💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 33 062
  • 862
  •   244
Отговори
# 360
Аз пък не разбирам агресията на Митьо татуса срещу Александра.
Разбрахме, че, уж, не харесва направени жени ( кифли ), но тя не му се натиска или нещо подобно ( поне не е излъчено ), на има нещо гнило тук.
Освен това той е в пъти по-обсебен да е пред камерата и да се изявява, явно Елвиса му е казал да се заяжда с хората и за най-малкото, та да печели екранно време.
Алекс може и да мрънка, че е студено, мръсно, че е гладно и я хапят комари и т.н., но мина ли си снощи трасето лекота? Мина го! Поиска ли смяна? Не! Падна ли от въжената стълба? Не! Забави ли отбора? Не!
Така че, чисто като играч и представяне този неандерталец няма за какво да я напада и да твърди, че не й е мястото в предаването. Удобно забрави как "яките" му ръце крампираха.

Оф, много ме дразнят такива хора, едвам ги издържам, набелязват си някого и тормоз. Дано отиде на блатото в някакъв момент.

# 361
За първи път пиша този сезон.
За сега най-слабата жена май е ветеринаркарта, но пък е с огромно самочувствие. Че тя май няма място където да не я сменят и то директно, малко си като торба, чак се чудя как отиват по такива предавания.
Калин ме изненада, доста добре минава, макар да не очаквах изобщо.
Тази със странното име с Муай Тай, също не ми се вижда много добре, очаквах доста повече от нея.
Друга изненада е Моника, доста добре се справя винаги.
От жените най-добрата, че и на хубава  на вид е Сапунджиева, направо състезателка и фигура като на статуя.
От мъжете има доста корави този път.
Иван якия, ми е направо смешен, огромно самочувствие без покритие, едвам се справя горкия.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 10:11 от Alexslav

# 362
Александра:
яйцатааа, тиквичките които отгледаме.. и в следващия момент разбирам, че всичко е за нея!
(Тоест собственичката)

Прасето ще е Веско

Павката - харесва ми какъв прах се вдига на арената!
А на мен въобще не ми харесва, идеше ми да кашлям.

Симона пита - така може ли, Павката мълчи.
Съответно тя се мъчи първо да мине права.
Отново недомислици.

На 5м кула карабинера се отключва горе, а не когато си вече слязъл!!!
Антилогиката на продукцията в действие. И то когато е въпрос на безопасност.

Иван - 4 минути наказание!
Браво Павка, вдигаш наказанията ще надминеш Димо.

шопа за Алекс:
 -Абе вие за кво я мислите тя, скрита тигрица се оказА!

Тянко иска смяна! 
(що да хаби 4 минути? Отначало никой не знаеше колко, но сега нали вече знаем че е 4 минути)
Вече всеки може да смени всеки по колкото си пъти иска.
В сезон 7 - всичко е различно!

# 363
  • В Града на Липите
Ръждавичка от самото начало се оказа човек с огромна спортна злоба, а и засега Сините се очертават големите фаворити с Ръждавичка, Калин, Лапунов, Траян.
Да добавим към изредените и Чикагото, който макар да дава вайб на селски бек е много пъргав на арената и не съм го видяла до сега нещо да му се опре.
Ръждавичка доста се пренави, та увлече и него, но тя си даде заявка за по-хард характер и е явно от хората Победа на всяка цена, пък ако ще червата си да влачат. Да, ама не може всички да са като нея и им нарушава дзен хармонията. Иначе са много цветно племе, като цяло Simple Smile

# 364
Аз пак ще кажа, че за мен спортната злоба на Ръждавичка и не само е въпрос на лична симпатия в случая. Ако на мястото на Наталия беше Гордиенко реакцията нямаше да е същата.
Разбира се, вината за това да бъдеш аутсайдер в дадена група си е персонална, като не можеш да се впишеш и социалната ти игра е куца, естествения ход е да си сред първите изритани. Вече, ако си като Фифо ще се връщаш с грошове всеки път Grinning

# 365
  • някъде другаде
Няма бяло и черно, хората са различни. Наталия е в ИВ, за да докаже нещо на себе си, по-скоро да се забавлява(аз името на предаването го разбирам точно като това, което тя показа, а именно ВОЛЯ да премине през всички изпитания с болки без да се отказва, както направиха други). Ръждавичка е отишла с желание за победа и взима всичко прекалено сериозно. Трябва обаче да осъзнае, че шансовете и са 1:32 да кажем.
За Наталия важи приказката "Всеки луд с номера си", но аз на 23 години никога не бих говорила/викала така грозно по по-възрастен от мен човек. Липса на елементарно възпитание...
Наталия се спави много добре.
Ръждавичка ми е неприятна.

