🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 73 530
  • 1 922
  •   1
Отговори
# 195
Ох, утре ще е драмата! Много обещаващо

# 196
Ох имам чувството, че всичко това е да лъскат имиджа на Йемили

# 197
към Вальо: "Ти си шоумен"
Вальо: Не, аз съм модел!

# 198
Не че е възможно, ама никой не заслужава да се държат така с него. Това надмина всичко, което бяхме виждали като унижение към жена, дори Тачо към "Узарева".

# 199
  • у нас
Направи ми впечатление, че когато Валентин говори за Емили, Краси се ядосва и едвам се сдържа.

# 200
  • here and now
Не, че няма нужда...Mr. Green

# 201
Благодаря за темата 🌺
Щом Натали  ( танцьорка в чалга клуб , леко злобна, мига на парцали, посредствена във всяко отношение ) ми е симпатична на фона на останалите,   положението не е хумористично.

# 202
Ивайло вън ще яде шамари от някой с тия лъжи на килограм, може тогава да му дойде акъла.

Какво да му дойде?
Валката/Ивайло е най-най-най-тъпото парче от всички сезони до сега - мъже и жени, взети заедно. И вярвам, че ще държи този приз дооооста дълго време. Трудно ще намерят някой, който да го измести от първото място.

п.п. Утре ще стане мазало

# 203
Колкото и да е откачена Емили, на мен ми се струва че нейното “лековато” поведение е вид маска. Мисля че има някакъв акъл, а дори и да няма пак не заслужава това от тоя мухъл. Чакам с нетърпение кутията на пандора утре

# 204
  • София
Прекалено беше това, абсурдно дори.

Утре ще бъде интересно, да видим, може и докато не снимат да им е по-различна комуникацията.

Валентин да си ходи, абсурден е, няма място в такъв формат. Женките хубаво да го видят и запомнят какъв ред флаг е, има доста да расте и да работи върху себе си.
Колкото и да е откачена Емили, на мен ми се струва че нейното “лековато” поведение е вид маска. Мисля че има някакъв акъл, а дори и да няма пак не заслужава това от тоя мухъл. Чакам с нетърпение кутията на пандора утре

Доста рано идва, но реално това кой подред ден е в именията им? Не мога нещо да проследя нещата. Колко време са там?

# 205
  • София
Ей, сума ти време се чудех на кого ми прилича тази с 5-те езика, а то какво било.
Скрит текст:

Yeri Mua - мексиканска кифла и "певица"

# 206
Ивайло е долна гад и лъжец, ясно. Но аз продължавам да се чудя ако искат да излъскат имиджа на Емили, която очевидно страда от различни дефицити, защо излъчиха кекса между нея и Красимир и после все едно нищо не се е случило..Тези двамата познават ли се отвън, в тайна ли пазят някакви взаимоотношения, каква е историята между Емили и Красимир

# 207
Чакам с нетърпение утре, дано да има някой истински мъж там да му обясни на Ивайло как не трябва да се държи с жена! Йовица беше леко потресен, когато бруталистът му обясняваше стратегиите си. Останалите се смееха долу, но те бе знаят де факто цялата история.

# 208
Емили е адекватна днес.

Ивайло е тоталщета. Да ходи да си го прибира майка му с ритници към Бургас.
А моля, майка му била от Стара.а Загора и той там повече... имал нещо си, но от където е жената от там е родната. Да заминава за там, не е от Бургас.

# 209
Валентин егаси нагляра. Брутално гадно отношение към Емили. Сега като пеперуда хвъркна към Лили.

Този си е жива проба психопат. А Емилито е много глупава жена. Какво право учи, Боже Господи? Човек, за да практикува право, трябва да има стабилна репутация, а тя с тези кълки, дето ги чупи и си показва гЪза пред цяла България, направо удари дъното с него. Докторчето и на нея трябва да се притече на помощ, след като почупи гЪза на Габиту, сега и този на Емилито трябва да пръска с Цикатридина. О, пардон забравих, че той има схванат крак и сам е за лечение. Малко магнезий няма да му навреди, ама той това си го знае де.

Общи условия

Активация на акаунт