Стрелкаща болка в главата

• 312
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте. От началото на Април започнах да имам стрелкаща болка горе в главата отзад отляво. Не е типичната болка в главата, а стрелкаща и то при определени движения се появява, а не постоянно. Предната вечер спах с мокра коса на климатик, но и друг път съм спала така. Чаках един месец за час при невролог и след като най после дойде - нищо. Направи ми прегледа с чукчето, с ръцете, с краката и т.н. и ми изписа Ибупром, но не се повлиява от него. Това е най добрия лекар в града искам да спомена. Някой имал ли е подобен проблем? Не е болка за умиране, но е досадно. Най вече се появява, когато мърдам рязко с дясната ръка или ако вдигам нещо нависоко.

# 1
Може да е невралгия, знам един метод за подобни оплаквания, доста е странен, но помага, ако искате ми пишете на лично, за да ви кажа какво да правите, не е лекарства или билки.

# 2
Това колко често е? Според мен поискайте второ мнение. Прегледа при невролог в какво се състоя? Настоявайте да Ви направят рентген или скенер. Кръвното как Ви е? Моето е ниско и имам подобни болки описани от Вас, но доста по-рядко.

# 3
Това колко често е? Според мен поискайте второ мнение. Прегледа при невролог в какво се състоя? Настоявайте да Ви направят рентген или скенер. Кръвното как Ви е? Моето е ниско и имам подобни болки описани от Вас, но доста по-рядко.

Кръвното от както се помня е 90 на 60. Всеки ден се случва, но при определени движения. Аз едвам дочаках този 1 месец, а какво остава още да чакам за второ мнение. Лекарите поне в моя случай като видят, че съм млада ме отпращат, все едно нищо ми няма, а им обяснявам подробно.

Общи условия

Активация на акаунт