🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 41 353
  • 1 348
  •   147
Отговори
# 810
Добре де, тая Кристина защо ходи по такива формати като се държи като че е на турнир по шах?! Какво очаква в крайна сметка? Да и пише сонети и да я печели на рицарски турнир като изтрепе другите, дето са се наредили на опашка за нея? И да са сгодени три години?

Те ви македонска твРЪда глàва в действие!

Краси НЕ е забелязал единствено Шермин! Той се държеше любезно, тя си го присвои.

# 811
Ще ме прощавате, ама аз ли не съм в час? На пети ден целувка е напълно нормално и ми е странно да казват, че не са готови. Аз ли съм бъгната нещо или те прекаляват в желанието си да не излязат “леки”? 😁

# 812
На Криси носът пипан ли е?

Мисля, че не. Тя има кукленска, студена красота..
За носът може и да греша, но мисля, че е естествен.

# 813
Тази вечер нагледно: защо някои жени избират мечката

# 814
Кристина малко ,като лелята на Петър е излязла Joy

# 815
  • here and now
Ще ме прощавате, ама аз ли не съм в час? На пети ден целувка е напълно нормално и ми е странно да казват, че не са готови. Аз ли съм бъгната нещо или те прекаляват в желанието си да не излязат “леки”? 😁
Дават ги по телевизора.. Първо че са един с друг от немай къде и второ нещо като имидж градят...

# 816
На Криси носът пипан ли е?

Ам, не мога да кажа със сигурност, но според мен е пипан. Може и да греша де

# 817
Дават ги по телевизора.. Първо че са един с друг от немай къде и второ нещо като имидж градят...
....дами в обществото... Innocent

# 818
Леле дано ШАрмин остане без роза утре 🍀

# 819
Е, почва се циркът. Grinning Натали има конкуренция. гледайте къв бой за Краско става.

# 820
  • В Града на Липите
Не мога да ви догоня тази вечер, но сте супер забавни.  Чувствам се така все едно субтитрите ми се разминават с филма Grinning
Много селска чест и драми. Валко хич няма да го коментирам, тоя е от друга планета.
Джани и Габриела ми изглеждат искрени. Очите им светят като се гледат, което при Наталия и Орлин не го виждам засега, както и при никой друг всъщност.
Шерминката очаквано се засегна. Все пак тя остана най-некоментирана и неоценена. Цяла вечер говорят за други жени, ега си пренебрежението. И как за една вечер от 40 кила стана 48? То вярно че доста се заседяха на тая маса ама …
Крайно време беше Краси да загуби търпение с нея, но не го виждам с коя друга може да се окомплектова.
Между Фифи и Йово не виждам какво може да се получи. Изнасилена работа.
Мъжете са много настъпателни за целувки, все едно са на състезание и си броят точките Simple Smile

П.п. Сега видях с кого може да се окомплектова Grinning то голяма навалица стана около него.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 00:04 от hrissi_sz

# 821
Ехаааа, утре ще е купонът!

# 822
  • here and now
Айде Анчето да си ходи утре...
Имаме си нов най-желан ерген...
Жалко, че няма да мога да гледам..

# 823
Скрит текст:
Скрит текст:
На мен сцената с кученцето на плажа хем ми беше приятна, защото харесвам кучета, хем се шокирах, че в Гърция има улични кучета по плажовете.

У нас не съм виждала досега такова нещо, може и да има, но от страна с такива огромни претенции не го очаквах.

Иначе най-после дадоха по-свестен плаж, че другия с камънаците и сивия като пепел пясък, на който снимат обикновено е ужасен. Самата среща мина добре, заради усилията на Симона, иначе докторът се отпусна да говори, но предимно глупости.

Наталия ми е красива, но да вземе да използва някакъв балсам или маска за коса, защото вече няколко пъти виждам как косата й стои като проскубана слама.

Шерминката, дето я критикува постоянно пък е заприличала на леличка, а дори няма 30 още.
не сте сериозна нали:thinking: за кучето и Гърция:person_with_pouting_face:

# 824
Промото беше доста интересно, ама като им зная номерата сигурно интересното ще е в петъчния епзиод.

Общи условия

Активация на акаунт