Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 94

• 19 143
  • 473
  •   1
Отговори
# 375
I.K , да , излизат в профила . Ето така изглежда

Rouina , аз мисля , че това е добър резултат , щом  имунните показатели са в норма .

# 376
Здравейте. Вчера бях на консултация с Михайлова и ми беше пуснала допълнителни имунологични изследвания в тяхната система са: А1 в периферна кръв. Доколкото разбрах се пускат при склонност към аборти.
Видях в системата че има някакъв резултат, но не мога да разбера какво значи. Някой дали ги е пускал да може да каже?

Това много високо добре ли е, зле ли е? Не знам какво се очаква като резултат.

Аз ги пусках миналата седмица и при мен резултата е “много висок” - 82, но все още нямам информация какво значи. В сайта пише, че би трябвало отговорния лекар за разчитането на резултата да се свърже с пациентката, но никой не се свързвал с мен. Другото като информация на което попаднах е, че д-р Стаменов гледал всяка сутрин резултатите и акушерките предавали информацията към пациентите, но отново не е сигурно дали е все още актуална информация…

# 377
  • Sofia
На мен пък Михайлова специфично ми каза да си запазя час да се видим през Януари. Затова и не чакам някой да ми се обади. Аз хубаво запазих час, ама до 5 януари колко време ще мине.. Доколкото разбирам, този резултат е хубав.

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 15:57 от Rouina91

# 378
Направили са някаква промяна в системата. Аз съм бременна и от началото на бременността пускам А1 на 3 седмици, час при Михайлова не съм имала. Както е написано, д-р Стаменов гледа резултатите и на следващия ден акушерка ми се обажда да каже дали да променян терапията. Последното ми А1 е от последните дни на ноември и в системата никога не ми се визуализират резултати. Стои си празно.

# 379
Някоя дама на терапия Естрофем 2х1 до 15 ден после + Дуфастон 2х1 до 28 ден?
Проблемът ми е че не пише по-колко Естрофем да приемам след като включа Дуфастона.
Пише Естрофем + Дуфастон 2х1.
Лекарствата ги пия за подържане на цикълт...до като се намери ембрион..

# 380
  • София
Проблемът ми е че не пише по-колко Естрофем да приемам след като включа Дуфастона.

Според мен е най-добре да звъннете в болницата и да попитате точната доза за вас. Това е номер на манипулационната 0884 700 704

# 381
Естрофемът е "до 15 ден". Т.е. след това го спирате и започвате Дуфастон от 15 до 28 ден.  Нормално цикълът през първите две седмици има естроген, а следващите две - прогестерон. Щом сте за поддържане на цикъла, първо взимате едното до 15 ден, после другото до 28-ми. Естрофемът е заместител на естрогена, а Дуфастонът -  на прогестерона.

# 382
Момичета, хематолог и ендокринолог в болницата можете ли да препоръчате?

# 383
Защо в болницата? По-добре добри специалисти извън нея. Няма да се сърдят репродуктивните, че с външен си следите тези две неща.

# 384

Аз не съм доволна от Светлана Хедер (ендокринолог) и не Ви препоръчвам да си губите време там. Както са Ви писали по-добре потърсете някой външен.

# 385
  • Sofia

Аз не съм доволна от Светлана Хедер (ендокринолог) и не Ви препоръчвам да си губите време там. Както са Ви писали по-добре потърсете някой външен.

+1
Препоръчвам д-р Яначкова в клиника Щерев приема. Тя ме следи, въпреки че АГ и раждането беше в Майчин дом.

Последна редакция: пн, 29 дек 2025, 15:26 от kroche

# 386
Моя приятелка беше при Хедер и ми каза, че е останала доволна. Аз си ходя при д-р Мая Христозова. Много ми е миличка и съм много доволна от нея. Та дори има и часове по здравна каса.

# 387
  • София
Не мога да дам лично мнение за тези специалисти в болницата, но за хематолог мога да препоръчам д-р Тончев и д-р Нихтянова. От началото на новата година се местят от МБАЛ Св. София в МВР Болница.
За ендокринолог съм чувала, както добри така и лоши коментари за д-р Начев.

# 388
Привет!Някой има ли информация дали ембриологията ще заработи тези дни?Някой с насрочен трансфер или пункция в идната седмица?Благодаря и успех!🍀

# 389
  • Sofia
Привет!Някой има ли информация дали ембриологията ще заработи тези дни?Някой с насрочен трансфер или пункция в идната седмица?Благодаря и успех!🍀

Нямам представа, но утре имам преглед и може да попитам. Ние започнахме дълъг протокол преди празниците и се очаква утре, ако всичко е ок да стартираме със стимулациите. Евентуално пункция след около 2 седмици, та се надявам да са заработили в ембриологията.

Общи условия

Активация на акаунт