава процедура с премахване на два полипа.

# 31
По мое време нямаше епикриза (преди година), но после въведоха повече неща в системата, вкл. амб. листове, та не знам сега как е. Но има запис, него си поискайте със сигурност, отнема няколко дни да се запише.

# 32
Излизат в приложението, но след около 3 седмици.

# 33
На мен в профила за самата процедура веднага ми излезе амбулсторен лист, но той беше толкова проформа, че по-добре да не ми го бяха писали. Даже не пишеше, че са махнали полип, а просто бяха сложили някакъв темплейт как са ме изписали без никакви усложнения.
Като е готова хистологията от самите полипи обаче, ще излезе епикриза и там ще си пише всичко.

# 34
  • Sofia
Чудесно, точно това ме интересуваше. Разбрахме се с доки да се видим след 2 седмици, понеже тогава щяла да излезе и да обсъдим какво е положението и какво ще правим след това. Беше ми интересно дали дават повече информация, че малко се изненадах вчера. Уж имаха съмнение, че може да има полип, но не бяха сигурни, пък те се оказали два.

# 35
Aко се е водила диагностична - амб. лист, който наистина е проформа, и после хистология.
При оперативната хистероскопия вече си има подробна епикриза.
На записите доста им вдигнаха цените за съжаление, в момента мисля, че е 500лв. и не съм сигурна дали въобще правят при диагностична. Аз при първата оперативна си заявих и взех, тогава обаче беше нещо от сорта на 80лв. При втората вече бяха вдигнали цените и реших, че няма да плащам 50% повече за запис. За щастие се оказа, че и запис ми би бил излишен (освен от чисто любопитство), защото си свършиха работата и няма да ми се налага да търся друго мнение.

# 36
Здравейте, някой да е правил ендометриален микробиом в Надежда или нещо подобно? Интересува ме дали има такъв вид изследване и дали е  тип фертилити тест или тип микробиология ?

# 37
В Надежда има микробиологична и вирусологична биопсия. Отделни са.
Отделно има и имунологична, импо и импо+.

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 11:34 от Semirra

# 38
Супер. Значи е това, което гледам.

# 39
Колко време след неуспешен замразен трансфер при д-р Стаменов започнахте нова процедура?

# 40
Момичета, някой скоро да е бил в болницата?
Събрали сме се в друг раздел във форума и се опитваме да разберем кога започват Дни на Донорството.
Писахме мейли, но нямаме отговор. Така че, ако знаете, моля, споделете Simple Smile

# 41
Какво представляват тези дни на донорството?

Събрали сме се в друг раздел във форума и се опитваме да разберем кога започват Дни на Донорството.
Писахме мейли, но нямаме отговор. Така че, ако знаете, моля, споделете Simple Smile

# 42
Какво представляват тези дни на донорството?

Безплатни прегледи . Доста хубави томбола за различни неща. Ин витро, раждане, трансфери и готино базарче. Винаги по това време обявяват, а сега никой нищо Sad

# 43
  • Sofia
Нямам представа и аз. Помня, че миналата година към края на октомври/началото на ноември имаше. Ние тогава и започнахме активно ходене до болницата тогава.

# 44
След неуспешен резултат след трансфер в манипулационна ли се обаждат? Аз звъня от вчера и никой не вдига. Има ли време, в което отговарят на обажданията?
А някой наясно ли е след 4 самофинансирани процедури може ли да се кандидатства по фонд , тъй като имаме замразени ембриони и ако може фонда да се използва за трансфер?

Общи условия

Активация на акаунт