🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 34 073
  • 1 158
  •   12
Отговори
# 1 140
Тъпо,че ги вкарват по-късно. Не вярвам за имат голям успех заради това.

# 1 141
Моля ви, само не наричайте Метушева "Шърман", че това е танк от Втората световна, а тя е едва 48 кг.

# 1 142
# 1 143
Дано Габриела има достатъчно акъл бързо да се отърве и да даде шанс на Стоян, че човекът умира от скука, горкият.

# 1 144
В нета се върти клюки, че Красимир и овършал преди шоуто освен Емили, но и Габриела ( на Микеле) 😀 Тук май ще стане многоъгълник.
А самоуверената Шърмин се накълва още снощи на масата от нерви.

# 1 145
Какво каза Микеле на Габриела в промото? Че го излага?

# 1 146
Какво каза Микеле на Габриела в промото? Че го излага?

Май каза “Не започвай да ме излагаш”.
Превъртях пет пъти да се опитам да чуя.

Голям е ревнивец и ще го избива яко на агресия.

# 1 147
От такива като Микеле да бяга с 200…

# 1 148
Емили определено му прави предаването на Тупарев и поне на мен ми става все по-симпатична. Аз също от първите епизоди съм на мнение , че има нюанси на поведение на човек от аутистичния спектър ( не съм специалист ) , а и доста характерно за много от тях е свръх либидо и хиперсексуалност .

# 1 149
На вниманието на всички които искат да научат нещо ново за шоуто, невиждано и нечувано, този спойлер е за вас:
Скрит текст:
Шокираща новина - Шермин говори пет, пет, пет езика и тежи само, само, само 48кг. Joy Wink Sunglasses
За още шокиращи новини и подробности около тях ме последвайте на Празните приказки на Шермизада.ком

# 1 150
Защо косата на Шермин и е така? Все едно е нарисувана

# 1 151
Защо косата на Шермин и е така? Все едно е нарисувана

бе да не е перука?

# 1 152
Чак сега изгледах и промото. Шермин е голяма лепка обаче. Не оставя Краси за 5 минути и само дудне… “Комуникация, комуникация”. И на мен би ми се отщяло да говоря с някой, който постоянно ми мрънка.

Близнаците на пръв поглед не ме впечатляват. Разхождат се като у тях си - прекалено наперено ми идва. Но определено ще сдухат Джани и Ивайло.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 01:05 от Lilly_85

# 1 153
Преди няколко епизода казах, че Джан Марко е насилник, но мислех, че тези изпълнения ще си ги пази за след камерите. Ако с толкова камери си позволява така да се държи, представям си вкъщи като не гледа никой.

На шурмигатора тоталната липса на истинско самочувствие и увереност с всеки епизод бодат окото повече, ще се срине ако остане до финала.

Но вижте какъв ефект има на една дори и злобна и комплексирана жена като Габи, когато и се даде малко внимание и ласка. Голяма промяна виждам. Моментна е разбира се.

# 1 154
До момент Дениз добре се представя има точни включвания и не се поддава на провокации. С такт ги поставя на място.

Общи условия

Активация на акаунт