# 366
  • София
На мен Наталия не ми е особено симпатична с цялото гримасничене и цвърчене, но не знам защо се води "слабо звено" - жената си минава препятствията, не я сменят по няколко пъти, както някои други. И все пак отнесе грозни обиди и закани. Някакво елементарно уважение все пак трябва да има според мен, то си говори повече за обиждащите всъщност, отколкото за мишените им. Отделно че наистина ако беше "наш" човек контузен и бавен, нямаше да има такива крясъци, а по-скоро хвалби за героя.

Ценният им бивш капитан защо всъщност мишкуваше на пъзела? Какво оправдание измисли?

# 367
  • тук и там
Най-слабо представяне ,както и очаквах-Пекин,Гордиенко,Ветеринарната,Гергана,Танко и Иван.Много тъпо беше Пекин да сменя Моника,при положение,че тя халки до тук не е минавала,все някой я сменя.Смените започнаха да стават досадни и супер несправедливи,щото няколко силни,носят на гърба си всички слаби.Евала на Наталия, мина си всички препядствия и с болен крак.Ръждавичка вика като луда,но е сляпа за пропуските на Гордиенко,която май е най-слабата от синият отбор..Ъ,или може би след Алекс..Той си се скатава и ще кара така до края.Иронията е че ,ще изгърми Наталия,която си минава препядствията,а ще останат в играта Гордиенко и Алекс.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 09:23 от Кайсия

# 368
  • Буркина Фасо
Не разбирам това с хилядите смени, що за състезание гледаме, то тогава и аз от дивана вкъщи мога да отида, да се хвана за въжената стълба, да се пусна нарочно и някой друг да го мине вместо мен. Според мен наказанията са по-смислени. Все пак гледаме спортно състезание, състезание за дух и воля, пък те ми се отказват.
да бе ... така силиконката щеше да реши пъзела като поиска наказание от 4 мин.

пп. формата е със състезателен характер, а не с пожелателен. в този смисъл не е важно, че куцата е минала трасето, а за колко време го е минала.
ако бяха оставили куцата Мани преди няколко сезона и тя щеше да мине препятствието след няколко дни когато и мине крака.

# 369
Гордиенко ме разочарова в спортно отношение. Явно фактора сила на ръцете към килограми е много по-добре при Наталия. Която пък ме изненадва приятно в спортно отношение. Извън спорта обаче много ме нерви. Докато Гордиенко ми прави добро впечатление и заедно с Лапунов, Ивайло и кой още е един от най-уравновесените участници.
Симона засега ми е положителна и не разбирам какво ѝ се нервите. Не ви ли изнервя Александра мнооооого повече?
На Пекин устните ако са правени - да ходи да си иска парите обратно. Може ли на такава възраст ъгълчетата на устата ѝ перманентно да са надолу като на 70 годишна баба? Едно на ръка че от хора с нещо в носа ме втриса.

# 370
  • София
Между другото, от хора, работещи с д-р Пекин, чух, че е "бетон" и мъжко момиче, хората са доволни от нея. Та толкоз за анонимните плювни по неин адрес.

# 371
Е те може да са и познати и приятели.  Естествено, че ще се изкажат хубаво. Joy

# 372
  • София
Ми не, но не мога да напиша тук кой точно какъв е. А в цитирания пост преди време имаше и фактологически грешки, но не ми се занимаваше да ги посочвам.

# 373
Добре, че сините имаха доволно преднина, мисля затова и пуснаха Наталия последна. Да дръпнат. И добре, че, иначе феята на куклите щеше да ги издъни яко. Както Гергана при жълтите. Това е състезание и за време, не само воля. И аз да знам, че отбора е напред и тръгне човек като Наталия и изяде цялата преднина, ами и аз ще викам. Има хора по- емоционални и горящи в играта и спорта. Не означава да обиждат, де...
Била си минала всички препятствия, ок, но на каква цена? Нека падне отбора и отиде при Ралица, па кел файда..Отборното мислене е, като усещаш, че бавиш отбора - отстъпи.
Абсолютно дразнещ играч. Като я гледам ми е неудобно. Бива ли на такава възраст, такова инфантилно поведение прикрито уж професионално. Мисля, че прекрасно разбира, че ги дразни. А може и да не разбира, не я знам. Ако е първото и тактика може да е..Нямам идея, но търпение нямам да си отива дома.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 11:37 от Thirteen#

# 374
  • Stockholm
Ръждавичката я виждам много напред в играта, при това се усеща, че и продукцията я поддържа.Поведението и обаче е отвратително. Токсична отвсякъде.
На този етап смело мога да определя най- големите провали и въздух под налягане Краваркота, Гордиенко и Пекин. С какъв акъл изобщо са тръгнали да участват в ИВ?
Заблудени са се, че със "социална игра" щи изкласят 😅 Пекин даже е винаги готова да сменя на трудни елементи 😅 И какво се случва- пада като круша 😅😅😅 Само пъзелите биха спасили Зелените от вечен плаж. Но ако са толкова елементарни като последните два, няма излизане.

Общи условия

Активация на акаунт