💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 46 013
  • 1 052
  •   6
Отговори
# 495
  • София
Soney, няма Димо. Grinning

# 496
  • Дубай
Сони, сори това ми излиза.

Наистина Мирослав защо прати Димитър, предвид факта, че двете хубавици и Тянко са на елиминация ... Можеше да се спаси чрез втория съвет, можеше и да спечели грошове, като отиде на битка и изпрати някой вкъщи... Защо ги е страх да отиват на битка тря мъже, както и жени.
Да кажа и друго, за мен снощната игра изобщо не беше равностойна-първо от към височина, второ от към кг,после и  това с правилата, един път изпънати и служебни точки, после бутайте както ви е удобно....

# 497
Относно другарските съвети на Александра и Наталия - беше ми неудобно да ги гледам, ситуациите се преекспонирана повече от необходимото. Ако няма намеса от продукцията, за да стане сеир, то много жалко за тези хора, голяма излагация.
Чикагото е бесен селянин, не се вижда на каква маймуна се е направил ( извинявам се на потребителката, която му е колежка, но прекали с квалификациите по адрес на Наталия, утре ще говори така и за някой друг, който го дразни). Можеха с 5 думи да й кажат да се държи по-сериозно, когато играят целия отбор, пък в индивидуална игра да си прави каквото иска и толкова.

Същата работа и при Алекс, момичето си призна, каза че не е била редна постъпката, ама Гергана не пропусна да изцеди максимума от случката и да я очерни още. От Ивайло ни очаквах да е толкова дребнав и злобен, ако при Гери е женска завист, то при него не знам какво е.
Димитър няма да го коментирам, напълно заслужено отиде на блатото, смятам че той беше причината да има напрежение в племето и очаквам сега да се поуспокои обстановката там. Единствено го поздравявам, че гласува спрямо представянето на арената, а не воден от лични пристрастия.

Мирослав и на мен ми е леко странен, глупаво беше да вика само Шопа на разговор, трябваше да чуе мнението на всички, дори и само формално, после да прати когото са обсъдили с Георги. Така им сложи мишена на гърба и показа с кой ще играе.

Сашо от зелените е трагичен, ако не беше казал Павел, че трябва да излезе той на последната битка, пак щеше да се скатае. Друг е въпросът, че чисто стратегически Траян беше правилен избор за финалния сблъсък, защото беше машина.

Пекин и Краварката се изложиха, те могат само срещу физически по-слаби от тях жени да победят, дойде ли някоя по-яка и се огъват.

Странно как само зъболекарят имаше правилна техника, да се опре на раменете и да бута с тях, вместо да товари само ръцете.

Иван отново не се показа в добра светлина, наистина не мога да преценя дали от пренавиване се проваля или просто не е достатъчно подготвен.

От червените исках да влязат Давид или Любослав, от жените Йоана.

# 498
В този сезон на Игрите се появи нова морална дилема, по която да се води философска дискусия: По-морално е някой друг да мине трасето, вместо нас, защото не искаме отбора да се бави или по-морално е сами да си минем трасето, за да не караме някой друг да върши нашата работа?
Интересно защо в предишните сезони не съществуваше този сложен морален казус!

# 499
  • София-Младост
Electric Papaya, харесва ми разборът ти, само една поправка, Сашо/Алекс е от сините, а не от зелените. А зъболекаря имаше правилна тактика, защото първо е по-висок, второ го болят и него май ръцете. Мисля, че Дино няма как да подпре с гърди, поради липса на ръст.
Иначе чак мен ми стана неудобно от всичката жлъчка дето се изсипа в двете племена, къде вярна, къде пресилена.
Този Ивайло като отвори (оцъкли) тези очи, малко страх ме хваща чак.
Чикагото като се ухили и започвам да си броя зъбите, имам чувството че има повече от необходимото Simple Smile
Гергана и Александра още не разбирам какво делят, освен обща мозъчна клетка. Мислех, че ще са си дружки.

