Отговори
# 630
И тя моя милост

# 631
Този път пейзажите са от Алмеда:

И Алмеда също снима добре. Има от кого да се учи.  Есенни пейзажи ни е споделила.  Flowers Fallen Leaf

# 632

"Имам хоби като писане и рисуване. Може да не го нарека талант, но имам нужда от това. Освен актьорството, чувствам нужда да изразя себе си в други творчески области."

Въпрос с повишена трудност има ли нещо което Серенай не умее?

# 633
Здравейте, момичета!

"Силата на характера не се състои в умението да пробиваш стените, а в умението да намираш вратите!"

Желая ви светла и ползотворна седмица!
Успешен ден!

# 634
Привееет в Понеделник ! Simple Smile

# 635
Привет и мерси за всичко споделено!

Новости от Гизем

https://x.com/portalgizemk/status/1985133172246364227

https://x.com/portalgizemk/status/1984967177611485198

# 636
Да огифя видеото от Гизем, че друго нищо интересно не откривам.
Много са сладки с бебока!
Цитат
📸 || „Търся най-сладкото кътче от къщата 🤓🤎☕️“

Цитат
📸 || „Нека тези красиви кадри бъдат спомен 🥲. Бейби Яз дойде на снимачната площадка за рекламните снимки на майка си, наблюдаваше ме с малките си очички, докато снимахме, и след това екипът направи толкова сладък кадър. Първа студийна фотосесия 🥹“

@/ gizemkaraca • ig feed

# 637
Добро утро!

Поредна награда за Серенай от Харпер Базар - актриса / жена на годината

Готвя и втора порция за Йешим и Чънар гифки ама не давам срок кога ще завърша нещата ,че много на опашка се събраха.

А тази искам да я оскубя че напуска направо ме е яд...

# 638
Здравейте, момичета!

"Спри да бързаш. Спри да си гледаш часовника. Хубавите неща никога не закъсняват. Те просто следват свое собствено разписание."

Прекрасен ден, изпълнен с уют и спокойствие днес ви пожелавам!

А тази искам да я оскубя че напуска направо ме е яд...

Диди, тя сама ще си скубе косата, когато престанат да ѝ предлагат нови роли. А може и точно това да желае, да си седи кротко вкъщи. Но аз така и не разбрах защо напуска сериала.
Честита награда на Серенай!

# 639

Скрит текст:
Joy Joy

# 640
Софи, неотлъчно ще те следваме за още финансови съвети. Нужни са ни, хеле пък сега с въвеждането на еврото.
Г-н Ийт вече ни демонстрира как със замах се пишат чекове. Ще харчим с удоволствие, без да се редим в обменните бюра.

# 641
Днес имаме семеен празник и не мога да не ви почерпя макар и виртуално.  Вие сте ми като близки. Наздраве и за много години!   Да ми е жив и здрав татко. Само това искаме.  Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover

# 642
Феми, да е жив и здрав татко ти и всички близки до сърцето ти!

# 643
Цвети🌷🌺🌷🌺🪻 Благодаря от Сърце Heart Дай Боже. Амин !  Hands Pray
Да си пожелаем също да живеем в мирен и спокоен свят и не толкова материален. Това засега е Мираж. По мое мнение изобщо не сме готови за това евро ама кой ни пита. Президента искаше да се проведе референдум, но го спряха.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 15:21 от femmi2

# 644
Феми, здраве и дълголетие пожелавам на татко ти и цялото ви семейство. Бъдете все така задружни и усмихнати.
Благодаря за почерпката!

Общи условия

Активация на акаунт