🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 39 924
  • 1 286
  •   63
Отговори
# 840
за Красо.
Номер 1 Анна,
Номер 2 Габи Бланко
номер 3 - няма, защото няма там жена с по-големи тити.
Е как? Емито си я помисли, ама го досрамя да си признае....
Пък Емили взе, че си го набеляза, не само за прането...ами така да си седят по диванчетата, вместо Ан-Шер, търси и тя гривна,

# 841
Габи ми беше симпатична още от предния Ерген, малко прекалено е с корекциите, но е сладка като поведение и не е тъпа.
Дениз е хубава, почти завършва висше, явно търпи и тя градация - браво.

# 842
Я намалила устните, я хиалуронът се е саморазградил. Има горна блефаропластика на тези години/впрочем не зная на колко е, но е млада за това/.
Пристрастена вече към операции, явно може да си позволи скъпи удоволствия. Но не инвестира в нещо значимо като образование, а в обезобразяване. Колко да е умна!?
Иначе има бърз рефлекс и е започнала по-изтънчено от сезон 2 да се изразява, но афинитетът към клюки и интриги сторнира  този ѝ напредък. Все пак тя роди бисера Тутанкамион.
Дениз се държи, изразява и общува като дама в този сезон. И отвява Габи.
Личи кой как е инвестирал във времето дотук.

# 843
Красо, питай това момиче накрая за религиите, може ли такова нещо! Между 3 религии е живяло!

# 844
Интересно кое момиче ще остане без роза утре. То вариантите са три: двете нови и Емили.
А въпросителната при мъжете ми се струва, че е главно при Стоян.
Докторът може би ще даде на Симона.
Валентин на Лили.
И най-вероятно от Стоян ще зависи дали Емили или Хени ще си тръгне.

Петър и Йовица са много странни. Какво очакват за толкова кратко време.
А и според мен Кристина е напълно права да се съмнява, че Петър играе роля. Даже не знам дали има смисъл от съмнения, то горе-долу се вижда, че той точно това прави.

Джан Микеле и той ми е доста помпозен с тези речи, които държи. Но май само в тази двойка има нещо реално. Габриела обаче нищо не я дават да говори. Чудя се дали ще се разбере изобщо какъв човек е тя или ще си остане мистерия.

То няма и кога да я дадат да говори, де... Поне 1/3 от епизодите са посветени на превъзпитаването на Красимир от Шермин. Много ми е странна като си вдигне брадичката и почне да оглежда периметъра на простолюдието като някаква султанка.

Дениз и Кристина засега ми правят най-добро впечатление. Което е супер неочаквано, защото Дениз никак не ми хареса в нейния сезон.

А мъжете защо не ги пита никой за бройките. И кой беше този, достатъчно прост да зададе такъв въпрос, но пък и твърде страхлив, за да си признае. Или от продукцията са го добавили да има още цирк...

Валентин е много зле обаче. До вчера се лензи на Емили, дори и след като му беше вече дала отдавна роза, а днес й подвиква като на животно. Яд го е, че тя го отряза първа, ама като е такъв селски тарикат - това заслужава.

# 845
Интересно кое момиче ще остане без роза утре. То вариантите са три: двете нови и Емили.
Валентин на Лили.
Очаквам Лили да си тръгне - след всичко, което изговори, ще е много странно да приеме роза от Валентин. Освен ако доктор Пи не реши да върне жеста и не ѝ предложи неговата роза, но ме съмнява. Мисля, че ще даде на Симона.

# 846
Валентин на Лили.

Петър и Йовица са много странни. Какво очакват за толкова кратко време.
А и според мен Кристина е напълно права да се съмнява, че Петър играе роля. Даже не знам дали има смисъл от съмнения, то горе-долу се вижда, че той точно това прави.

Джан Микеле и той ми е доста помпозен с тези речи, които държи. Но май само в тази двойка има нещо реално. Габриела обаче нищо не я дават да говори. Чудя се дали ще се разбере изобщо какъв човек е тя или ще си остане мистерия.

То няма и кога да я дадат да говори, де... Поне 1/3 от епизодите са посветени на превъзпитаването на Красимир от Шермин. Много ми е странна като си вдигне брадичката и почне да оглежда периметъра на простолюдието като някаква султанка.

Дениз и Кристина засега ми правят най-добро впечатление. Което е супер неочаквано, защото Дениз никак не ми хареса в нейния сезон.

А мъжете защо не ги пита никой за бройките. И кой беше този, достатъчно прост да зададе такъв въпрос, но пък и твърде страхлив, за да си признае. Или от продукцията са го добавили да има още цирк...

Валентин е много зле обаче. До вчера се лензи на Емили, дори и след като му беше вече дала отдавна роза, а днес й подвиква като на животно. Яд го е, че тя го отряза първа, ама като е такъв селски тарикат - това заслужава.
Много добър анализ и на мен не ми се струва адекватно поведението на Петър и Йовица. Какво очакват от момичетата за толкова кратко време? И аз съм на твоето мнение, че Петър играе роля там.

