🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 73 287
  • 1 922
  •   1
Отговори
# 210
Емили е адекватна днес.

Ивайло е тоталщета. Да ходи да си го прибира майка му с ритници към Бургас.
А моля, майка му била от Стара.а Загора и той там повече... имал нещо си, но от където е жената от там е родната. Да заминава за там, не е от Бургас.
Знам ли и аз, то май и той не знае откъде е, казва, че е от Бургас,  майка му била от Стара Загора, пък бил мистър Варна, за Германия се цани... Много ли ще е вулгарно да попитам как може тоя да не е девствен?

# 211
  • София
Е по думите му имал много палави клипчета, ама нямал разрешение от жените да правил пари от тях. И сега .. ако приятелките му на някакви негови бивши гледат това, ще им изскочат някои и други въпроси.

Ако наистина няма хонорар, не знам защо Емили влиза в такава роля и какво цели, дали наистина има там ментални проблеми или, никаква идея. И това с Красимир какво беше, също никаква идея.

# 212
Е по думите му имал много палави клипчета, ама нямал разрешение от жените да правил пари от тях. И сега .. ако приятелките му на някакви негови бивши гледат това, ще им изскочат някои и други въпроси.

Ако наистина няма хонорар, не знам защо Емили влиза в такава роля и какво цели, дали наистина има там ментални проблеми или, никаква идея. И това с Красимир какво беше, също никаква идея.

Има си проблем момичето - възбудена е дори когато се храни, нали така каза?
То това си е сериозен проблем, май е нимфоманка.

# 213
Лилито уж на по-високо ниво, а бая се хилеше на смешките на новия си ухажор.

# 214
  • София

Има си проблем момичето - възбудена е дори когато се храни, нали така каза?
То това си е сериозен проблем, май е нимфоманка.
И после никоя майка .. не трябва, ами аз съм на мнение, че и майките не трябва да слушат за възбудата на дъщерите си от храна в национален ефир.

Тука май нямаше да е излишен някой добър психолог, да може да им изчисти травмите на тези хора, някои са ми леко счупени.

# 215
Само на мен ли ми е жал за Емето

# 216
Емили:"Вале, ела за малко."
Знае му името!
И аз това дочух, ама този .. какъв актьор, какво чудо, не знам, супер ред флаг ми е за мъж и с това мяукане, още повече.

Искам да им пуснат разговора им, за да видят кой кого е разкарал. Да му видя физиономията на тоя малоумник.
И аз мисля, че това би било редно да се случи, за да се изясни тази ситуация.

Емили може да си бъде адекватна, можее, тука може да има преобръщане на имидж.

Не може да губи човека! Жена да го разкара в ефир му дойде в повече. Като че ли ние зрителите не знаем какво става

# 217
  • софия
Ей, това се казва да се простреляш в крака, после да се гръмнеш и в другия и да пълзиш гордо, че си го постигнал. Ивайлото успя да го спретне за едно примигване време.
 Чудих се Емили, как ще преживее хейтът и подигравките по време на сезонът, вече съм спокойна. Ивайло отне титлата и "брутален гъз", сам се закичи с нея и даже успя да я направи симпатична пред драгата публика. Браво, моето момче! Ай, сега вземи таз купа с попара и сърбай до дъното.

# 218
  • here and now
Емчето повече я заболя идеята за социалните помощи и да е бременна постоянно, отколкото филмите за възрастни... Тя си каза, че обича "пара и кеф".
Но това, че този плужек извъртя нещата сякаш той ѝ би дузпата е много жалко...

# 219
  • В Града на Липите
Докъде ни докара тоя Ивайло Grinning Да съчувстваме на Емили и Бургас и Стара Загора да си го пробутваме, защото по-голям телевизионен резил от него май не се е изявявал скоро.

# 220
Ох,падам. Италианска поезия на фона на оглозган рибен скелет. В главната роля Джани. Не може да е по-романтично, честно 😄

И мазни от рибата пръсти Laughing Сицилианска романтика Hands Ok Hand

# 221
  • София
Мисля, че за момента антикласацията я води той, следван от докторчето.

Но това, че този плужек извъртя нещата сякаш той ѝ би дузпата е много жалко...

Доста смело от негова страна, предвид, че всичко се снима или може би наивно, или е забравил за камерите. Абсурден е.

Докъде ни докара тоя Ивайло Grinning Да съчувстваме на Емили и Бургас и Стара Загора да си го пробутваме, защото по-голям телевизионен резил от него май не се е изявявал скоро.

Този сезон явно ще има още с какво да ни изненада.

# 222
Ивайло вместо да очерни Емили ѝ изписа веждите. Глупава е и няма висок морал - това е видно, но не заслужава да ѝ се подиграват така. А младежът дали ще си намери приятелка след тази простотия? Според мен - не и в скоро време.

# 223
  • София
Какъв ред флаг е тоя, та той е помийна яма! Да расте?! И да работи върху себе си?! Смяташ ли, че тоя индивид подлежи на каквото и да е развитие? Ми той не е еволюирел достатъчно... Да расте и да работи върху себе си!!! Това е абсолютно невъзможно, съществото е достигнало тавана на съществуването и развитието си. Нататък ще вегетира.
Много е възможно и да си права, коментирах така, защото все пак е на 22 години. Не знам сега като се гледа и как приема това, което вижда.

Не го оправдавам в никакъв случай, просто явно ми се иска да вярвам, че хората могат да се променят към по-добро.

# 224
  • Вестерос
Не мислех, че може да е по-зле, но стана... разговорът на Вальо с Емили Grinning Grinning Grinning в шок съм... тя явно също. Промото беше за циркове

Общи условия

Активация на акаунт