🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 53 987
  • 1 721
  •   62
Отговори
# 765
Тая реклама с Латинка Петрова на А1 ще им донесе само отлив от досада и уплах...
Лили е безопасна игла, затова я споменават. Друго е като изредиш красавиците... А пък като си кажеш че най-красива е твоята и след нея двете най-грозновати, всичко е ок.

# 766
  • here and now
Габа и Калоян си бетонираха почивката...

# 767
Е, продукцията защо не изкара тъпия запис- не се чу и за децата и че през тях ще минават помощите. Не мога да повярвам, че Тушев изпусна този шанс.

# 768
Заболя ме коремът от смях.
Не знам кой измисли че Шермин прилича на магарето на Шрек - право в целта. Не мога просто. С тази физиономия и с това въртене на очите.
Дениз бая се наживяла, гузен негонен бяга, беше въпросът за бройката на мъжете.

# 769
Микеле и Габриела са ми сладки.

# 770
  • у нас
Е, продукцията защо не изкара тъпия запис- не се чу и за децата и че през тях ще минават помощите. Не мога да повярвам, че Тушев изпусна този шанс.
И аз очаквах да го дадат. Ама...

# 771
Ее, това беше приятно. Браво

# 772
Браво на Джани. Пиша му трета зелена точка. Дали преувеличава или не - не знам, но със сигурност не е тъпа батка.

# 773
Браво на Италианеца - научи ги да си показват чувствата.

# 774
Шермин и Габи да са ти в топ три по красота ми е шокиращо.

# 775
Много е красива Габриела.

# 776
  • На морето!
Младежът, който чете въпросите е много готин.
Габи Бланко с какво се е намазала, лицето й е зелено?
Аз съм назад още, но Емили има много добри включвания тази вечер.

# 777
Време е Краси да посвети нов сЮжет на тая пръдла, дано спре да каканиже.

# 778
Джукесите са плашещи- уродливи , деформирани лица... Шерминатора е като някой клоун на ужасите.. По добре да не отваря тази паст, крива челюст, венци - ужас... Габа и Емили имсм чувството, че лицата им ще се разпаднат всеки момент, пръскайки тези гигански буци, които са си монтирали вместо устни. Извинявайте не се сдържах, сетивата направо ме болят. Кой уважаващ се мъж ще го целува това, ако има някой да каже. За мен това са атрибути на секс труженички, с цел задоволяване на извратени фетиши.

# 779
Да знаете, че Шермин е много интересна личност от много интересно семейство, не е останала на факта, че е полиглот

Общи условия

Активация на акаунт