🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 68 926
  • 1 922
  •   7
Отговори
# 585
Е, тогава какво ми го рекламират, че в следващия епизод, когато ще в пО следващия?!?!
Ти, па! сефте това го правят, та си изненадана.

Габа: "Тя е като пастет, един отваря и всички намазват." Laughing Laughing Laughing
На мен наистина Пенко ми е хубав в лице. Аз харесвам смугли мъже (моят е синеок Laughing ). Има хубави очи, пухкави устни и приятни черти. Не го знам без брада как ще изглежда, но с брада му отива и ми харесва. Въпросът е, че е тъп като гъба...

# 586
Шермин в сезон 3 с уж естествения малък нос.
Много ми с странна тази идеално обла линия на косата ѝ.

# 587
  • Сф
На масата забелязах колко неестествено Шермин си затваря устата след усмивка. Пробвах и аз така, ми то си е цяло усилие, но както всичко при нея- поредната поза.

# 588
Да хаха, голяма позьорка е, горкичката толкова е изкуствена.
Седи като истукана, така и ходи.. ужас

# 589
На масата забелязах колко неестествено Шермин си затваря устата след усмивка. Пробвах и аз така, ми то си е цяло усилие, но както всичко при нея- поредната поза.
Защото са и сложили по-големи зъби, които излизат извън устата и за да ги "захлупи", прави тази безумна гримаса, иначе не може да ги прибере. Изскачат като на акула Laughing

# 590
  • Варна
Шерминатора все пак реши да си го върне на Натали, нищо че не прие за обида онзи въпрос, когато беше зададен.

С Гъбка са го обсъждали и май, май някой й е повлиял..

Аз продължавам да смятам, че въпроса беше умишлено подмолен и явно Шерминката е решила по добре късно отколкото никога.

Натали е много сладка с двете опашки. Не ми допада особено тя, дори май хич, но не мога да отрека, че е хубавица.

# 591

Натали е много сладка с двете опашки. Не ми допада особено тя, дори май хич, но не мога да отрека, че е хубавица.

Натали е хубаво момиче. Но прекалено акцентира на невинност, неопитност, не разбрах, не исках, да се гушкаме и мяу мяу. Според мен Габи е права и малката е хиена. Не я харесвам като поведение. Но и е истина, че другите се пукат от завист. Само Дениз не.

# 592
С това мяукане и лигавене, колкото и да е симпатична, всичко отлита в момента в който си отвори устата. Просто ми е нетърпима

# 593
Приятелят ми не гледа много предаването, но каза, че за него Натали е най-красива. И аз я харесвам като външен вид и излъчване, но лигавенето ме дразни.

# 594
Има татуировки за изравняване на линията на косата, може би нещо такива е правила Шърми.Също се прави при рядка коса- да не прозира скалпът.

# 595
Шермин мислих, че ще ми е симпатична , но уви не .😅 Даниела от миналия сезон ми е къде-къде по-приятна .

# 596
Даниела се обосноваваше и не сееше злост.Това момиче Анна е джезве , пълно със злоба и комплекси.

# 597
Да , аз не виждма нищо лошо жената да си каже , че има претенции . Разбира се , прекали на моменти и Даниела и беше досадно за гледане , но има чувство за самоирония и не злобееше.

# 598
Линията на косата и изглежда изкуствена, защото не е присъща на такъв тип чело като нейното затова стои като кръпка. Иска и да е като дъга, но такава линия имат хората с много изпъкнали чела тип Мария Илиева.

# 599
Има татуировки за изравняване на линията на косата, може би нещо такива е правила Шърми.Също се прави при рядка коса- да не прозира скалпът.
Какво изобщо не си е направила тази жена? Само трета ръка не си е присадила. И на снимките от 3-ти сезон изглежда потресаващо.

Общи условия

Активация на акаунт