💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 45 300
  • 1 052
  •   4
Отговори
# 510
  • Русе
Лечителите от началото ми допадаха , но сега вече не .

И на мен така, но вече си пренасям симпатиите към сините. Винаги са ми били слабост, още от Супергероите и Старейшините. Харесвам Калин, Лапунов и Траян. Наталия е доста инфантилна и досадна, Ръждавичка мърмори много, иначе е красива. Ако може да се разменят Теодора с някоя от тези две и сините ще са топ. Чикагото и Алекс са ми неприятни. Тях също бих разменила, ако имах възможонст.

# 511
От самото начало нещо в поведението на Калин спрямо Наталия ми е странно.1 той не номинира Наталия,когато всички бяха срещу нея. 2 Той я носи до леглото ,когато и се поду коляното. 3 Той спи в една стая с Наталия.4 При представянето си,Наталия много говори за сина си ,а Калин освен със спорт се занимава и с анимация. Днес ми хрумна и почти съм сигурна,че ще се окажа права.Според мен Наталия и Калин са майка и син .Та те дори и визуално си приличат.

# 512
От самото начало нещо в поведението на Калин спрямо Наталия ми е странно.1 той не номинира Наталия,когато всички бяха срещу нея. 2 Той я носи до леглото ,когато и се поду коляното. 3 Той спи в една стая с Наталия.4 При представянето си,Наталия много говори за сина си ,а Калин освен със спорт се занимава и с анимация. Днес ми хрумна и почти съм сигурна,че ще се окажа права.Според мен Наталия и Калин са майка и син .Та те дори и визуално си приличат.
Биб било много жалко, ако си права. Защото докато я нагрубяваха Калин се подхикваше. Ако беше моят син щеше да ги е размазал.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 11:23 от victoria vassileva

# 513
  • София
Днес ми хрумна и почти съм сигурна,че ще се окажа права.Според мен Наталия и Калин са майка и син .Та те дори и визуално си приличат.
JoyJoyJoyJoy
Направо си изплисках кафето JoyJoyJoy
А баща му дали го знае това?

# 514
  • София
И други от мъжете носеха Наталия до арената. Калин спи с нея в една стая, защото все някой от тях трябва да бъде с нея. Явно никой друг не иска, а той е доста обран и мълчалив, вероятно само той може да понесе постоянната й превъзбуда. Нищо общо не виждам във външния им вид.

# 515
  • В Града на Липите
Калин просто е добро и възпитано момче и избягва скандали. Кротко и спокойно си играе играта и се надявам да стигне до финала.
Чакам да разбера, защо пак е на пангара.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 11:27 от hrissi_sz

# 516
И други от мъжете носеха Наталия до арената. Калин спи с нея в една стая, защото все някой от тях трябва да бъде с нея. Явно никой друг не иска, а той е доста обран и мълчалив, вероятно само той може да понесе постоянната й превъзбуда. Нищо общо не виждам във външния им вид.
Формата на очите,усмивката,за мен си приличат и имат много общо,но разбира се,времето ще покаже дали съм права.А и вече имаше Виолета и Деница,защо да няма и майка и син

# 517
Калин също е аутсайдер в групата. По някакви причини им се струва странен, не го разбират и го изолират. Едва ли му е много приятно да е с Наталия, но е възпитан да не го показва.

# 518
  • София
Хаха, и аз очаквах предположение, че има някаква искра между Калин и Наталия, но роднинска връзка не ми беше хрумвала!! Joy
Калин е възпитан и интровертен, просто я търпи Наталия и може би му е неудобно заради изцепките и простотиите на останалите.

# 519
Преди малко видях Алекс в един Медицински център си правеше изследвания.
Оглеждаше дали някой не го е забелязал...

# 520
Наталия не му е майка със сигурност. Изтеглил е просто късата клечка и затова спи в една стая с нея. Може да са искали да ни покажат контраста между някой спокоен, широко скроен, не взимащ се на сериозно и Наталия с цялата и трескава енергия.

# 521
А номинирането на Калин вероятно е наказателна акция на Гордиенко (и Ръждавичка) заради това, че я изпрати на елиминационна битка. Калин доколкото разбрах първоначално се е уговорил да играе с Алекс и Мартина, но греда за него - Мартина вече отпадна, а Алекс е куц кон.
Ще видим каква съдба му готви продукцията - ще го изпраща по живо по здраво като Светлин или ще го спасява.

# 522
  • тук и там
И аз симпатизирам на Калин,жалко че пак ще е на пангара.Ръждавичка и Гордиенко играят заедно,ще номинират Калин,защото си позволи да изпрати Гордиенко на елиминации.Наталия е дразнител за останалите,за това и нея.Алекс за нищо не става,още миналият път трябваше да го номинират.Снощи по едно време,Лапунов видях че хвърля странни погледи към Алекс,докато бутаха.Чудеше се въобще дали Алекс бута или играе сам..

# 523
  • София
Преди малко видях Алекс в един Медицински център си правеше изследвания.
Оглеждаше дали някой не го е забелязал...

Хаха, аз пък видях Доктора в двора на училище, ама викам няма да раздувам клюки. И той се оглеждаше, милия.

# 524
Не сте гледали визитките внимателно Joy
 Това е синът й и очевидно не е Калин.

Общи условия

Активация на акаунт