🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 44 754
  • 1 525
  •   114
Отговори
# 825
Крушката си имала опашка! Почти излезе наяве истината за взаимоотношенията между Краси и Емили. Само още малко ще трябва да изчакаме.На тези двамата не им е читава работата! Дубайската кадъна да не забрави изведнъж петте езика?!

# 826
И на мен ми стана тъжно за рошавото момче, което си зарови кифличката в пясъка. Душичка..

Аз ли съм някаква луда перфекционистка, но защо Йовица е хукнал в реалити формат без зъб?! Толкова се вижда, толкова е грозно.. а е млад мъж и навява на безпаричие, бедност и безхаберие..

# 827
Крушката си имала опашка! Почти излезе наяве истината за взаимоотношенията между Краси и Емили. Само още малко ще трябва да изчакаме.На тези двамата не им е читава работата! Дубайската кадъна да не забрави изведнъж петте езика?!
Сега ще се моли на трите си религии Краси да остане при нея.

# 828
Шермин може да има много полза от сътрудничеството си с Красимир, а вместо това тя го унижава публично и му стъпва на врата. Той пък голям мухльо се оказа - планина-човек, а само гледа надолу и пелтечи, вместо да я постави на място това квазимодо. Класическа люлинска двойка.

# 829
за Красо.
Номер 1 Анна,
Номер 2 Габи Бланко
номер 3 - няма, защото няма там жена с по-големи тити.

# 830
  • here and now
за Красо.
Номер 1 Анна,
Номер 2 Габи Бланко
номер 3 - няма, защото няма там жена с по-големи тити.
Е как? Емито си я помисли, ама го досрамя да си признае....

# 831
Шермин може да има много полза от сътрудничеството си с Красимир, а вместо това тя го унижава публично и му стъпва на врата. Той пък голям мухльо се оказа - планина-човек, а само гледа надолу и пелтечи, вместо да я постави на място това квазимодо. Класическа люлинска двойка.
Като “бодне в Хепи” ще я сложи на мястото ѝ. Тъп е, не чак толкова тъп, че да я търпи след това.

# 832
Петър много приятно се представя. Оказва се симпатяга 🙃

# 833
И за мен Петър е много интелигентно присъствие във формата. Много слънчев, приятен, комуникативен.
Виктор също ми харесва като изразяване.

# 834
  • София /Абсурдистан
Какво и е на устата на Габа Бланко от лявата страна?

# 835
Филърът ѝ толкова е мигрирал, че все едно под кожата има поничка около устата, която също е  с форма на поничка.

# 836
Виктор е перфектен за Дениз - въпреки, че определено имам критика ѝ към двамата. Точно това ги прави добра двойка - могат да се “приземяват” взаимно и да постигнат нещо пълноценно. Калоян и Габи също, макар че не ми се вярва там нещата да се задържат.

Петър и на мен ми харесва - ледената кралица чу това, което повечето от нас си мислят.

# 837
Ох, Емили, страшна терца си. 😂
Разведи се вика за малко да си поиграем, па после пак се жени 😂😂😂

# 838
Калоян е на бавни обороти, както го определи Габи. Тя има енергия и за него, но няма как да му я прелее.
Затова хапе и се коалира с Шермин, неудовлетворена и нещастна е, крие се зад фалшив непукизъм, а всъщност харесва Калоян. При други обстоятелства той не би избрал нея, но тук случаят ги съчета и тя се дразни, че уж са двойка, а той  с нищо не допринася.
Бавен тип.
Преди Пенко я мота, все някакви невървежни мъжлета я отразяват. И жертви прави  - ситнеше там с токчета по пясъка, трътка се по задник на камъните, нищо не излезе.
 Егото ѝ обаче извърта нещата, като обяснява  - Аз съм трудна с мъжете.
Не си хич трудна, ами с тоя предобрен вид си невидима за стойностните мъже, един Краси сал, дето я спомена за красива.

# 839
Абсолютно съгласна, но да добавя, че Габи не е тъпа. Може да не е особено начетена, но е природно интелигентна жена, има добра интуиция и чувство за самоирония. Жалкото е, че вместо да инвестира в себе си, се набърква в дребни кифленски драми. С това е свикнала. НО! Ми направи много добро впечатление, че след втори сезон е намалила устните. Не толкова заради самите устни (хич не ми дреме кой как се обезобразява), а защото това показва, че все пак нещо ѝ стига до дебелата глава. Чула / прочела е коментарите. Замислила се е. Послушала е съветите. Което ми дава надежда, че след още няколко години може и да намери себе си. Същото важи и за Дениз. За тях има надежда, за разлика от Шермин, например. Тя е потънала толкова дълбоко в собствения си филм, че няма накъде.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 00:38 от Lilly_85

Общи условия

Активация на акаунт