Зависим от аллокохол сапруг

• 1 886
  • 34
  •   1
Отговори
# 30
Възможно е. А и честно казано като прочетох неграмотно написаното заглавие и пост, нищо чудно авторката да е от малцинствата и да се е оженила рано, рано, нищо че детето и е на 10 месеца. В Сливен има доста роми. Родителите ми са от там, и половината ми роднини, и знам че не е така от вчера.
И повече стават. Язък за хубавия град.

# 31
Не е възможно човек да изпие 10 литра алкохол на вечер.
И да си трениран няма биологичен капацитет. Човекът ще се натрови от толкова алкохол. Даже един път да ги изпие. Ще колабира. Ще повръща. Ще е сериозно болен.  Даже и бира не може да е. Даже стомахът не може да побере толкова за една вечер.

Първата публикация звучи като...
Прословутия виц...

Супруга съм на три деца. С чувекъ сбрахме пари и купихми триустаен партамент. Една вечер звъни вратата. Звънеца чука. Отварям - НИНДЖА. И без да каже нищо, с карате в бъбреците. Дукат съ усета ми би два шамара с КРАК и един на детето в гръбначния кош! От ударната вълна отлитам на 20-30 метра. Абстрахираха децата. А чувекъ го нема. Ако общината в града не вземе спешни мерки, ще се самуубеся или ще изчезна безкрайно.
Аз със очите си го виждам нищо не му става пие си ги и настръхвам  когато го виждам пробвах много неща но без резултат

# 32
Бягай, докато време. Оправия няма!
Моя близка пие по 2-3 двулитрови бири всеки ден, така че хич няма да се изненадам и мъж да изпие 10л.....
Права сте опитвам оставям го апартамента е мой но след два дена той се връща и ме моли на колене да се върне колко пъти го изхвърлям от нас и се опитах и да го накажа детето да не вижда но няма и няма той се връща и се започва с обичам те кълна се ще спра да пия но е едно и също системно и аз оставам без изход

# 33
Бягай, докато време. Оправия няма!
Моя близка пие по 2-3 двулитрови бири всеки ден, така че хич няма да се изненадам и мъж да изпие 10л.....
Права сте опитвам оставям го апартамента е мой но след два дена той се връща и ме моли на колене да се върне колко пъти го изхвърлям от нас и се опитах и да го накажа детето да не вижда но няма и няма той се връща и се започва с обичам те кълна се ще спра да пия но е едно и също системно и аз оставам без изход
Колкото и да ти се жали, не отстъпвай, моля ви ако имате разум, изхвърлете този човек от живота си, защото ще страдате много! От алкохолик и наркоман, няма да видиш добро, само където ще ти съсипят здравето и живота, а това ще се отрази и на детето...

# 34

Айде бе, изход нямала.
Припадам.
Изхвърляш го и не го приемаш.
Избора е твой, има изход винаги.

Общи условия

Активация на акаунт