Подготовка за малкия човек - тема 30

• 8 557
  • 220
  •   5
Отговори
# 210
От синсей до скоро бях доволна, но последно върнах едни бодита, поръчах 68 размер 3 броя в комплект и трите бяха различен размер, като най-малкото отговаряше по-скоро на 50р-р, ако не и 48, а най-голямото на 62 .. бях поръчала и гащеризончета 6 броя, от тях само 2 ми харесаха като материя, като размер, на другите ръкавите бяха с дължина за първокласник и супер широки, отдолу с пухенка мога да го облека и пак ще му е широко сигурно Grinning

# 211
Здравейте
Искам да попитам за столчета за хранене, кога е най - удачно да изчакам за намаления или сега да купувам. В Киндермаркет има в момента промоции,но ако някъде има по - изгодни или ако ги намалят повече някъде бих изчакаш. Имам долу горе два месеца да мисля и да действам.

# 212
Харесайте си няколко модела и сравнете цените с тези в немския Амазон. Много често излиза доста по-изгодно да поръчате от там.

# 213
H&M определено ми се отличават като качество в сравнение с другите марки. На пипане памукът им е мек, а също имат и еластан в тях и могат да се ползват по-дълго. Вярно е, че са им уголемени дрехите. Моите деца хем вървят високи и пак им стои широко техния номер.

# 214
Значи на Синсей когато носехме по принцип 56, от техните ни ставаше 62. Като минахме на 62, от техните ни ставаше 68. Сега сме 68 и съответно реших да поръчам направо 74. Ами огромни са ни, огромни😶 логика нула

# 215
На какъв стерилизатор сте се спрели? Аз взех Cangaroo Verde и днес реших да го пробвам, та той взе, че гръмна 🤭🤭. Та сега съм в търсене на друг с функция за стерилизиране и сушене. Не ми се дават толкова пари за Филипс, но ако по бюджетните ще ми гърмят в ръцете, не знам.

# 216
На какъв стерилизатор сте се спрели? Аз взех Cangaroo Verde и днес реших да го пробвам, та той взе, че гръмна 🤭🤭. Та сега съм в търсене на друг с функция за стерилизиране и сушене. Не ми се дават толкова пари за Филипс, но ако по бюджетните ще ми гърмят в ръцете, не знам.

Аз съм доволна от този на Лорели, даже е намален сега https://www.baby.bg/product/lorelli-el-paren-sterilizator-sas-sushilnya/,но той се ползва по-рядко защото е при бабата и дядото. Вкъщи съм с Филипс и си заслужава всяка стотинка, пускам го по 2 пъти на ден.

# 217
Мале, Денси и аз купих такъв и още си седи в кашона. Чак ме достраша да го извадя и пробвам, ама ако ще гърми по-добре сега да имам време да търся нов.

# 218
Мале, Денси и аз купих такъв и още си седи в кашона. Чак ме достраша да го извадя и пробвам, ама ако ще гърми по-добре сега да имам време да търся нов.
Това казах на мъжа ми, добре че реших да го пробвам по-рано. Утре ще го върна, вероятно просто такъв ми се е паднал 😀🤭

# 219
Моя стерилизатор е този:
Скрит текст:
Доволна съм от него, събира доста шишета и аксесоари. Сега с второ дете ще го ползвам.

# 220

Аз съм доволна от този на Лорели, даже е намален сега https://www.baby.bg/product/lorelli-el-paren-sterilizator-sas-sushilnya/,но той се ползва по-рядко защото е при бабата и дядото. Вкъщи съм с Филипс и си заслужава всяка стотинка, пускам го по 2 пъти на ден.

И ние сме с тоя Лорели. Изключително доволни сме, на ден стерилизираме по 6 пъти сигурно, може и повече в някои дни, зависи. Събира много неща - бутилки,биби, всички аксесоари на помпата ми за кърма. Не бих дала над 200 лв за Филипс аз.

Общи условия

Активация на акаунт