💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 29 934
  • 724
  •   35
Отговори
# 180
  • София
Да бе, боляла я кожата, понеже не виждала проблем с мускула или костта... в коляното има менискуси, връзки и още 100 неща, не само кожа, мускули и кокали... Нещо се изложи Ръждавичка..

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 23:55 от elix

# 181
Иван е мразен от жените в племето и най-вече от феминистката ветеринарка, защото бил сексист и женомразец. Явно пуска някакви коментарчета... Ние не сме там 24 часа в денонощието. Или просто си търсят най-лесната жертва от мъжете.
Не знам...
То с такива жени в племето и да не си женамразец, ще станеш Grinning
Иначе да, той е най-лесната жертва. Дино си е любимеца на групата, към доктора са все още предпазливи, а Лъчезар смятат да го привлекат в коалицията си.
Не мога да си обясня защо никога не им се получава на женските коалиции да спечелят драгия зрител. Simple Smile

Защото имат претенции, че искат да са победителки, да не е пак някой мъж, а като започнат битките и молят някой (мъж) да ги смени. 🤣 От другия сезон предлагам всички жени, които изявяват претенции, че могат накрая да са победители, да нямат право да искат смяна в игрите. 😀
“Феминист” съм, ама то направо е жалко.

# 182
Или знае нещо, което ние (все още) не знем? Поне аз така го възприех този поглед.

Теодора как си върти очите докато Симона говори, май изобщо не е такава малка невинна душичка

# 183
  • София
Пресата на Сапунджиева 🙄😏

# 184
Жалка картинка. Арената се превърна в сцена.
Чикагото да си смени зъболекаря, фризьора и козметика. Нито лицето му е изпънато, косата му е вечно мазна, а кастанетите са му големи и фъфли. Горкия.

# 185
Теодора как си върти очите докато Симона говори, май изобщо не е такава малка невинна душичка

Такова ли е всеобщото мнение за нея? Не съм се включвала до сега. 😅
На мен ми се струва леко злобничка и комплексирана. Но е малка още, нормално е това поведение.

Струва ми се, че е една от малкото позитивно възприемани жени тук, вероятно защото е малка (на години), разказала някаква трогателна история на представянето която не чух... Сега погледнах в анкетата горе - на 2-ро място сред жените с умопомрачителните 9 гласа Joy

# 186
Лечителите от толкова мисли за коалиция рязко заминаха за плажа. Зелените жени вярно са нещо страшно, най-вече психиатърката, която влачела мъжете. Момеее, моме.

Много се радвам за сините, най-сетне видях усмивка на лицето на Ръждавичка. Гордиенко не направи нищо през цялата игра, надявам се някой да ѝ го напомни 😇 Лапунов е супер капитан, накрая и аз ще ходя да ям слънце и да фотосинтезирам.

При жълтите гледах най-много Тянко, за да се наслаждавам на тези “умения”

# 187
  • софия
Зелените хиени как захапаха Ванко, успешно им се получи. Разклатиха го здраво, а другите мъже си замълчаха. И аз мисля, че дразни жените с подмятания вътре, които  не сме видели, вероятно е и пренадъхан и може и да имат основания, но все пак дразнеща атака на зелените харпии днес.
Ще кажеш всички зелени са блестяли на арената само Ванко куц кон.... толкова очевидно го атакуваха, пък другите мъже мълчат.  Чакат да мине бурята ли? На Малкия му пламнаха бузите от яд и скоро ще окапе от пренавитост да се доказва.
Докторе, лошо си пазиш пешките.  
А Моника, тоя пълен кукундрел, мина и гъбки и варели и лоста.... абе супер е, ще и стана фен. Grinning

Ръждето беше великолепна на арената.
Калин пръв мина с лекота и варела и лоста. Ама бързо беше и май не го видяха. Чак Ръждето като им направи показно на лоста се усетиха, че и техника трябва. След нея е Дино и Ивайло успяха на лоста без проблем.
Браво, Ръжде Grinning и браво на всички от сините Grinning само Горди -греда.