# 500
Ами затвърдих си мнението,че трите кифла са пазени от продукцията(Тянко,Гергана и Александра).Щото единият със сигурност щеше да е засилен към блатото,ако не бяха измислили това,че трябвало да бъдат сменени на елиминациона битка.Тянко направо си каза,че няма да отиде на блатото ( чух да пита "какво ще стане,ако някой не иска ,откаже да отиде на блатото").
Много грозно беше това с "кражбата" на хляба.Отчупила си е една хапка,не е редно,но тези имаха толкова грозни изказвания,че чак започнах да и симпатизирам на Александра.Гергана и Тянко са непоносими за мен ,особено русото недоразумение..
Наталия ме кефи как им лази по нервите,Чикагото е ужасен,и трябват субтитри като говори,че явно тези кастанети му пречат.

По-точно не мога да се изкажа 😅. И аз симпатизирам вече на Александра, Тянко е доста противен и разглезен.
А Наталия е забавно колко ги дразни така че дано поостане.

# 501
Странно, но още нямам "дразнители".
Наталия понякога прекалява, НО мина цялото трасе.
Жълтите бяха потресаващи. Александра е една идея по-умна от Гергана.
Шопа си сложи мишена на гърба. Не знам двете жени, които запази, дали ще са толкова лоялни с него.
Мирослав, според мен, сгреши.
Димитър не заслужаваше да иде на блатото. Разгада Продукцията, да държат такива като Александра в предаването и яко случваше за сеир.
Зелените ги искам на съвет още другата седмица. Там ще е голямото надцакване.

Учудвам се, че Калин е пак номиниран. Първи на трасе, минава бързо и без грешка, някак с лекота и Бам на елиминация.
За Чикаго казах. Там майката природа каквото не е направила, той сам се е постарал. В 90% от говоренето му не го разбирам.
Ами, нямам и фаворит за сега, което е добре.

# 502
Милата Гергана е толкова сладка с нейната чиста женска завист! Натурална, нерафинирана, първична - истинско бижу! Къде го намериха това прекрасно същество с поведение на момиченце в първа група на детската градина? Къде е расло, какво е пасло?

А Ивайло с тази негова детска травма на заподозрян за открадването на парите за екскурзията! Развил истинска непоносимост към всякакъв вид кражби! Не може да ги търпи, втриса го, вдига температура и получава сърцебиене... просто ей там ще легне и ще се гътне от възмущение... такова страдание, такъв ужас! През сълзи пелтечи: "На залъчето на другарчето посегна! На най-святото! Вещица такава! Шейм, шейм, шейм..."

# 503
Ала-Бала,

Да, от сините, поправям се, ама с който и цвят екип да беше, все същото щеше да е.

Той, май, единствен от мъжете в племето не е спортувал/не спортува нещо, онези щуротии за земеделската тренировка го приемам като шега/самоирония, макар че може и да си вярва, че е достатъчно.

Има нещо, как да го нарека, мазно в него, особен тип изразяване, което, уж, цели да е позитивно и мотивиращо, ама реално е супер изкуствено и заучено.

А Димитър какво е разгадал, нищо. Удобно му е разказано всичко от шефа, пък и не е някаква страшна тайна или трудно за досещане, че продукцията си има идеи какво иска да постигне с/чрез конкретни участници.

# 504
Резили от продукцията всеки ден, а сега и резили и от платформата за гласуване SurveyMonkey.
Не знам какво са оплескали, но при кликане върху линковете, се получава пренасочване към въпросната страница за продажби. Установих че ако линка се копира ръчно и после пейстне в друг таб или друг браузър прозорец, тогава работи. Проблема не е във форума защото като кликах на линковете в яху мейла ми - пак даваха проблем.
Само при ръчно копи -пейст работят. Което е идиотщина разбира се и много неудобно.   Sad  Sad  Sad

ЕПИЗОД  9
https://www.surveymonkey.com/r/TMGQTPW

ЕПИЗОД 10
https://www.surveymonkey.com/r/TMHCDX7

# 505
Не съм гледала още вчерашния епизод, но и на мен ми писна от тия смени! Те вече някои дори не се пробват, или се пробват веднъж за под 10 секунди на препятствие и почват да мятат ръце и да викат "Смяна, смяна".. абсурдно е това! За смените съм, но да им кажат - правиш 10 опита и тогава някой те сменя, както беше там в първата игра с топките. То така преднина и изоставане лесно се трупат и наваксват като излезе някой нескопосан опита за 5 секунди и каже СМЯНА.

