🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 65 100
  • 1 926
  •   23
Отговори
# 615
  • Melmak
Аз ви казах, Шерминката каква злоба е, ама хубаво ми стана като го показа още един път!

Монтанчанки тук има ли? Всички знаят какъв е кмета, аз приятели имам от Монтана, от 1999 е кмет тоя.. дали не краде, айде моля ви се.. Орлинчо син на тате..

# 616
Аз вчера много се смях с Орлин (който Краси кръсти Огнян - един за друг са си с Емили Joy) Душичката, толкова не иска никой да знае, че е кметски син, особено жените, че го обяви пред цяла България още във визитката при влизането и няколко пъти след това в предаването. Гледах, че в промото ще му зададат въпрос за баща му и се чудя, дали пък не си е задал сам този въпрос, за да може после да завърти очи и да обясни пред всички, как всъщност не иска никой да знае това Joy

Промото е едно , там е друго , не са го гледали .Той сподели на мъжете , предполагам ,за да се почувства като в общност , да не го обвинят в неискреност ,каза им ,че на момичетата не казва кой е баща му , поне в началото .И веднага някой задава този въпрос , за да го издаде . Не разбирам защо е тази злоба вътре към него и Натали .
Но пък Дениз много ми хареса като им обясни ,че всеки си знае за себе си  .Тя въобще , ми харесва как се държи (и визуално също)  , надявам се наистина да се е променила във всяко отношение .Било, каквото било , всеки има право на нов шанс .

Кметът- бащата  казва ,че вече като звъни в министерствата всички му викат ''Ергена '' 😂😁

За Pandora

Не знам колко е крал и дали краде кметът Златко Живков , отдавна не живея в Монтана , но родителите ми и на мъжо до девето коляно родата живеят ( живееха ) там   , но в града го обичат и ценят почти всички, независимо от пол, образование и политически пристрастия . Определено е много добър кмет .Монтана процъфтява, сравнена с много други градове , които се обезлюдиха и са по-зле от преди 30 години  .За региона -  беше доста зад Враца и Видин преди .

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 15:03 от Phillipine

# 617
Точно Шермин е тази от снимките с Азис. И тя ли се изявява като танцьорка в Студентски вече?

# 618
  • Melmak
Филипин, явно имаме различно виждане за кметската управа, но да не изместваме темата.

Да, шерминатора е на снимките на Азис. Тя знае ли, че той нито е от ИСраел, нито от Дубай?

Според вас Шерминатора кога е научила за праха за пране? Като е гледала предаването сега? Или по-рано става ясно за нея?

# 619
ШерминЪ ще трябва и 3-то рино да планува - сега я гледем в епизода, ами ИЗКРИВЕНА й е носната преграда леко встрани за нейн ужассссс. Колкото и да злослови по младото момиче, това няма да й изправи силно издялкания нос.
А колко  е отровна и негативна ...... Scream За нейната "крехка" възраст(ако не е излъгала за възрастта си,де) да бъде изпълнена с толкова много злоба и негативизъм,направо е вредна за здравето на всеки около нея.
Чудовище и карикатура в едно!

# 620
Шермин (като изключим грозния бюст) изглежда  добре на снимките

# 621
Според вас Шерминатора кога е научила за праха за пране? Като е гледала предаването сега? Или по-рано става ясно за нея?
Много ще се учудя, ако Тушев изпусне такъв скандал. Просто чака подходящ момент.

# 622

Голяма обработка пада

# 623
Шермин (като изключим грозния бюст) изглежда  добре на снимките

Защото сигурно faceapp. Те всички изглеждат добре на снимките от инстаграм. 😄😄

# 624
  • Melmak
Ама снимките са обработвани. Реалността е друга. Линията на косата, кълцания нос, големите зъби (пак фалшиви), кофти направени сиси, то е цялостно окепазяване. После “нямам 50 кг”.. това ако е някаква атестация за красота.. простоо..

# 625
Филипин, явно имаме различно виждане за кметската управа, но да не изместваме темата.

Да, шерминатора е на снимките на Азис. Тя знае ли, че той нито е от ИСраел, нито от Дубай?

Нямам илюзии за нашите политици - от градски съветници до президенти и министър-председатели , че са света вода ненапита .Напротив , чак за внуците трупат имане - за това сме на това дередже , а даже помагаме(или ще помагаме )  на по-големи и по- богати държава ,  ежат се  на  Русия си позволяват да се подиграват с Тръмп ... Ужас ! Даже са ми омразни .
Предполагам и Монтанският се е облажил - 26 години са това . Но наистина един кмет може да провали един град ( или село ) или да го направи по-добро място . За Монтана случаят е положителен . Човекът е възпитан , семейството също , сестрата на Орлин живее в чужбина - май Австрия и е или поетеса или художник . Не е евтино да изучиш и двете си деца на Запад Stuck Out Tongue Winking Eye
Орлин и Натали са ми сладки двамата , но са скучновати , вярно е .Обаче дали към тях , дали към други, злобата ми е неприятна .

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 15:36 от Phillipine

# 626
  • София
Шермин има хубави очи. На мен ми стана смешно как обясни на новата, че още първата вечер получила пръстен от Краси, едва ли не да си я заплюе за него, а имам спомен тя да се самопредложи.

# 627
  • Melmak
Моите впечатления за управата в Монтана са различни. И все пак, този Орлин ако е мамин/татин син, би бил отблъскващ, без значение какво работи татко му. И сега това някаква реклама ли ще е баща му да влезе в предаването? Не разбирам защо?

Не харесвам Натали, защото е лигава и се прави на света вода ненапита. Обаче за красота е красива наистина. Просто останалите кокошки не могат да го приемат.

# 628
  • София
Амии завист и злоба.
Та е млада и на 90% естествена. Те са кърпени и преправяни и изглеждат поне 10 години отгоре.
И ги е яд, че почти всички мъже се въртят около младото яренце.

# 629
  • Сф
А за таз иХени, някой в предните страници направи референция, че е държанка, или аз неправилно съм разбрала?

Общи условия

Активация на акаунт