🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 49 517
  • 1 630
  •   92
Отговори
# 1 485
Валко е влюбен само в себе си

# 1 486
Хах, две момчета как оживиха обстановката. Жалко само, че цяла седмица слушахме излиянията на Шермин и сега трябва да чакаме до следващия епизод. Симпатични изглеждат близнаците, харесах ги главно за това, че ще поразместят пластовете понеже Ву, Хени и другото момиче не постигнаха нищо. Калоян си остава най- привлекателен според мен, но е толкова отстранен, че не съм сигурна дали ще видим нещо повече от него.

Еха, какво му стана на Джан Микеле, тъкмо се радвах как разчупва стереотипа за мускулестия  и безмозъчен мачо и той се показа в още по-лоша светлина. Толкова нежно и красиво момиче като Габриела, а в каква ситуацията попадна, жалко. Симпатизирах,им.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 23:58 от валия

# 1 487
Кефят ме близнаците.
Мълчат и всяват смут .

Чак Дениз ще ходи на среща и онзи ревнува и мрънка.

# 1 488
Не мисля, че ще развалят някоя от сформираните двойки, не за друго, ами порадни тартюфщината на повечето моми. Всеки, който влиза по-късно в това предаване е прецакан.

# 1 489
Не са някакви неземни красавци, ама са двама и са интересни. Близнаци винаги правят впечатление.

# 1 490
Попринцип наистина изглеждаха сладки двамата, нооо и това с маркирането на територията което го каза и като инструктора влезна, че бил териториален някакви простотии, това са само червени флагове. Каква територия маркираш бе момче, това е човешко същество????

# 1 491
Краси си е типичен представител от зодия водолей!
Защо?
Темата е обширна, но ще се изкажа кратко и ясно: мълчи и си прави квото иска.

Някой разбра ли нещо интересно от тази серия и въобще цялата изминала седмица?

# 1 492
Визията на Габриела и Джан беше в пълна дисхармония. Колкото тя красива, той толкова отблъскващо грозен. И с липсата на врат , като опитва да вири козята брадичка, с малките си свити очички, несъразмерно тяло, абсолютно противен тип.
Изобщо не са ми били сладки.

# 1 493
А Джан откъде се наежи така, пак ли изтърваха да покажат нещо...
И аз имам чувството, че не ни показаха нещо. Джани че е болезнено ревнив - такъв е, но не ми се връзва цялата история. Казва “не ме излагай”… Нещо е станало. Не го оправдавам, просто подчертавам, че според мен продукцията умишлено подсилва ефекта от действията му.

# 1 494
Защо? Не е прецакан, ако човекът е силен играч ще разбърка двойките. Освен това, скоро ще настъпи момент да започнат да си омръзват някои двойки.

# 1 495
Мамма Мия...очертава се да гледаме  домашно насилие в национален ефир. Призът за отвратяга номер 1 минава от Валю в Джан Микеле. Габриела е типичен образ на малтретирана жена с всичкия срам, страх, отстъпчиваст...типични за тези жени.

# 1 496
„Анна Шермин отново ми затвърди мнението а именно ,че съдържание – цялото ѝ внимание е насочено към външния образ и материалното, докато истинската стойност – душевност, емоционална зрялост и автентична любов – липсва. Харесва охраната на богаташа, но избира богатия за вечеря и шопинг, демонстрирайки чисто меркантилна рационализация, а в същото време с лекота слага етикети на другите, като ако това ще прикрие собствената ѝ несигурност. Ако наистина искаше да изглежда добре, можеше да обърне внимание на стила и косата си, всяко нейно участие в предаването е еднакво – скучно, мрънкащо и мяукащо, без нито един интересен факт или следа от интелект. Психологически казано, тя е човек, който е научил да оцелява чрез външна валидация, но никога няма да разбере какво е истинска привързаност или любов от сърце. Социалните мрежи ѝ позволяват да се оправдава, но поведението ѝ разкрива истината – риалити форматът само подчертава колко жалка, злобна и неудовлетворена е тя. Само си отключва и заключва профила, но около 3000 човека са я отследвали.
И като допълнение, тя постоянно повтаря колко килограма тежи и как всички жени искат да приличат на нея – което ме кара да се чудя с кое точно искат да приличат на нея, след като нищо в поведението ѝ, интелекта или стила ѝ не заслужава подражание. Истински успелите хора никога не парадират с това колко могат, къде са били или колко езици знаят; тяхното достойнство и самоувереност са вътрешни, а не спектакъл за камерата. И все пак я съжалявам, явно има голяма травма, за да се държи така. Има нужда да преоткрие себв си, и да си намери хоби и работа, защото няма да е все така млада.

# 1 497
  • София
Изпуснах кога Джани е хванал за врата Габриела, даже върнах и пак не го видях, дано в някой подкаст го покажат.

Той ѝ се скара още при запознаването, той бил казал "приятно ни е", нямало нужда и тя да се запознава с тях и да взима лед?! Ужас, дано се е измъкнала от този примат.

# 1 498
Джани разбра, че Габриела ако избяга с друг, ще е аут от шоуто и стана напрегнат.

# 1 499
А Джан откъде се наежи така, пак ли изтърваха да покажат нещо...
И аз имам чувството, че не ни показаха нещо. Джани че е болезнено ревнив - такъв е, но не ми се връзва цялата история. Казва “не ме излагай”… Нещо е станало. Не го оправдавам, просто подчертавам, че според мен продукцията умишлено подсилва ефекта от действията му.
Да не би някой от близаците да й е налял питие?

Краси си е типичен представител от зодия водолей!
Защо?
Темата е обширна, но ще се изкажа кратко и ясно: мълчи и си прави квото иска.

Някой разбра ли нещо интересно от тази серия и въобще цялата изминала седмица?

Аз също съм зодия водолей, но бих казала, че мъжете водолеи са доста по-различни от жените. 😄
Мамма Мия...очертава се да гледаме  домашно насилие в национален ефир. Призът за отвратяга номер 1 минава от Валю в Джан Микеле. Габриела е типичен образ на малтретирана жена с всичкия срам, страх, отстъпчиваст...типични за тези жени.

Така е… ако има малко чувство за самосъхранение, не трябва да продължава тази “връзка”.

Общи условия

Активация на акаунт