Подготовка за малкия човек - тема 30

• 10 083
  • 261
  •   2
Отговори
# 255
Специално аз четох за Braun thermoscan 7, но и за предните серии имаше добри отзиви. Иначе има и Braun thermoscan 7+, който е по-скъп, но има опция да се ползва с приложение на телефона и нощен режим. До колкото разбирам се сменят накрайниците, които се купуват отделно като консуматив.

# 256
Нашият е Термоскан 3. И да, има пластмасови капачета, които се сменят.

# 257
Нашият е Термоскан 3. И да, има пластмасови капачета, които се сменят.
Точно този гледах в Амазон на хубава цена.

# 258
Толкова често се споменава този термоскан на браун, че сега го поръчах 😂
Термоскан 3 с baby wishlist отстъпката се връзва 18 евро в немския амазон.
Аз съм с един електронен ecomed tm-65e мисля че беше точния модел - за нищо не става! Казвам ви го, защото в бг мама има писано за него и е много хвален, нооо само ще се подлъжете 😃 Онзи ден измери температура на детето 38+ градуса, а живачния показа няма и 37..

А и ако някоя е метнала око на аквариума на baby einstein сега е намален на 20 и няколко евро. И като цяло гледах че на повечето им играчки сега върви някакво намаление.

# 259
Ние си взехме на Braun Thermoscan 7+ от немския Амазон и установихме, че приложението не работи в България, което беше неприятна изненада защото се надявахме там да събираме данни. Мери изключително бързо и лесно температурата и издава един кратък звуков сигнал, който ако не се лъжа може дори да се изключи. Все още сме в очакване на нашето бебче и реално сме го пробвали само върху нас - изглежда да мери точно.

# 260
Здравейте , да попитам някой има ли опит или мнение за Електрически стерилизатор със сушилня Cai от Cangaroo ?

# 261
И ние сме с термометъра за ухо на Браун, доволна съм защото мери много бързо и лесно. Но и аз да кажа, че дава отклонения ако се мери в ухото върху което е спано и ако се мери на леко разстояние от ухото. Като беше по-малък не даваше много да го измерим, че явно му ставаше гъдел ама сега няма проблем и докато спи си го меря. Отделно имаме и галиев с който сверявам и са долу горе еднакви стойностите, с леки отклонения.

Общи условия

Активация на акаунт