# 847
Много ми харесва формата на предаването. Вечерята с тази кутия с въпроси страшно много ми заприлича на "Женени от пръв поглед - Австралия". Единствената разлика е, че там не живеят всички заедно, а само въпросната вечер ги събират да си разказват, да спорят на масата, да пускат видеа, да провокират. Станя ясно, че всяка седмица ще има такава вечеря, където явно ще ги питат кой е влюбен, така че доволен сеир се задава.

# 848
Скрит текст:
Скрит текст:
На мен сцената с кученцето на плажа хем ми беше приятна, защото харесвам кучета, хем се шокирах, че в Гърция има улични кучета по плажовете.

У нас не съм виждала досега такова нещо, може и да има, но от страна с такива огромни претенции не го очаквах.

Иначе най-после дадоха по-свестен плаж, че другия с камънаците и сивия като пепел пясък, на който снимат обикновено е ужасен. Самата среща мина добре, заради усилията на Симона, иначе докторът се отпусна да говори, но предимно глупости.

Наталия ми е красива, но да вземе да използва някакъв балсам или маска за коса, защото вече няколко пъти виждам как косата й стои като проскубана слама.

Шерминката, дето я критикува постоянно пък е заприличала на леличка, а дори няма 30 още.
не сте сериозна нали:thinking: за кучето и Гърция:person_with_pouting_face:

Off: към Камелия
 Точно в Неа Перамос щеше да ни ухапе улично куче. Скачат по шезлонгите, не можеш да ги изгониш. Целия плаж беше в улични кучета.
В българските махали не съм виждала такова нещо.

# 849
Чакам с нетърпение Шермина да разбере, че "мъжа и" и е изневерил.
Ще и увисне рускостилната джука!

# 850
Леля ви Шермин пак недоволства, че други имат нужда от внимание, то не е Микеле, то не е Наталия, че при нея има и друг етикет “завистлива”. А тя че постоянно е пред камерите и и слушаме брътвежите нон стоп, това не е просене на внимание, това е показване на умствения и капацитет и това че е много искрен човек… и разбира се 48 кг, израстнала в добро семейство и 101 езика и много пътувала, много дълбока личност е… дълбока! На Дениз не и стана приятно, че Виктор не стана имаше повече очаквания към него, там ще има разочарование за нея. Нямам търпение Краси да сипе с големия черпак на полиглота, дано да му писне час по скоро има потенциал в него да я налее 😀

За Шермин е така, но въпреки това е права за Натали и  Микеле. И двамата са супер фалшиви. Габи, колкото и пресилено да реагира, много точно описа Натали. То се видя още в началото с всичките въпроси, зададени от нея към мъжете тип „Какво хареса в мен” и с постоянните физиономии и прикрито надменно поведение. Да, има и такива хора, които стрелят без да мислят и натурално са си като малки дечица, но тя определено не е от тях, а само го използва като маска. Иначе Шермин не пада по-далече, така е. Въпросът е, че това, че не харесваме някого, не трябва да ни заблуждава, че този човек греши за всичко, което говори.

Иначе е и доста неприятно как уж повечето съжалявали Емили, но не изпускат момент да ѝ обяснят колко не я харесват по не кой знае колко тактичен начин. Не е нужно да я лъжат, но според мен и Лили, и Натали, и Валентин и кой ли още не просто изпитаха нужда да се изкарат нещо повече от нея. От страна на Кристина например си изглеждаше наистина искрено и ненападателно. По-голямата част просто следва тълпата и това как ще изглежда отстрани, колкото и да се правят на милички (Натали) и на умни (Шермин/Лили).

# 851
Много са ми смешни Краси и Шермин....Краси всеки път е критикуван за нещо и все не е баш за Шарминката. Шермин в критиките си към него не пропуска да се похвали, казвайки...ти ме харесваш само защото съм красива и съм 48 килограма...как не добави пак езиците...Горкият Краси каза, че не е питал, защото тя десет пъти казала за трите религии. Шермин психически е даже малко по-зле от Емили, ми се струва...Не изглежда нормално поведението ѝ...Краси в най-скоро време ще потърси спасение някъде...даже много издържа.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 06:06 от friends

# 852
Шерминатора защо не спира да повтаря риално, риално. Във всяко второ изречение риално.

Щото знае 5 езика, както иска така ще го казва 🤣🤣🤣🤣

# 853
Горкичката, мисли си, че някой се интересува от нея. Дори на Красимир му омръзна да слуша простотии и едно и също.

“Аз съм много интересен човек, отраснала съм в чужбина, говоря 5 езика, тежа 48 кг. и съм невероятно красива”
Ужас.

# 854
Моля моля. И е пътувала много, това как не ви е неудобно да го пропуснете.
Толкова е интересно.
😁

Общи условия

Активация на акаунт