💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 29 319
  • 716
  •   49
Отговори
# 195
Георги веднага го взимам за градинар Simple Smile
Аз градина нямам, има само пред блока дето бабите я поддържат, но веднага го сменям с тях😂.
Е аз нямам… но ми се прииска да имам Simple Smile

# 196
  • Варна
Стисках палци за Феномените и те спечелиха ,но  . . .
излиза, че си е далавера да си на елиминации и някой слаб от отбора ти да отпадне, защото го заменят с по-силен и . . .
отпада жена- влиза мъж (евентуално)- е, това си е далавера!
Да, много ги подсилиха сините за тази игра с един нахранен и отпочинал мъж.
Жълтите също много, много силно попълнение получиха.

# 197
  • София
Аз съм от тези, на които варианта със смяната на играчи се харесва повече, от варианта с наказанията. Ако бяха искали по 2-3 минути наказание, лекарите нямаше да са на плажа. По-добре така, да се види кой отбор колко реално може.

# 198
Георги Шопа и на мен ми харесва Grinning
На коя казвате "краварката" ,че не можах да проследя? На ветеринарката ли?

# 199
  • София
Голяма бъркотия тая игра, по едно време съвсем им загубих дирите кой какво трябва да минава и защо, едно тичане насам-натам, едно сменяне...
От двете сини усойници Ръждичката поне блесна с представяне, докато Гордиенко... Какво щели да правят без нея, ако беше отпаднала, нали така натъртваше. Ами видя се, същото, каквото и с нея, някой друг минава елементите.

# 200
Зелените жени са ми много неприятни. Ама то цялото племе ми стана неприятно. Какво нещо е Резиденцията - от мои любимци, не мога днес да ги гледам.
За мен там Моника играе театър, режисиран предварително от Мартин Елвиса. Предполагам, че я е инструктирал да играе скандално и нестандартно и никой да не знае каква карта ще изкара. Та и Елвиса вади покемони, Дяволо. Трябва да го добавиш в листата.Wink
Другият му покемон Димитър пък много начетен излезе! Цитира велика мисъл и при въпрос веднага вади източника на цитата! Много добре му се получи! Умрях от кеф! Защо е захапал така силиконката не разбрах, обаче.
Засега топ любимка ми е Ръждавичка. Виждам, че не е популярно мнение във форума, но за мен това момиче е страхотно! И кадърно, и умно, и с чувство за хумор, пък и красиво. Много, много адекватно стои! Стискам й палци от сърце!

# 201
  • София
Да бе, боляла я кожата, понеже не виждала проблем с мускула или костта... в коляното има менискуси, връзки и още 100 неща, не само кожа, мускули и кокали... Нещо се изложи Ръждавичка..

Яко се изложи.

# 202
Гледайки впечатлението ми е, че бъркате за Ръждавечка. Каза "боли те на кожа", защото не може да пипне навътре - само при слагане на ръката върху кожата и Наталия (ако не бъркам името) се дърпа.

# 203
Харесах тези позволени смени. Не искам да гледам почивки и разни наказания. Те са отбори и това предполага отборна игра. Ако може някой да мине трасето 4 пъти, да го направи. Така ще видим и кой колко може. Имаше динамика, опити от всеки, защото знаеше, че може да бъде сменен.

# 204
Всичко сте казали, така че ще го дам по-кратко.

- Не спира да ме удивлява какво е това реалити където цялото племе сяда в редичка, за да може всеки да е с лице към единствената камера и някой започва - хора, време е да изберем капитан. Това не е реалити а театър.

Павката: - Гордиенко ти имаш 100 гроша
Аз:  - Павка, гледах първите ти пет минути при Ванчето. Патоса и възторга ти от "играта" са умилително смешни.

- Двигателя изгоря!

- Щях да кажа че гъбките не са мислени за хора под 1.70 но Моника, Наталия и Симона ме опровергаха.
Те показаха че не е до ръст а до баланс и двигателна култура. Доктор Вети няма такава.

- Какво стана с онова правило жена сменя жена,  мъж сменя мъж??  Всичко ви е от ден до пладне.

- Лъчо минава,  хвърчат парчета от ръкавици от алиекспрес.

Кой иди*т  сглоби тези жълти тръби с обратен наклон (на снимката)?  Видяхме Ивайло как не ги мина и как после мина по синьото трасе.

- колко смени, писали сте --  тотален резил, смях, подигравка с участници и зрители.
Черешката на тортата - "лечители, позволявам ви и жените да пробват!"

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 18:39 от Soney

# 205
Не разбрах историята с коляното. И на мен ми се е случвало да си фрасна крака и после само да го докоснех подскачах от болка, какво остава да почна го опипвам. Така че каква беши тая тъпотия, че Наталия я боляла кожата, не разбрах....

# 206
Моника ме изкефи, нагледно им показа на докториците как се прави, без високопарни заявки, даже и те нямаше какъв косур да й намерят като ги питаха на синхрон.

Краварката е нагла, устата, егоцентрична тетка. Хем никъде по трасето не се справи, хем другите виновни. Не мога да повярвам, че тренира нещо като й гледам отпуснатата фигура.

Пекин и тя се изложи, видиш ли, носила на гръб мъжете, няма такъв смях, май тя е за психиатър, че нещо живее в яка заблуда.

Просто зелените отидоха с много напомпано самочувствие и его и се осраха точно заради това, халал да им сега плажа, заслужиха го.

Много си радвам за сините, представиха се чудесно, евала на Ръждата как мина тръбите, направо прелетя като стрела.
За Калин и Лапунов не съм имала съмнение, че ще минат по всички препятствия, голямо браво и на тях, показва за останалите мъже.
Наталия е шашава, ама минава трасетата за сега.
Траян и той беше стабилен.
Гордиенкото трябваше да е при зелените пациенти, и тя е в яка заблуда, че е била топ на арената, вечерта на масата пак нагло отношение към останалите като я питаха за грошовете. По принцип съм съгласна, че не е нужно да споделя колко пари е спечелила, но го кажи по нормален начин, не скачай като попарена.

Жълтите се стегнаха и успяха, Шопа и Ивайло блестяха, но това е отборът с най-голям процент неподготвени физически участници.
Гергана беше много смешна на гъбите и варелите как наместваше сутиена да не й изкочат гърдите навън 😂 Ясно, че търси спонсори за след игрите, ама толкова нелепо да се облечеш за битка, една мъжка тениска до беше сложила, ама силикон до се лее.

Александра колко тъжно гледаше след като нареди пъзела, наистина не разбирам защо си го причинява, очеизбождащо е, че не иска да е там.
Или от продукцията не й дават да се ходи или, въпреки всичко, и тя си се натиска за повече екранно време, та после да монетизира.

Тянко и неговите включвания - бисер след бисер.

Димитър какво се прави на важен, не вярвам някоя интелигентна жена да го хареса в реала, то тръгнал да си избива комплексите.

Като цяло ми хареса епизода, имаше нови и неочаквани елементи на трасетата и си пролича, че 2/3 бяха изненадани от това, защото са се готвели на други съоръжения и сега - гипс. И кел файда като са се готвели при този или онзи като са назубрили стари препятствия, пък тях ги няма?

Но си пролича и кои са наистина физически здрави, пъргави и с нетрадиционно мислене и това не им попречи да си минат по постовете.

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 19:13 от Electric Papaya

# 207
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Стисках палци за Феномените и те спечелиха ,но  . . .
излиза, че си е далавера да си на елиминации и някой слаб от отбора ти да отпадне, защото го заменят с по-силен и . . .
отпада жена- влиза мъж (евентуално)- е, това си е далавера!
Да, много ги подсилиха сините за тази игра с един нахранен и отпочинал мъж.
Жълтите също много, много силно попълнение получиха.
тези от резиденцията да не би да бяха гладни и уморени?
който го може си го може.

# 208
Този момент с животното (мравояд?) на обложката на темата съм го изпуснала? Какво се случи?😀

Иначе, вчерашния епизод нещо много провлачен ми дойде. Но в крайна сметка зелената женска коалиция започна да работи както трябва.
Моника може и да ни изненада 😀 кой знае

# 209
  • някъде другаде
И на мен ми харесва това със смените. Който непрекъснато иска смяна и не може да мине препятстията отбора ще го номинира.

Общи условия

Активация на акаунт