Зависим от аллокохол сапруг

• 3 586
  • 41
  •   1
Отговори
# 30
Възможно е. А и честно казано като прочетох неграмотно написаното заглавие и пост, нищо чудно авторката да е от малцинствата и да се е оженила рано, рано, нищо че детето и е на 10 месеца. В Сливен има доста роми. Родителите ми са от там, и половината ми роднини, и знам че не е така от вчера.
И повече стават. Язък за хубавия град.

# 31
Не е възможно човек да изпие 10 литра алкохол на вечер.
И да си трениран няма биологичен капацитет. Човекът ще се натрови от толкова алкохол. Даже един път да ги изпие. Ще колабира. Ще повръща. Ще е сериозно болен.  Даже и бира не може да е. Даже стомахът не може да побере толкова за една вечер.

Първата публикация звучи като...
Прословутия виц...

Супруга съм на три деца. С чувекъ сбрахме пари и купихми триустаен партамент. Една вечер звъни вратата. Звънеца чука. Отварям - НИНДЖА. И без да каже нищо, с карате в бъбреците. Дукат съ усета ми би два шамара с КРАК и един на детето в гръбначния кош! От ударната вълна отлитам на 20-30 метра. Абстрахираха децата. А чувекъ го нема. Ако общината в града не вземе спешни мерки, ще се самуубеся или ще изчезна безкрайно.
Аз със очите си го виждам нищо не му става пие си ги и настръхвам  когато го виждам пробвах много неща но без резултат

# 32
Бягай, докато време. Оправия няма!
Моя близка пие по 2-3 двулитрови бири всеки ден, така че хич няма да се изненадам и мъж да изпие 10л.....
Права сте опитвам оставям го апартамента е мой но след два дена той се връща и ме моли на колене да се върне колко пъти го изхвърлям от нас и се опитах и да го накажа детето да не вижда но няма и няма той се връща и се започва с обичам те кълна се ще спра да пия но е едно и също системно и аз оставам без изход

# 33
Моя близка пие по 2-3 двулитрови бири всеки ден, така че хич няма да се изненадам и мъж да изпие 10л.....
Права сте опитвам оставям го апартамента е мой но след два дена той се връща и ме моли на колене да се върне колко пъти го изхвърлям от нас и се опитах и да го накажа детето да не вижда но няма и няма той се връща и се започва с обичам те кълна се ще спра да пия но е едно и също системно и аз оставам без изход
Колкото и да ти се жали, не отстъпвай, моля ви ако имате разум, изхвърлете този човек от живота си, защото ще страдате много! От алкохолик и наркоман, няма да видиш добро, само където ще ти съсипят здравето и живота, а това ще се отрази и на детето...

# 34

Айде бе, изход нямала.
Припадам.
Изхвърляш го и не го приемаш.
Избора е твой, има изход винаги.

# 35
Е, изпива една каса бира ( или 4-5 галонки ) и примерно една бутилка твърдо. Всеки ден виждам хора които си пият бира от сутрин до вечер и една каса даже не им стига.
По случая - ще става по зле, няма смисъл.

# 36
С алкохолици не можеш да се оправиш.Имаш шанса,че апартомента е твой.Развод,изхвърляш го и си гледаш детето. Че току-виж сте направили още едно и тогава вече няма да можеш да се справиш.

# 37
За жалост няма какво да направиш. Най много да се опиташ насилствено в клиника за алкохолици на го навреш.
Малеей, че е и млад. Защо пие толкоз бе.
По - добре се махни от него. Известно време без тебе и детето може да му дойде отрезвително. Той трябва сам да се усети. Сам да се промени. Лошото е че има шанс отново да се върне към алкохола.

# 38
Ама, вие още ли си мислите, че темата е истинска? Аз продължавам да се дивя на заглавието, което е написано супер неграмотно, баш по цигански. А иначе отдолу в текста са написани правилно думите фигуриращи в заглавието. Няма как и така, и иначе. Един средно интелигентен човек ще ги напише правилно навсякъде, а не на едно място неграмотно, на другото грамотно. Дори и да има грешка при писане на клавиатурата, най малкото щеше да се усети и да я поправи. Тук даже не е и грешка при писането, а просто е неграмотно написано.
И като прибавим това, че 10 л. алкохол никой не може да изпие за ЕДНА ВЕЧЕР... Какво се има предвид под вечер? Три часа, пет часа, колко???? Не се връзвайте на глупости, струва ми се че много фалшиви теми се навъдиха напоследък.

# 39
  • По света и у нас

Опа, настъпах ли те по пръстчето 😂?
Мен персонално не си, но милиони жени и деца, жертва на алкохолна съзависимост - да.
Даже и ти е особено смешно.

Различните хора забелязват различни неща. И е добре да се коментира за да има информация, може да напипаме  истината. А кой как ги приема гледните точки е друг въпрос.

Защо някои жени все на алкохолизирани мъже попадат, а други на изневеряващи, а трети на мамини синова?
Защото такива образци са им били пред очите.

Тя си го е избрала такъв, а после се вайка тук.

# 40
Един и същ тип жени ,привличат и са привлечени от един и същ тип мъже.Трябват усилия за да се преодолее това,ако не ви харесва.

# 41
  • Somewhere far away
Flushed Dizzy Face

Божеее... а аз за моите две три  кенчета се притеснявам.

Общи условия

Активация на акаунт