🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 64 815
  • 1 926
  •   28
Отговори
# 1 860
Красьо нали лъжеше, че познавал Емили, защото на морето се била забила с негов приятел.

# 1 861
По повод изцепките на Виктор: Е нема такива тлъсти и разпльокани кокали като на Любомира, брат, прав си! (То Люба беше само кожа и кости, не знам накъде повече може да чисти подкожни мазнини!) Браво, че Бранимира го разбра колко струва още от началото!

# 1 862
  • Варна
Красьо нали лъжеше, че познавал Емили, защото на морето се била забила с негов приятел.
Може да го е казал само на мъжете. За жените да е било изненада, но Симона си твърдеше, че било доста очебийно.

Емили каза на Краси на терасата, че била плакала два дни без да спира. Аз не разбрах дали това е било в Рая, когато са се видя ли, че участват в едно шоу 🤣 или след тенекията за рождения й ден.

# 1 863
Допускам , че жена като Дениз (онлифенс , хойкане), може да направи щастлив един мъж. Допускам и "деественица" , да се влюби в друг , или да и се" доживее " след брака , или да направи нещастен мъжът си. Така , че това са предразсъдъци и точна рецепта няма.
Виктор за сега ми е любимец, съвсем по друг начин разбрах монологът му , никакви девственици не търси , но не ми се разсъждава .
Габриела Бижу ми се види мой тип мацка. Седи мълчи , мисли....къде да го зарови тоя Joy
Просто още не реагира на културния шок , но ще го насмете

# 1 864
Koгато ти си била тийнейджърка не е имало смарт телефони,дискорди,1000 мини видео игрички в мрежа с играчи по цял свят,нямало е тикток,инстаграм и всякакви такива платформи,в които хората да прекарват с часове.
По това време ходиме по кафета и дискотеки като основния начин за социализиране. Момчетата канеха и бяха по-нахакани.
И пак имаше част от съученичките ми, които на по 15-17 ходеха с 37 годишни.
И тогава имаше съученици, висящи много в мрежата, но не в Тик ток, тиндър и инстаграм, а тогава бяха най-различни форуми, Аха.бг, Импулс, Елмаз, Фейсбук. Други пък играеха компютърни игри тип Кънтър страйк, често в компютърни клубове. Малко преди това пък беше ICQ, имаше и чатове. Просто не се използваше смартфон, а компютър за висенето.

Красимир е пример как една голяма част от родените през 80-те повече налитат на по-направени и оперирани. Това е защото в един период чалгата беше станала масова култура сред децата и тийновете. Дори в елитните гимназии беше масово срещано.

Орлин, съответно като по-млад и по-малко повлиян от тази среда и култура харесва по-естествена красота като на Натали.

В чужбина извън Балканите няма чак такава разлика между поколенията, заради липсата на чалгаризация. В България много повече общи възгледи имам с някой роден 10-години по-късно от мен, от колкото около мен или 10 години по-голям. Това, че сме растяли в едно и също време и сме използвали ICQ някога си нищо не значи за мен, защото аз не позволих да се повлияя чак толкова от тогава масовата чалгаризация като манталитет.

Шермин, Габи Бланко и Емили винаги ги мисля за поне 35 годишни, защото са като анахронизъм за годините си. Като ги гледам по визия са като да са на годините на Николета Лозанова и Златките, тогава много момичета залитаха по такава пошлост. Все едно живеят в 2007 година, а не 2025.

Сега повечето млади момичета са с по-естествена визия като Натали, Габриела бижутерката и от другото шоу "Диви и красиви" Джулия и Евгения.

# 1 865
Според мен го казва само защото гледа предаването сега и вече има контекст и си казва, че си е личало. Точно Симона, която е била там, за един следобед какво ли може да е видяла Grinning

# 1 866
Виктор към Божана: “Жената трябва са има хубава усмивка задължително. Прави зъби… И да не се вижда много венец.”
Божана към Виктор: “Ама… На теб ти се вижда супер много венеца.” 😂

Мале, това тъпо момченце какви претенции има… направо ме изумява
Това посредствено момченце, с тия изказвания и поведение, жена няма да види, а и май жените не са му интересни.

# 1 867
Права е Симона, че Криси и Петър са в негласен бизнес съюз. Аз там не виждам някаква романтика или страст.

Той само декламира през цялото време, тя като видя близнаците наистина се усмихна и започна да ги заглежда. А пък на Петърчо досега не видях да покаже истинското си лице и някакви реални чувства, както колегите му Марио и Чефо в ДиК.

# 1 868
Шермин е същата като Дениз, само че в по-международен формат.
Ами не е. Дениз поне се е изучила, има диплома. Не си е съсипала главата с безброй пластики, и няма евтини импланти в сисите. Иначе е мъжемалечка, да. По това си приличат.

Изобщо не знам каква диплома има Дениз, честно казано не ме и интересува. И не съм писала за външния вид, а имах предвид заниманията им и “професиите” им.
Тъкмо попаднах на подкаста на Дениз, заедно с Александра от първия сезон, двете заедно са били на държавен изпит. Излиза, че са завършили тази година. Не искам да си представям, как Александра е практикувала, без да има никава диплома, до сега..

# 1 869
Права е Симона, че Криси и Петър са в негласен бизнес съюз. Аз там не виждам някаква романтика или страст.

Той само декламира през цялото време, тя като видя близнаците наистина се усмихна и започна да ги заглежда. А пък на Петърчо досега не видях да покаже истинското си лице и някакви реални чувства, както колегите му Марио и Чефо в ДиК.
Никаква романтика или страст няма и да се види. От кого да се види? От Шермин, която е претенциозна и материалистка? От Валентин с бизнес плана му за партньорките? От анаболния италианец?

# 1 870
Чудя се как досега никой не попита Виктор що е това на гърба му. Аз бих ако съм там

# 1 871
Нямате право да коментирате Шашавел, ако не сте 48 кг., не говорите 5 езика като местен и не сте обиколили многократно ДОбай, Иссссраел и подобни дестинации:)
Аз съм 180 см, тежа 49 кила, мога да я обсъждам. За протокола; не е окей, ям като слон и не качвам. Затова и не ми харесват коментарите за водещата... Може да е ген.

Перфектна си. Е с един килограм си повече от дубайския стандарт, ама няма да издребняваме сега😜🤣

# 1 872
Чудя се как досега никой не попита Виктор що е това на гърба му. Аз бих ако съм там
Може и да са питали, но да не е излъчено.
Татуировка, да се прави на интересен. Няма друго обяснение.

# 1 873
Първата ми асоциация при вида на гърба на Виктор е с Крисчън Грей. И на мен ми е интересно какво ще обясни за този избор на татуировка.

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 17:15 от a.vasileva

# 1 874
  • Варна
Доколкото помня в първия епизод го питаха, той каза, че си падал по садо-мазо.

Общи условия

Активация на акаунт