Признавам си, едвам понасям Наталия, много ми е дразнеща, НО повече от нея не мога да понасям Ръждавичка. Въздух под налягане и истеричка от класа. Истината е, че в момента в племената няма почти силни жени. Единствено Десислава може би е по-добра, но според мен на блатото всички жени ще я отвеят.

# 506
  • В Града на Липите
Наистина Мирослав защо прати Димитър, предвид факта, че двете хубавици и Тянко са на елиминация ... Можеше да се спаси чрез втория съвет, можеше и да спечели грошове, като отиде на битка и изпрати някой вкъщи... Защо ги е страх да отиват на битка тря мъже, както и жени.
В случая с Мирослав, напълно го разбирам. Видели сме да отпадат много силни играчи на елиминационни от по-слаби от тях. Понякога си е чист късмет. Предполагам че ако си бил на блатото една седмица и най-сетне си влязъл в играта, няма как да избереш да рискуваш да изхвърчиш или да се върнеш обратно в мизерията. С тези кутии пък стана направо мазаляк. Как въобще да рискува някой? От промото видяхме че Калин щеше да му е противник на елиминационна, а той е доста по-отпочинал и свикнал с трасетата. Искрено се надявам да се закичи с грошове, защото направо недоумявам защо пак са рискували един от най-силните си играчи Close
Аз съм доволна че избра Димитър. Не ми беше приятен въобще и създаваше напрежение. Ивайло на визитката си развя един червен флаг, който най-сетне показа. Има нещо в него, което ме кара да съм нащрек.
Снощи и в двете племена спретнаха по един лов на вещици и беше много грозно.
Така и не се научиха, че драгия зрител най-мрази всички да скачат вкупом върху най-слабия и да го превръщат изкуствено в жертва. Никаква емпатия и разбиране. Не че двете са китка, ама сега са направо симпатични.
Чикагото, ако вземе да си затвори устата и се концентрира върху битките, ще преглътнем някак буйните му къдрици и другата му хубост, ама едва ли.
Според мен сезона се развива много добре. Вкарали са нови и интересни битки. Стратегиите им куцат засега, но има още много какво да видим.
Павката ми е любимец от предния сезон и ми харесва как води. Някак естествено му се получава.

п.п. Ако не се лъжа снощи нямаше нито една смяна?!?

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 11:23 от hrissi_sz

# 507
Милата Гергана е толкова сладка с нейната чиста женска завист! Натурална, нерафинирана, първична - истинско бижу! Къде го намериха това прекрасно същество с поведение на момиченце в първа група на детската градина? Къде е расло, какво е пасло?

А Ивайло с тази негова детска травма на заподозрян за открадването на парите за екскурзията! Развил истинска непоносимост към всякакъв вид кражби! Не може да ги търпи, втриса го, вдига температура и получава сърцебиене... просто ей там ще легне и ще се гътне от възмущение... такова страдание, такъв ужас! През сълзи пелтечи: "На залъчето на другарчето посегна! На най-святото! Вещица такава! Шейм, шейм, шейм..."

😂😂😂😂
Понеже не знаех за филията много се озадачих Александра какъв непостим грях има ,то голямо набиване на канчето.

Наталия пък трябва да иска разрешение кога да се смее и да пее , е гати тесногръдите хора.

# 508
Аз пък изобщо не съжалявам за Димитър Прекалено груб и тенденциозен беше към Александра, преиграваше и позьорстваше сякаш беше дошъл тук  със свещенната мисия да разобличи, стъпче и изяде кифлата, чак започна да ми става симпатична при неговите нападки. А с Гергана проблеми нямаше.
И как само демонстративно напусна, после жените са цупели като ги номинират... абе злобен си е

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 11:07 от spidrer

# 509
  • Асеновград
Голямо престъпление направи Александра , изяде една кора хляб....ами направо я обесете какво се мотате.
Димитър много се изложи , като ощипана мома...това не е поведение за мъж , сърдит нацупен...голям резил. Все пак такава е играта .
Леля ми Наталка....много трудно я издържам. Ако не се лигавеше толкова , нямаше да ме дразни.
Чикагото много ме забавлява ...този не го слуша главата.
Лечителите от началото ми допадаха , но сега вече не .

Общи условия

Активация на акаунт