Отговори
# 330
Здравейте, момичета!

"Може би най-важното за днес е да усетите уюта на есенната меланхолия.
 Седнете в тишина, не мислете за нищо, мечтайте за важни неща. Хванете топлото настроение и го вземете със себе си, за да стоплите вашето днес...
Точно тези моменти, които ни дават усмивка и такова просто желание за живот.
Октомври е времето да подредите мислите си, за да вземете със себе си през зимата само това, което е най-любимо и скъпо на сърцето ви."

Чудесна седмица, пълна с усмивки, слънце и много успех ви пожелавам!
Лек и спорен понеделник!

Тези дни от IG на Езги:

# 331
Здравейте през новата седмица.

Чачо и Елчинката в новият им филм който ще бъде с премиера на 29 Октомври по кината в Турция.

# 332
Привет и от мен
Нови на Саадетче

https://www.instagram.com/p/DPZJyKgiLL3/?hl=en&img_index=1

# 333

Цитат
saadetisilaksoy

Сега, след като септември свърши, най-накрая можем да се разотидем. Както се вижда на последната снимка, гледах как последните мигове на лятото се изплъзват от ръцете ми. 🐶

И от tsayisman_page и ИИ:

# 334

МОМИЧЕТА*надявам се че дъждът който не спира
не ви притеснява много и дано
 водата се събере в язовирите
а не в къщите на хората, незнам
 как са се справяли преди години
Rolling Eyes

Езги* да не е станала рекламно лице на спагети,
хубавица е , има ли сериозна връзка с нЕкой красавец
Blush

# 335
Ходеше с Палалъ Фуркан ама се разделиха мисля не съм чувала новости за нея.
Аз си бия главата в стената ,че Мертун пак с ОГМ-то Юсуф ще е чакам си Шербо фрагмана че да има да плюя и общо взето семки трябваше да си взема ама забравих.

# 336
Софи добре сме. При нас уж порой го дават но днес си беше спокойно. За едни зле , за други е добре да има дъжд като в нашия случай че в момента няма режим на водата.

Оффф , мило не е лесна и твоята с това ОГМ. Няма ли други продуценти ? Кирето и той там.
Засега не върви зле но има и критики. Знам че като решат могат и ПР да направят ,но пък девойката е сериозно обвързана.

# 337
Оффф , мило не е лесна и твоята с това ОГМ. Няма ли други продуценти ? Кирето и той там.
Засега не върви зле но има и критики. Знам че като решат могат и ПР да направят ,но пък девойката е сериозно обвързана.
Само Озан и Каан не съм предала там за да изкрейзим напълно.

# 338
Не знаех, че Езги е имала връзка с Фуркан Палалъ, не зная и сега дали е обвързана, но ѝ се кефя максимално.
Цяло лято не се спря - обикаля държавите подред и непрекъснато качва снимки. Изглежда обича да си похапва, но и фитнеса не оставя - или е на маса, или във фитнеса.
Сладурка!
От вчера в IG ѝ:

ezgieyuboglu
До следващия път 🇮🇹💌

Скрит текст:

# 339
За Езги може да вземете хаберите от мен пее уникално.

Любимото ми филмче с продуцента Бурак Саяшар
Колко го харесвах навремето като актьор язък направи той.

Общи условия

Активация на акаунт