Дисфагия

• 678
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
Доколкото си спомням авторът каза 24. Младо момче е.

# 16
Според вас възможно ли е да изпитвам стягаща лека болка сякаш около областта на сливиците, за няколко секунди, от стрес? Ходих доста пъти на УНГ, всичко прегледи бяха без нещо сериозно открито, гледаха ми и с камера един път гърлото, скенер си бях правил и на шията. Като цяло на моменти ме стяга/заболява гърлото и отзад главата за секунди, появи ми се това от две седмици някъде

# 17
Според вас възможно ли е да изпитвам стягаща лека болка сякаш около областта на сливиците, за няколко секунди, от стрес? Ходих доста пъти на УНГ, всичко прегледи бяха без нещо сериозно открито, гледаха ми и с камера един път гърлото, скенер си бях правил и на шията. Като цяло на моменти ме стяга/заболява гърлото и отзад главата за секунди, появи ми се това от две седмици някъде
Ще ти се появяват още много неща... тепърва навлизаш в психо-симптоматиката, ужасен период е, след време ще мине и ще свикнеш, зависи от психиката ти, аз страдам от години и още съм на крака. При всеки различно, успех!

# 18

Ами аз пия Бизор, не е ли подобно, от професор е изписано не знам... сега пробвах днес 1/4 ципралекс, все да се пробвам да започна отнякъде

Пуснали са ви на конвейра Simple Smile
Измъквайте се спешно, докато все още е възможно.
Бизор + Ципралекс е рецепта за задълбочаване и на депресията и на проблемите със сърцето.
От тази комбинация мъжете стават импотентни, с наднормено тегло и развиват диабет като бонус.
Казвам всичко това от личен опит, защото и мен преди 30 години ме пуснаха по тази пързалка Simple Smile

Много кардиолози работят по отдавна отхвърлени от кардиологията протоколи.
Бета блокерите са отречени от съвременната кардиология, защото статистически
не увеличават преживяемостта без сърдечни инциденти, а същевременно имат тежки странични ефекти.
С бета блокер наистина ще облекчите сърцето за няколко месеца,
но за това време ще натрупате килограми и след време ще сте пак в изходна позиция + "бонуси".

По-добър избор са АСЕ инхибиторите или сартаните, защото доказано увеличават преживяемостта.

Ципралекс е много слаб антидепресант при мъжете, но пък за сметка на това от него също се пълнее.
Ципралекс и бизор действат синергично по отношение на пълнеене и подтискане на тестостерона.

Пак от личен опит мога да ви кажа, че чаят от жълт кантарион е около 3 пъти по-силен
антидепресант от ципралекс, но в пъти по-безвреден.

Ако желаете прегледайте сайта на един наш колега по депресия Simple Smile
Човека е много на "ти" с антидепресантите, без да е лекар.

https://strahbg.com/

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 19:32 от Минчо Минев

# 19
Днес хапнах два форнета и така ме стегна гърлото пак.... Не че за първи път ми се случва, но сега беше по-страшно за момент, все едно се задушавам... Толкова УНГ прегледи, рентген с каша, скенер на шия, какво друго мога да си направя, за да се успокоя и дали ще ми помогне? Психиатъра изписа алтернативно лечение Паниксен и Седакур, някакво мнение?

Общи условия

Активация на акаунт