🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 34 365
  • 1 161
  •   41
Отговори
# 1 125
Прави впечатление, че Красимир и Емили не пият и пушат въпреки изградения стериотип за подобни хора като външен вид и поведение.

Те са на други субстанции (така се приказва)Wink

# 1 126
Брей този Пенко, евала че се извини!

# 1 127
  • Варна
Неудобно ми е да си го призная, но Емили я намирам за красива тази вечер и тъкмо си го помислих и тя взе че каза абсолютно същото - мисля си, че съм много красива днес, но ще остана без роза.

# 1 128
  • В Града на Липите
Товор шоО се оказа много възпитателно. Порицаха Пепи и го излекуваха от расизма.
Сигурна съм,  че с Вальо ще ударят на камък обаче.
Чудя се само, Лили как допуска това влечуго да я опипва. Много ми е гнусен.

# 1 129
Загубил апетит човечецът! Извини се, все пак трябва да се яде. Joy
Ама, браво, извинението беше искрено, макар и нескопосано както винаги! Важното е, че след извинението вече е в УЕДИНЕНИЕ със себе си. Няма равен Пепино, скъсвам се от смях.

# 1 130
Ха ха Лили му го каза, че ги дели един нюанс в тена на кожата 😀.

# 1 131
Емили има по-облагородена  физиономия тази вечер. Изглежда красива

# 1 132
Тушев го е принудил Joy

Това сега промо не беше ли спойлер кои не си отиват? Joy

# 1 133
Жан Фелипе пак ще се излага Joy

# 1 134
Градинското джудже ще се прояви в следващия епизод! Габриелооо, бягай докато е време! От пет дни сте там и тоя вече ще те заключи "да не го излагаш", глупак.
Оф и церемония не дадоха, много са гадни с това протакане.

# 1 135
Охо, с тези близнаци хипергамията ще удари по масата в следващия епизод. Щом даже примата се напрегна...

# 1 136
Малее, Микеле ужас..не вярвах чак.

# 1 137
Охоооо, близнаците са тежката артилерия на шоуто. Много стратегически ги вкарват точно, когато двойките уж вече са определени. Ще стане весело 😃

# 1 138
Тази Хейли остава със сигурност и ми се стори че видях Емили в промото, когато влизат близнаците.
Джан Пабло (или както беше) мнооого просташко поведение, много комплекси, много мутреене. Поздравления за тези, които го разкрихте веднага, аз му симпатизирах до този момент, но след тази агресивна проява ми е твърдо “не”.

# 1 139
Кой са близнаците? Най-накрая нещо свежо!

Общи условия

Активация на акаунт