Браво на Александра, Ралица така я похвали на арената, че чак и на нея и стана неудобно. Все пак и тя самата си знае, че този  "пъзел"  е от детската, 3-та група някъде. Joy

На мен ми харесаха смените. Имаше динамика, нищо че някои участници бяха безполезни на арената. Опитваха, мъжете почиваха и пак.... Предпочитам така, вместо някой да се запъне на препятствие и да иска наказание. Наказанията страшно ме дразнят. Те са отбор, нека се сменят и да си помагат.
А и го казаха още от началото - четирима минават това,  четирими- онова. Смените са позволени.
Ок съм аз, харесва ми повече.Hands V

Е, все пак капитанските няма да са във вторник.
Явно нова концепция - капитаните ще се борят да спасяват номинирани от своите. В петък.
Надявам се да си заслужава вторник битката да гледам на запис. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 188
  • София
Благодаря за новата тема!
Днес се поизложиха лечителите.. Интересни нови елементи. Някои хора ме изненадаха положително, други се чудя как се затрудниха толкова.
Жоро има характерно излъчване Innocent

# 189
  • София
Кои минаха колелото за мъчения (колелото над басейна): 😊
Феномени: Калин, Лапунов, Чикагото и Траян
Завоеватели: Шопа (2 пъти), Ивайло и Димитър
Лечители: само Д-р Манчев веднъж!
Доколкото разбрах не е правил нов опит, защото му се е скъсала ръкавицата. Явно не са имали резервни. Не знам, нямам идея, спекулирам.

Кои минаха Зигзаг тръбата в морето: 😊
Феномени: Калин, Лапунов и Ръждавичка (2 пъти)
Завоеватели: Шопа, Ивайло (2 пъти) и Сапунджиева
Лечители: Д-р Манчев, Иван, Дино и Моника

По класическия начин зигзаг тръбата я минаха:
Ръждавичка (2 пъти), Калин, Лапунов, Иван, Дино и Ивайло (вторият път)

Със странни хватове, усуквания и т.н.
Шопа, Ивайло (първият път), Моника, Сапунджиева и Д-р Пекин

# 190
Каква беше тая игра днес. Всеки играеше, където си прецени. Без наказателни минути. Тичат, сменят се, лудница 😁😁😁 Нищо не разбрах 😆 Пафката изпусна положението. Димо имаше по-справедливи включвания в движение.

# 191
За краварката всичко сте казали. Само да добавя, че още като я видях как си гримира  очите (с очната линия или молив), я заподозрях, че нещо не е на център. Вече като си разкрива просташката и нагла същност, си обяснявам защо си мисли, че като си надраска две черни черти на очите и става неотразима.  
Още се чудя дали тя или Гордиенко ми е по - неприятна. Онази и тя нагла та нагла. Тия двечките са учебникарски пример за Дънинг - Крюгер.

Моника е топ ! Представя се много добре момичето в игрите и ми харесва как общува с другите и си изразява мнението откровено и директно, но без да обижда. Виждам обаче, че започва да си влияе от змиите. Към Иван не беше особено мила, а той горкия не знаеше как да им затвори устите, въпреки че имаше отлични шансове да го направи.

Шопа и на мен много ми харесва, има някаква особена харизма без да е пръв красавец. Той ми е единственият привлекателен от всички мъже. Калин и Лапунов също са големи симпатяги, но имат по - момчешко излъчване и не ги гледам като мъже.

# 192
Шопа освен харизма се изразява много добре и говори много правилно, винаги благодари ...не знам има нещо благородно сякаш в него. На мен ми харесва и се радвам, че играе. И други симпатични хора бяха пратени на блатото, дано скоро влязат в игра ..,не знам

# 193
Да оценим епизод 8.

Кликнете картинката:

# 194
  • USA
Много съм против тези смени насред играта, кой,докъде стигнал, пък се сменил с друг. На една игра жена сменя жена, на друга мъж сменя мъж. Един път започва от начало,друг път започва от там,където се намира отказалия се..
Много ми е трудно да проследявам играта и динамиката се обърква. Дано си вземат поука занапред и вместо смени,има по 2-3-5минутни наказания.

Трасето днес беше трудно за този кастинг. Ако бяха момчетата от любимия сезон 4,тези макари и тръби щяха да ги изядат за 10 секунди.Представете си Гого как хвърли над водата,а Фифо взема зарелите за отрицателно време Smiley

Краварката ми е ужасно селяшка и просташка.То диалект,то визия, то интриги...Сори нот сори. Едни гъбки не можа да мине,обаче много й знае устата що се отнася до капитана. Нарочила си е Иван и това е.Обаче милата още не знае,че трима отиват на съвет и елиминации,следователно шанса да бъде тя,заедно с мъжете в битка е огромна. И е пътник.

Сините са ми любимците и се радвам на тяхните победи.Все така да продължават.
Ръждавичка,колкото и голямо мрънкало да е,смятам,че е най-силната жена там.Заедно със Сапунджиева и Пекин.
Пекин - не мога да повярвам,че това е доктор психиатър.Много просташко и невъзпитано обсъжда хората.

Общи условия

Активация на акаунт