Подготовка за малкия човек - тема 30

• 10 253
  • 272
  •   5
Отговори
# 255
Специално аз четох за Braun thermoscan 7, но и за предните серии имаше добри отзиви. Иначе има и Braun thermoscan 7+, който е по-скъп, но има опция да се ползва с приложение на телефона и нощен режим. До колкото разбирам се сменят накрайниците, които се купуват отделно като консуматив.

# 256
Нашият е Термоскан 3. И да, има пластмасови капачета, които се сменят.

# 257
Нашият е Термоскан 3. И да, има пластмасови капачета, които се сменят.
Точно този гледах в Амазон на хубава цена.

# 258
Толкова често се споменава този термоскан на браун, че сега го поръчах 😂
Термоскан 3 с baby wishlist отстъпката се връзва 18 евро в немския амазон.
Аз съм с един електронен ecomed tm-65e мисля че беше точния модел - за нищо не става! Казвам ви го, защото в бг мама има писано за него и е много хвален, нооо само ще се подлъжете 😃 Онзи ден измери температура на детето 38+ градуса, а живачния показа няма и 37..

А и ако някоя е метнала око на аквариума на baby einstein сега е намален на 20 и няколко евро. И като цяло гледах че на повечето им играчки сега върви някакво намаление.

# 259
Ние си взехме на Braun Thermoscan 7+ от немския Амазон и установихме, че приложението не работи в България, което беше неприятна изненада защото се надявахме там да събираме данни. Мери изключително бързо и лесно температурата и издава един кратък звуков сигнал, който ако не се лъжа може дори да се изключи. Все още сме в очакване на нашето бебче и реално сме го пробвали само върху нас - изглежда да мери точно.

# 260
Здравейте , да попитам някой има ли опит или мнение за Електрически стерилизатор със сушилня Cai от Cangaroo ?

# 261
И ние сме с термометъра за ухо на Браун, доволна съм защото мери много бързо и лесно. Но и аз да кажа, че дава отклонения ако се мери в ухото върху което е спано и ако се мери на леко разстояние от ухото. Като беше по-малък не даваше много да го измерим, че явно му ставаше гъдел ама сега няма проблем и докато спи си го меря. Отделно имаме и галиев с който сверявам и са долу горе еднакви стойностите, с леки отклонения.

# 262
Здравейте! Имам два въпроса.
Залъгалки бяхте ли приготвили предварително? Прочетох за ортодонтични като най-добър вариант, чудя се колко да купя.
И има ли нужда от термочанта? Имали ли сте, за какво сте я ползвали?
Благодаря!

# 263
Аз препоръчвам да вземете по 1 брой от вид. Някои бебета отказват да ги ползват, други имат претенции за формата.
 Някои болници предоставят техни. В Токуда имаше.

Нашата искаше само едни на Филипс 0-2 месеца. После смени претенциите и сега само Bibs иска. Аз взимам от силиконовите, че каучуковите бързо заминават в стерилизатора.

# 264
Ние ползвахме само ортодонските на Нук (силиконови), препоръчани ми бяха от ортодонт и УНГ лекар. Не бих ползвала друга форма ако детето ми отказва такива. Сега за второто бебче пак съм подготвила един на Нук. Ако има интерес към биберон изобщо, тогава ще взема още 1 - 2 броя.

# 265
Аз бях подготвила на Bibs каучукови, на Филипс и на Томи Типи. В болницата постоянно ми казваха - дай му биба, дай биба, а той не искаше никаква, с настояване от страна на акушерката прие тези на Бибс, но отказа гърда и му я махнах на 3я ден. После въобще не прие биба, колкото и да пробвах, включително и на Нук взех, за кратко - по 10сек макс държеше тези на Филипс и това беше. Едва на возене в кола прие тези на Томи и лапа залъгалка само тогава, когато е гладен и докато стигнем някъде да го нахраня, а иначе въобще не иска и не търси, а и не му настоявам. Изстрелва ги като ракети.
Ако имаме второ директно няма да взема предварително, защото излишно съм дала пари сега за 13 биби, които категорично не иска, но пък доста бебенца покрай нас не могат без биба.

За термочанта не съм взимала, само калъф от ДМ, който никаква работа не ми свърши на мен и не ползвам.

# 266
В болницата му даваха биба на Нук и същата присъстваше като подарък в раницата, която подаряват. Вкъщи имах 2 биби на филипс, които бяха от комплектите с шишета. Не е имал кой знае какви предпочитания. Която и от двата вида бибки да му дам сега ще цокне 😁 Филипса като че ли му харесва повече.
Не съм си правила експерименти да купувам други биби, не мисля че има и нужда.

# 267
Ако имате такъв калъф от ДМ, не държи водата за млякото топла наистина. Аз поне го взех с тази идея, да си сипя топла вода в шишенцето и да добавя млякото.
Но пък сега го ползвам за кухнята. Събират се двете бурканчета със супа и манджа и вкъщи са си топлички.
Скрит текст:

# 268
Аз имам 2 много хубави термоса от преди да родя - малък и голям. Малкия сега ползвам за като излизаме навън, големия го ползвам за вкъщи. Така че по-скоро бих посъветвала термос да се вземе.

# 269
Супер, мерси! Точно на филипс ортодонтични и на нук ортодонтични съм приготвила. Иначе съм в Токуда, значи ще дадат и там нещо. Ще купя поне 3-4 да имаме.
И да, точно този термос гледах с идея за топлене на мляко като сме навън. Може би ще се въздържа на този етап

Общи условия

Активация на акаунт