💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 42 771
  • 1 032
  •   38
Отговори
# 390
Някой беше казал, че Калин прилича на Ален Делон, и преди малко ми попаднаха снимки на Ален Делон като млад - наистина са едно към едно в погледа.

# 391
  • София
По-рано забравих да се изкажа за тези безумни правила със смените "когато ни скимне", с което играчите много бързо се научиха да злоупотребяват.
Принципно не съм против да има такова правило за смяна на закъсал изграч, но да е само за 1 компонент се обезмисля цялата битка. Че какво пречи да се разделят и всеки да мине само по 1 елемент (в който е най-силен) по няколко пъти.
Много по-правилно и честно би било, ако 1 играч сменя друг, то да минава ЦЯЛОТО трасе вместо само конкретния елемент (май на териториалната в понеделник казаха нещо такова за едната част в която бяха гъбките). Точно така съм виждал в няколко сезона да процедират колумбийците.

# 392
  • София
Как не разбират от продукцията, че това усложняване на препятствията от година на година до невъзможна за преминаване степен, само вреди и не прави шоуто по-атрактивно, а го превръща в пълна какафония от смени, наказания и всевъзможни измислени начини за преминаване.
Къде изчезнаха нормалните игри от първите сезони? Защо мислят, че ни е забавно да гледаме 100 варианта на минаване на ръце? И как не умряха от задуха в тази прах, която се вдигаше от куба, направо ги съжалих.
Този пъзел всъщност не е толкова лесен колкото изглежда, затова и 2/3 беше нареден, но факт, че беше базов вариант, не че защитавам силиконката, но странно и двете не са ми най-големите дразнители вече.

# 393
  • USA
Аграрката е супер зле, въобще не е за там. Иначе устата й не спира. И какво са тези непрекъснато смени, нека се помъчат

Във всяка игра някой я сменя на елементите,обаче не спира да плюе по Иван.Вярно,че за претециите му на подготвял се в школата на Фифо хич не му личи,но със сигурност е по-добър от жените.
Нито аграрката,нито Пекин можаха да минат въжената стълба на ръце. И най-изненадващото в случая е,че Моника единствена се справя,тя,която на вид изглежда пълен аутсайдер. Нещо като Ана Мария сезон 1 на стероиди.  Laughing Laughing

Ръждавичка е феноменална на трасе и ужасно нетърпима като човек. Много унижават и плюят по Наталия,а аз наистина мисля,че я боли.Защо й е да преиграва? И защо не викнат медицински екип? Аз никога не бих допуснала Ръждавичка да ме пипа.

Гордиенко за пореден път гола вода. Сигурна съм,че Моника ще я смаже на терена.Дори Александра ще я бие,която вчера ни Уау-на.

# 394
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Наталия ми дразни с гласеца и инфантилността си, но другарския съд и хихикането от възрастни хора с претенции също ми идва ту мач. Ръждето на арената е машина, но като човек е ужасТ.

# 395
Аз съм на страната на Наталия. Ръждивата е проста куха лейка. Чикаго то също. Защо не заядат пъзелиста или муайтайката? Нещастници…

# 396
Да, наистина са едни високомерни пикли съотборничките на Наталия ,кел файда,че са можещи като нямат елементарно уважение към по-възрастен човек, пък бил той и различен . Толерантност у тях няма и това ги загрозява. Лошото е,че другите мълчат ,вместо да ги скастрят

# 397
  • София
Колкото си по-прост, толкова си по-устат и самоуверен...

# 398
  • Пловдив
Харесвам резултатите от номинациите на жълтите 😊 Дано не "изтеглят" и тримата спасение - двама директно, един със смяна...

# 399
Не мога да гледам още. Кои са на пангара. Тянко ,Алекс и Гери ли?

# 400
  • София
Да. Че и се гласуваха помежду си, а уж бяха "партия"...

# 401
Абе, хора. Тези зеленковци намериха цяла неожъната нива с жито и вместо да опоскат поне 5 кила, те събраха една шепичка??? Защо? Тази нива можеше да ги изхранва цялата седмица. А ако са им забранили да събират жито защо им оставиха шепичката?

# 402
Ох умирам с тоя Дино-"ние сме като на помен".И това докато хапват по 10 зърна жито

# 403
Е 100 процента поне двама ще спасят случайно Grinning

# 404
  • София
Тази нива можеше да ги изхранва цялата седмица.
То така се яде жито. Не те съветвам да пробваш JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт