💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 40 870
  • 1 011
  •   37
Отговори
# 375
  • София
Това е най-лесната прогноза на света: че Ръждичката ще стигне далеч. Просто преди нея има толкова много плява за чистене, че докато стигнат до нея, и хоп сезънът свършил. Още повече че има и един безумен щит да я пази. Единствените хипотетични варианти да си тръгне по-рано е: първи някои жени да видят в нея опасността която представлява за тях и да я таргетират. За жалост такива жени просто няма, те са заети със мантрата "да чистят мъже". Вторият вариант е да дразни толкова много племето си, че да искат да я махнат на всяка цена. И въпреки, че по-време на битките я чуват чак в Тюленово при сините има други дразнители за махане преди нея, така че поне във фазата с три племена няма да я закачат. Все пак им е най-добрата жена в племенето.
На мен лично Ръждичката не ми прави кой знае колко голямо впечатление. Снощи си мина препяствията, но доста се забави. Ако тръгнем да сравняваме точните времена, да не се окаже че Сашка не е била толкова далеч от нея. Joy Все пак тук важи принципа "в царството на слепите и едноокия е цар".
Сега е ред на големите разочарования: на първо място Чикагото. Сори, Еми, обаче колегата ти е тотал щета. Изобщо не ми е интересен като образ, за сметка на това дразни неимоверно много. От тук насетне мисля да го мютвам когато го показват.
Зелените са вече ясни: там уж интелигентни хора вече се хванаха за гушите и вече няма измъкване. Тук е втората най-лесна прогноза на света: това зелено племе няма никакъв шанс да се запази до края. Дори и с хилядите врътки които и този сезон можем да сме сигурни, че ще ни ги навират с фуния в гърлото, колкото и които външни хора да им вкарат, тези кукумицини там нямат шанс да прокопсат. Единствено ми е жал (съвсем малко) за Дино: поне е забавен образ. Дано някоя от врътките да включва той да отиде в някое друго племе.
За женския каст съм го казал вече: ако може, моля нека да сменят 95% от тях на момента, за да спасят поне малко от сезона. Ще отбележа все пак едно име: Деси Сапунджиева, защото преди началото на сезона ми я хвалеха повече отколкото една нискоразредна компаньонка с 5 езика от ИСраел се хвали сама себе си по другия канал Joy Обаче покритие нулево. Все едно някой друг е влязъл на нейното място.
Завършвам с това, че най-хубавото нещо този сезон, е че поне досега се опазиха да не излизат почти никакви спойлери. Hands Clap

# 376
  • тук и там
А,на Чикагото  са му забавни лафовете.Аз съм му съгражданка,но на моменти трудно му разбирам.Снощи връщахме три пъти за да разберем какво казва на Наталия."Ще я измъкна като поливан чесън" май беше лафа..Grinning

# 377
Досега само четях, но вчерашното изпълнение на Наталия ме вдъхнови. Връстник ми е, а е недорасла, вдетинена, преиграваща, неадекватна и пълен егоист. Може останалите да не са най-перфектните, ама кръв и пот оставят на терена, а тя беше на ръба да им опропасти усилията. И аз да бях, щях да викам и даже бих отишла да я дръпна за здравия крак да се маха от терена. То бива егоизъм бива, ама тя дали разбира, че в момента играе в отборна игра?
На Чикагото съм фен- много ме забавлява, много повече от таз "Кукловодка"
Като цяло сезона ми ххаресва, нови игри и препятствия, само тези кутии на съветите са малко като средство за манипулиране на игрите.
Дидо, защо имам чувството, че невинаги можеш да отделиш коментарите от спойлерите, които знаеш?
И накрая да добавя, че в началото толкова харесах Пекин и Коеджикова, а сега не мога да ги понасям. Прекаляват в коментарите и бих им препоръчала и те сами да се възползват от услугите, които предлагат в професиите си, няма да им се отрази зле Grinning

# 378
Най-големият ми дразнител е Алекс, яко ме дразни. Въздух под налягане с обеци. Не стига, че е гола вода като физическа подготовка, ами и все се присмива на другите, които поне се опитват да направят нещо. Искам да изхвърчи колкото си може по-рано.
Втора в класацията ми е конската докторка. Ни физика, ни визия, ни характер. Но нея искам продукцията да запази още известно време, за да видим докъде може да падне в омразата и жлъчта си.
Двете кифли изненадващо, но не ме дразнят ( засега).
Симпатични са ми Дино, Йордан и Шопа. Струват ми се с добро души, обноски и благ характер ( но ще видим продукцията как ще ги окепази, не вярвам да пропуснат ).
Нямам още фаворит, но най ми допада Ивайло. Струва ми се, че е стабилен и умерен.
И отново учудващо за самата мен е, че симпатизирам на жълтите

# 379
  • София
Blue_cloud,  къде пък ви се привидяха спойлери? Ей, човек вече и мнение не може да изрази, без "спойлер полицията" да се включи. Rage
Пояснявам: не знам докъде точно стига Ръждичка. Знам само, че не отпада в следващите 2-3 седмици, но това няма как да е спойлер, защото е очевидно от играта и от едита който й прави продукцията. Всеки който е гледал поне две битки от този формат, ще знае за какво иде реч.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 13:40 от dido2k

# 380
Всеки, който е гледал дори един сезон на игрите преди този знае, че е голям мерак на водещите и продукцията да направят жена победител или поне да внушат на зрителите, че е възможно. Иначе всички виждаме, че на такова трасе жена няма шанс срещу мъж.
За Ръждавичка много пъти повториха колко е добра. Вчера Павката каза как показвала какво е силна жена - влиза и ги бие всичките и дава заявка за победител. Ясно е без спойлери, че ще я тикат напред поне до финалистите. Тя е достатъчно силна на терен, ще нагласят и някой друг амулет, предимство, размествания в племената, коалиции. Почти сигурно ще е най-предно класираната жена, пък дали ще могат да я направят и победител, не знам.
Не съм чела никакви спойлери и нямам представа кой печели, понеже не ме и вълнува толкова. Вкъщи стискаме палци на аниме героя Калин, че е готин. Joy

# 381
  • София
Сезонът на смените!
Аз вече не знам какво да кажа. Хора, това е нелепо просто.
За 7 сезона такъв организационен хаос не помня да е имало. А толкова много нови неща имат като елементи. Язък.

Относно скандала в стопанството между Митко и Алекс, от това което знам от толкова много подкасти през годините е, че има участници, които се задействат само когато се включат камерите. През останалото време не вършат нищо от това, което демонстрират пред камерата. Явно Александра е такъв човек и за това той беше толкова бесен. Друго обяснение нямам. Друг е въпросът, че е грозно така да се нарежда жена. А и мъж, няма значение пола. Прекалено агресивно и с една цел - да се унижи човека. А и чак такава нетърпимост все едно му е изяла хляба. Но да, явно много неща не виждаме, както винаги. Не знам, много ми е странен този конфликт. И няма да се спре, докато тя не отпадне. Нетърпимост чак имат към нея. В промото гледам и Ивайло я подхваща.

Поредна победа за Феномените!
Изглеждат с класа над останалите две племена.
Очертава се дълга тяхна доминация, но от продукцията не харесват тези неща и очаквам скоро да ги разджуркат.
Този тетрис пъзел е много елементарен. За малки деца е. Гергана се изложи много. А още повече след това, когато се опита да прехвърли топката в Александра. От толкова много силикон явно мозъчни гънки не са останали.
Приятната изненада в битката беше Александра, която досега се дънеше на терен, но ето че на това тежко трасе взе, че мина.

Стълбата, която се минава на ръце е доста гадничко нещо, особено за жени. Всички жени, които го минаха заслужават поздравления.
Това са Ръждавичка, Наталия, Александра, Сапунджиева (2 пъти) и Карина. Само 5 жени.
От мъжете само Тянко не успя да го мине. Иван се забави много в началото, когато поиска наказание. Може наистина причината да е била в ръкавиците, защото на 6-ти пост смени Д-р Пекин и мина стълбата без ръкавици. Проблемът при него е психологически най-вече. Много лесно се поддаване на напрежението. И много неориентиран ми се вижда също така. Той понеже от много години се подготвя, водил си е дори бележки и детайлно знае всичко, та се чудя дали нарочно не се прави на слаб и неориентиран, за да го подценяват? Мхм.

Много лош вкус в устата ми остави това истерично викане срещу Наталия. Да, забави ги много, но къде остава емпатията и уважението към един човек в зряла възраст? И ако Ръджавичка е малка още (не искам да я оправдавам, но наистина е малка), то не знам какво да кажа за останалите. А уж сред тях имаме и цял един Буда. Енергии, алабалистики. Тц тц. Само Калин и Траян не видях да я овикват.
След битката ми направи впечатление един жест на Калин. Когато най-великия капитан в историята реши пъзела за 7 годишни и всички се втурнаха към него, Калин се спря, обърна и изчака Наталия, за да отидат заедно. Вижте кадъра, много мил жест.
Колкото до Наталия. Според мен те трудно я търпят, защото я смятат за инфантилна заради реакциите и си затварят очите пред конкретните умения, които има. И едва ли не виждат в нея човек, на когото не могат да имат доверие, защото си мислят, че на нея не и пука вече за племето, след като беше номинирана и последвалата от нея реакция.

Поредно лошо представяне на Гордиенко по време на битка.

# 382
Между другото, прави ми лошо впечатление, че Павел е станал доста заядлив. Може да е заради ролята му на водещ и да си е повярвал повечко, може би и преди си е бил такъв, а сега да се проявява. Неприятни коментари прави, без значение дали симпатизирам на адресатите или не. Отделно, няма да е лошо да вземе да отдели малко време и енергия за посещения на логопед.
Аз последно не разбрах- подуто ли е коляното на Наталия, или не? Ако е подуто- мястото ѝ въобще не е на терена и не зная как са я допуснали да е там. Ако не е- силно бих подложила контузията ѝ под съмнение.
Гордиенко е пълно разочарование, поне според заявката, която даде. Още в понеделник не мина нито едно трасе, но оправдания има винаги по много. Искала световна титла. А- ха. Сега. То баланс, толкова важен за практикувания от нея спорт няма никакъв, тя за световна титла говори. Делулу.
Калин за всякакви трасета с халки, набирания и баланс е много добър, евала на момчето.
УАпунов откъм експлозивна сила също печели моето уважение.

ДмитърДивитровОтДимитровград (Павеле, наистина ли ти се струва забавно, че го повтаряш непрекъснато?) пък очаквал някой да му мие чиниите на стопанството и седнал да дарибейничи. Да бе да. Явно нещо го е срязала Алекс, та сега си избива комплексите пред камера.

Пекин ще дойде стабиУАрка, дано продължи играта все в същия дух и със същия хъс.

Едно се питам, обаче- защо скачайки от контейнерите част от женичките си запушват носа? Хем се зарадвах, че в този сезон вече не скачат "пирон", рискувайки здравето си по този начин, сега това с носа ме дразни ужасно много. Поне не носи някакъв риск от допълнителни травми, ако не друго.

# 383
Diavolo, съгласна съм с всичко написано от теб. Но мисля, че реакциите на синьото племе към Наталия не са съвсем пресилени. Да, не е много слаб играч, или поне не по-слаб от Гордиенко, но е много непредвидима. Абсолютно е способна да се чуди 10 минути на стълбата дали въобще да тръгне или да се откаже и да поиска смяна. А това губи адски много време и разпалва страстите на останалите. Но да, недопустимо е да се държи такъв език и да се сипят заплахи на кило спрямо когото и да било.

# 384
Яд ме хваща ,като се сетя, че загубихме Йордан за да гледаме Гордиенко Cry
Дано последната се стегне малко, че засега е със слабо представяне

# 385
  • София
Много ми се разместиха симпатиите на мен по отношение на женския състав. Д-р Ветеринарка отначалото от + отиде на ---, няма друга толкова дразнещо мьекаща и неможеща жена, но пък самочувствие бол. И все тя на синхрони да ни надува главата.
Инфантилността на Наталия верно не се трае, но и овикването й беше неоснователно и какво недостойно отношение към по-възрастна, контузена жена, която реално добре се справяше, ужасни бяха сините. Разбира се моят любимец Калин е изключение, изчакал я е, страхотен е той. Как за никого лоша дума не каза, а и е толкова хубав и можещ, че му стискам палци да се вземе победата, ако не са пак нагласени нещата, както обикновено.

# 386
Калин е топ - бърз, сръчен, не говори, а действа. Но на блатото има все още участници, които не сме видели какво могат.

# 387
  • София
Докторите трябва да си сменят поздрава:- Първо ни бият, после ни лекуват! 😂
Снощи много неуверено се поздравиха, с половин уста, чак и те не си повярваха...

# 388
Не знам, но Наталия ползваше ранения крак като носещ при катерене и преминаване от люлка на люлка, та малко не ѝ вярвам колко тежка е травмата и дали има травма. Накрая ще взема да се съглася с Ръждавичка (плюя си в пазвата, че хич не ми допада като характер, но не мога да отрека, че е най-добра от жените), че я боли кожата. Иначе ми се вижда глупаво да ползваш болно коляно за по-тежката част от движенията

Споделям мнението! Даже направо ще си го кажа, според мен Наталия симулира в голяма степен и прави сечено на отбора. Цялото и поведение и страдания ми изглеждаха ужасно преиграни. Разбирам да не можеш да минаваш препятствия с тичане и катерене които товарят коляното,но каква е логиката да те затрудняват препятствия, където водещи са ръцете...Като цяло Наталия ми е яко психо!

# 389
  • София-Младост
А блатните няма ли да играят игра вече, за да влезе един от тях в племената?
Единственото обяснение за запушен нос при скачане от контейнерите е, е че се вдига прах. Но сто пъти повече се вдига на арената бутайки кубове и теглейки варели, а там единици си сложиха бандана. Така че, не знам, ще чакаме Александра да излезе и да я попитат:)
От снощи почти всичко сте казали, Гергана-липса на мисъл при пъзела. Обаче какви са и станали устните от слънцето...чак мен ме заболя.
Калин...като един истински Маугли ми е.
Вет-ката дори не пробва и искаше смяна...иначе ги нарежда всички други. 
И мен леко ме подразни Наталия, от друга страна пък се радвах, че остана и си мина всичко.
Крещящата Ръждавичка дори няма да я коментирам.
За смените...верно дразни на моменти. Преди това го нямаше, имаше 2-3минути наказание и готово.

Общи условия

Активация на акаунт