Отговори
# 285
Сега ще кажете това ли ми е проблема ама после как Еми ще мисли че момчето е на 29г.?
Каква е тази вратовръзка от сватбата на дядо ми? 😩

Добре че са феновете и този го видим че само тенис и спорт го топли.😎

За сметка на всички вижте каква баклава вади Киро

https://x.com/thebursinguncel/status/1973742894583550194?s=46

# 286
Виновни са стилистите те не мислят че е старомодно. Пък и какво и е толкоз на вратовръзката.

Джанъм дай целуфана от епизода.

# 287
Баклавата на Киро не ме впечатлява особено, Джан е любимецът ми със страхотно поддържано тяло.
Маминият красавец също не е за подценяване, нищо, че не смее да се разсъблече напоследък.

# 288
Аз нищо такова не ме впечатлява като баклави и толумби минах тия години

# 289
Най-после... Толга на хоризонта.
Не мога да повярвам - маминият красавец се появи.
Слагам снимката и по-късно ще търся, за да разбера на какво събитие е бил.

tolgahansayisman

Благодаря ви за тази прекрасна вечер и 🏆 @fashiontv.tr @fashiontvmodaodulleri @arjendizi 🎬

# 290
Взел е награда за Ариен до колкото разбирам от Фешън ТВ ако не съм окьоравела за музика е даже.

# 291
Взел е награда за Ариен до колкото разбирам от Фешън ТВ ако не съм окьоравела за музика е даже.
Диди, аз в един от профилите прочетох това:
Но най-вероятно утре ще излязат и статии, така че ще разберем каква е истината.
Цитат
Всяка награда е възнаграждение за твоя упорит труд. Пожелаваме ти още много успехи, Толгахан! 👏❤️ Гордеем се с теб ♥️

Толгахан Сайъшман беше удостоен с наградата за най-добър актьор на годината на церемонията по връчване на модните награди на FashionTV, проведена в Oligark, İstanbul. ❤️ 

# 292
На наградата пише мюзиклери затова помислих ,че може да е това той по зле снимка не можа да пусне какво да кажа

# 293
На наградата пише мюзиклери затова помислих ,че може да е това той по зле снимка не можа да пусне какво да кажа
Защо? Какво ѝ е на снимката?! На мене пък много ми хареса.
Маминият хубостник изглежда много добре, красавец си е.

# 294
Ами още една искам да видя какво пише на наградата сега не виждам ;д

# 295
Ами още една искам да видя какво пише на наградата сега не виждам ;д
Диди, ето ти цяла статия за наградите: - https://www.magazinci.com/icerikler/magazin/fashiontv-gecesinde- … agmuru_84231.html
Аз ще постна само това, което е свързано с нашите любимци.
Изобщо не очаквах, че и Амине е наградена и е присъствала на церемонията, въпреки че преди ден беше качила наградата в профила си, а аз я пуснах и тук. Не можах да я свържа с това събитие.

Дъждът на знаменитостите в нощта на  fashionTV

Четвъртък, 2 октомври 2025 г. | 13:31 ч.
15-тата церемония по връчване на наградите на fashionTV Fashion Awards“, водена от световноизвестния моден канал fashionTV Turkey, Енис Онат, и съпругата му Мелиса Онат, се проведе снощи в Oligark Istanbul в Куручешме. Многобройни известни личности и гости присъстваха на събитието, за да получат награди, и събитието беше наистина великолепно. Координирано от генералния мениджър на fashionTV Turkey, Кемал Таймаз, събитието включваше връчване на награди на видни модни фигури, постигнали успех през 2025 година.
 Тюлин Шахин, която присъства на събитието, за да приеме наградите, добави нотка цвят към вечерта като гост-водещ. В допълнение към церемонията по награждаването, две отделни модни ревюта на известния моден дизайнер Ерол Албайрак и Fashion Code бяха наблюдавани с голям интерес от гостите.
Амине Гюлше, която създаде собствена марка бижута в сътрудничество със съпруга си Месут Йозил по-рано тази година, също беше сред носителите на наградите. Амин получи наградата за „Най-бляскаво сътрудничество на годината“.

Наградата за "Най-успешен актьор на годината" получи Толгахан Сайъшман.

# 296

ДОБРО УТРО* с мноого усмивки днес
3 Октомври, Световен ден  на УСМИВКАТА*/*
По традиция се отбелязва
 всеки първи петък на октомври*
Hug

..браво на талисмана/пазач Моли**
любимеца се появи с награда,
 наистина добър актьор,
 как не се снимаха заедно с красивата Амине
за нас фенките..но
да са живи,здрави и винаги усмихнати*
Kiss

# 297
Здравейтеееее, петъчно. Есента вече се усеща и дори сняг вали. При нас е само дъжд засега. Нека вали че тоя режим на водата се побъркахме.  Особено в някои квартали и семейства с деца е трудно. То са кофи , туби... даже и министъра идва при кмета и протести имаше. Сега поне водата е годна за пиене и в момента е отменен режима.

Тематично в днешният световен ден.  Красиво , чаровна естествена усмивка. 🙂

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 11:39 от femmi2

# 298
Здравейте, момичета!

„Усмихвайте се всеки път, когато можете. Усмихвайте се също, когато ви е най-трудно да го правите. Тогава ще осъзнаете, че ако не позволите, нищо не е в състояние да помрачи радостта ви. “  
Хорхе Букай

Много настроение и усмивки през днешния ден ви желая!

3 октомври - Световен ден на усмивката

Чудесен повод да се изразим с най-прекрасния жест – усмивката. Инициатор на този невероятен празник е американският график Харви Бел, известен със създаването на популярното усмихнато емотиконче, което всички обичаме и използваме в ежедневната си комуникация.
Още от първия Световен ден на усмивката, проведен през 1999 година, този празник стана традиция и се отбелязва всяка година в родния град на „Смайли“ – както Харви Бел го нарече – Уорчестър, Масачузетс, САЩ. Но не само там. Световният ден на усмивката се чества навсякъде по света, привличайки хора от различни култури и националности, които се обединяват в желанието си да разпространят усмивки и позитивно настроение.
Днес усмихнатото лице не е просто символ, който използваме в интернет. То е един от най-популярните емотикони и символи на щастието и радостта в нашия живот. Усмивката е начин да изразим своята благодарност, да подкрепим другите и да създадем по-хубави моменти в живота си и в живота на околните.
Така честваме Световния ден на усмивката – с усмивки на лицата си и желание да правим света по-добро място с един прост, но могъщ жест – усмивка.

# 299
В предния пост пропуснах да честитя наградата на Толгахан. Trophy Поздравления ! Това е още един стимул да продължи да се бори и да снима. Чакаме да обяви скоро и Сезон 2 на екшъна.

Общи условия

Активация на акаунт