🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 79 384
  • 1 922
  •   1
Отговори
# 420
Може да си е правила операция за уголемяване на носа, щом и бил естествено малък. Те в кСрсел се раждат с вдлъбнати носове , кухи като междоушието и
Хахаха колко пъти ще повтори, че й бил малък носа преди операцията? Почва да ме съмнява че е била Уди Кълвача хахаха

Хахах, може. Не знам защо толкова отчаяно се опита да убеди себе си и всички останали каква красавица е и колко е естествена. Прилича на надуваема кукла, ама по-зле

# 421
Шермин си е злобна и подигравателна, по погледа си личи. Красива жена, а толкова злобна и комплексирана както се видя, много странно
Красива ли рече?
Виж, майка ѝ вече наистина е красива жена 😃

# 422
А добре де,щом има толкова много мъже в Дубай,които я чакат и да готови да са в краката й, какво търси в БГ риалити за търсене на мъж,че и втори път?

# 423
Шермин си е злобна и подигравателна, по погледа си личи. Красива жена, а толкова злобна и комплексирана както се видя, много странно
Красива ли рече?
Попаднах на един снимка в тик ток уж без корекции и е изглеждала много добре

# 424
Ще разберем ли някога защо Лили толкова мрази Орлин????
Щото не могат да си разделят Натали.

# 425
Лили за Орлин само негатив - сладникав бил, мъжко Барби, голям манипулатор.

# 426
  • София
Лили наистина не знам какво е станало, че така да е настроена срещу Орлин. Същият пък грам не ми се струва стъпил стабилно. Натали що не му каже какво точно практикува като професия - пък там и нашарени ги взимат, прекалено ми се превзема с това говорене.

Шермин ми е анти, има се за нещо, ама.. повече е въздух под налягане, тя си знае какво са я правили, за да има начина на живот, за който парадира, хич не ми се вижда чиста и миловидна.

Лили няма май да се задържи много... не я виждам към момента с никого.

# 427
Гледам с малко закъснение, но като слушам Шермин, човек ще рече, че този външен вид е ген 😂 а пък като се добавят 5-те езика и богата обща култура, направоо ТОП

# 428
Красива ли рече?
Попаднах на един снимка в тик ток уж без корекции и е изглеждала много добре
Aз си спомням едно сетче в третия сезон, дето беше без грим по пижама с опашка и приличаше с извинение на типично изрусено цигане, докато се смееше на ''скобите'' на Маги.

# 429
Няма по-лошо комбо от това да си просТъ комплексар със свръх самочувствие
Може да си е правила операция за уголемяване на носа, щом и бил естествено малък. Те в кСрсел се раждат с вдлъбнати носове , кухи като междоушието и
Хахаха колко пъти ще повтори, че й бил малък носа преди операцията? Почва да ме съмнява че е била Уди Кълвача хахаха

Хахах, може. Не знам защо толкова отчаяно се опита да убеди себе си и всички останали каква красавица е и колко е естествена. Прилича на надуваема кукла, ама по-зле

# 430
Хихихих, изхилих си се сама пред телЮвизора! Наталка включи котлона под дупето на Орли, така да го види на колко градуса евентуално ще кипне.

# 431
Гледам Шерминката и единственото което мисля е: да я хвана за косата, да грабна една ножица и да кълцам, да режа, да кълцам...да разкарам тия грозни пирги без обем и живец. Както и ми се приисква да 'зема една губерка и да пукна тез грозни вимета - балони, брр.
Косата й не е нейната, не знам колко пластични операции- те се виждат повечето и се хвали, че била под 50кг. Все едно, че това не е от Оземпик.
 Направи ми още в началото впечатление, че е много слаба, ръцете са й като сOлетки.. имам спомен, че в сезона с Алек не беше така и май пак си имаше ринопластика.
Краси е изключитлно злобен, изглежда много агресивен и не само вербално.

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 23:09 от BobbyDyl

# 432
  • София
Абе тоя верно какво си е татуирал на гърба все едно е бичуван, като военнопленник във Виетконг...бааааси идиота...FlushedTrollface

# 433
Хайде и Стоян  Натали иска.

# 434
Какво е сулетки?

Общи условия

Активация на акаунт