🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 53 441
  • 1 716
  •   87
Отговори
# 1 110
Кой нормален би имал интерес към тая хиена?!

# 1 111
Кой нормален би имал интерес към тая хиена?!
Нормален - никой. Само Ивайло.

# 1 112
Много ми хареса срещата на Хелий и Петър. Тя го покани на среща и през цялото време слушаше за Криси 😂. За капак, като се върнаха, Петър си седна при Криси и я остави да си стърчи сама. Браво на  Петър. Хубаво, приятно, възпитано момче, което по културен начин й показа на тази нахална мома, че изобщо не го вълнува. Тя изобщо не му е на нивото.

# 1 113
Симона - и тя Краси харесала,  той скоро ще влезе в ТОП 3 - Най-търсен мъж

# 1 114
Шерминаторката все чашката търси. 😂 Ама разбирам я - и аз щях да се пропия с такава метла на главата.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 00:48 от Lilly_85

# 1 115
Така ми се иска на Красьо нещо да му прищрака и да даде роза на Емито. Искам да съм там и да видя физиономията на Белия зъб, ако вземе та Вселената реши да стане така!

# 1 116
Така ми се иска на Красьо нещо да му прищрака и да даде роза на Емито. Искам да съм там и да видя физиономията на Белия зъб, ако вземе та Вселената реши да стане така!
На която и да даде роза ще се радвам, стига да не е Шърмилинго.

# 1 117
Ми така както ни дават дебатите и всички са убедени, че Емили ще остане без роза... Ами няма да остане без роза, предвиждам аз!

# 1 118
Усещам,че златните рози ще играят на тая церемония .

# 1 119
Добре, че бат Пепи се задейства и има шанс епизодът да не бъде пълна скука. Unamused

# 1 120
Ауу, гледам със закъснение. Петър си затвори пътищата с тази ледена кралица ( най-красивата за мен Криси) как ще я оставиш след камери на заден план, тъкмо ми беше забавен и крах.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 23:54 от a.vasileva

# 1 121
На Емили и е зачислена една златна роза със сигурност, не юпгст да си позволят да си тръгне толкова рано.

# 1 122
Прави впечатление, че Красимир и Емили не пият и пушат въпреки изградения стериотип за подобни хора като външен вид и поведение.

# 1 123
Криси се опитва да имитира някаква класа, но резултатът е, че просто дава вайб на фригидна, пресметлива и скучна.

# 1 124
Леле Шърман как се е напила….. гледам със закъснение това фиаско от полиглотката.
Краси наистина едвам я търпи, а на моменти откровено я иронизира. С Емили беше доста дружелюбен, май и той има интерес към нея.
А Шърман продължава да си реди глупостите. Страшна гротеска е това 48 килограмово момиче.

Общи условия

Активация на акаунт