💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 47 847
  • 1 052
  •   8
Отговори
# 480
Е, всеки сам си преценява дали да гледа или не! Новите правила дотук са ми интересни- трима номинирани, кутиите на късмета, повече играчи на елиминация! Сценарият е същият, актьорите различни.... Нямам засега такъв дразнител какъвто беше Мартин Императора, но е твърде рано! 😁 Продукцията ще режисира както всяка година, но този път социалната игра я има, за разлика от миналата година!

# 481
Аз понеже връщам сега назад.
Гергана на съвета май се изпусна - “петък да спя в хотела”.

# 482
  • София
Тук най-вероятно е имала предвид че очаква да отпадне. Точно тогава е била елиминационната битка нея седмица.

# 483
Този път се надявам една измежду Гергана, Александра или Наталия да си тръгне! Или пак ще извадят късмет с кутиите на късмета?

# 484
Отново желязна логика на продукцията при изравняване на силите на мъже и жени. Вчера - отборна битка при която няма особен смисъл тъй като е еднакво за отборите изравниха, та надравниха, хайде 2 жени на куб че иначе повечето нямаше да го помръднат ама веригите на мъжете какво изравняваха? Днес - индивидуална, доста физическа битка при червените- няма изравняване. Ами и така става ама да си бяха обявили - мъжете се бият за влизане, жените - за отпадане.
Яд ме е за сините и най-вече за Симона ама и тя е човек, не беше нейната битка. Дано поне успеят да се отърват от Наталия, че и на мен ми идва да закрещя докато слушам лиготиите и'. Сигурно някоя от кифлите ще отпадне ама кукления театър да продължи на блатото (и да се моли да не я удавят в него)

# 485
Блатния се обърка с избора, много тъпо ...но така е като не познава отборите, Георги не му даде добър съвет или просто реши да сготви Димитър и така елиминира един от едрите мъже ... Но беше прав за игрите, Митко с тия големи ръце е гола-вода на игри с набиране и висене. Реално всички мислят за себе си и не искат да приемат, че до някакъв етап има племена и това къде попадат ще ги изтощи.

От жълтите никой не му се опира на Мирослав, ще ги бие. От сините имаме Наталия, контузена, Алекс и още някой ...( и без промото да съм го видяла) ...Мирослав трябваше да запази Димитър и да махне един от слабите. Дори блатните са му казали да прати слаб - много тъп и страхлив избор направи според мен. Но е гладувал човека, не мисли ясно и го е страх от битка, а реално е доста силен - не знам как си представяше, че ще играе срещу силен... Не знам, не знам ...може и от раниците и веригите да се е уплашил, но вероятността Наталия да си ходи след битката е 99,99%

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 03:12 от LadyPopcorn

# 486
  • USA
Блатния наистина много се обърка.Не е ли редно да пита и другите участници? Така излезе,че каквото Шопов каза,той това направи.Митко с право не му стисна ръката,защото знаеше кой реално го гони.
И с какво Теодора е по-добра от Митко в отборните битки?

Мирослав вече не го харесвам.Спечели играта защото стоя на блатото 1 седмица по-малко и следователно е много по-свеж от останалите.Налапал се е и с 3 шепи "добавки'' ...

Аз харесвам Сините и винаги искам да бият,но Натали ще ги бави и сякаш е по-добре да са на съвет и да я отстранят така.Тъкмо ще се подсилят. Друго си мисля,защо лекарски екип не я преглежда?Да й дадат някакви обезболяващи,да й превържат коляното или да напусне по мед причини...НЕЩО просто,както в другите сезони?!!

Много хаотичен сезон. Мечтая си за сезони като 3 и 4.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 16:18 от Adoralova

# 487
  • някъде другаде
Този път се надявам една измежду Гергана, Александра или Наталия да си тръгне! Или пак ще извадят късмет с кутиите на късмета?
И аз така. Наталия ми е много дразнеща. Буташе без да я боли коляното , а на края да я носят.
Александра се справи с трасето , но не ми хареса , че си открадна хляб , и като я слушам не вижда нищо нередно в това. Била гладна , те другите все едно не са.
Гергана трагедия на пъзела , тя ги прати на елиминации.

# 488
... каквото Шопов каза...
Ех тоя Павел! Съвсем ви обърка. 😁 Шопов в ИВ 7 няма. Има Георги Стойчев – Шопа.
В подкаста с Павел и Раду Ваня ги пита за "Стойчев", а Павел, който уж е водил сезона, и отговаря: "Кой е Стойчев?". 🤣 Той си го е кръстил Шопов и това е. 🤪

# 489
Т'ва да не ви е Ивайло Шопов. Кръстим се няколко пъти да не влиза в предаването.

Шопа е Гошко Хубавеца. 😁

Сините са ми като от филм за пирати. 😂

# 490
От съпорта на SurveyMonkey ми отговориха че сигурно сме имали проблеми с анкетата, щото вече сме гласували, което е тъпо защото тогава страницата е съвсем друга и пише, че вече сте гласували. А при нас пишеше - обадете се на отдела за продажби (което им го казах още отначало).
Нещо се е омазало при тях, надявам се да не се повтаря.  Ето по-долу линкове за гласуване за предишния и за посления епизод. Пробвах ги току що, гласувах, работеха.

ЕПИЗОД  9
https://www.surveymonkey.com/r/TMGQTPW

ЕПИЗОД 10
https://www.surveymonkey.com/r/TMHCDX7

# 491
  • София
Аз понеже връщам сега назад.

Мисля, че това беше иронизиране към Александра, която е все с един крак навън и подмята чат-пат, че ще си ходи.

Аз също не харесах избора на блатния, хем разбра, че най-слабите са номинирани, все щеше да ги бие. И червените ще затрудни по този начин... От друга страна, с нововъведението с ковчежетата току-виж го върнали обратно на блатото. Rolling Eyes Е, надали ще го позволят сценаристите, но все пак си е риск.

# 492
Димитър Димитров прозря цялата идея на продукцията:
 - Тряя си тука щот тряят такива образи кат тебе!

Александра:
- Kражба e да ти откраднат цялата филия

ДИНО:
 - Изглежда забавно но не е!

Тянко:
 - Ддобре, аз съм най глупавия
Аз: топло! топло!

Павката:
- Даа в муай тая има много бутане

Иван:
 - Ко съм ял шъ го омета тоя

Димитър:
- Коза гони коза!

Кой умник измисли гредата за бутане да е толкова високо???
На първата снимка се вижда моментът в който Симона първа хвана правилната поза
На снимка 2 се вижда моментът в който Карина също схвана правилната поза
Плешивият Алекс беше смешен с това зъбене докато бута.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 10:10 от Soney

# 493
  • София
От съпорта на SurveyMonkey ми отговориха че сигурно сме имали проблеми с анкетата, щото вече сме гласували, което е тъпо защото тогава страницата е съвсем друга и пише, че вече сте гласували. А при нас пишеше - обадете се на отдела за продажби (което им го казах още отначало).
Нещо се е омазало при тях, надявам се да не се повтаря.  Ето по-долу линкове за гласуване за предишния и за посления епизод. Пробвах ги току що, гласувах, работеха.

ЕПИЗОД  9
https://www.surveymonkey.com/r/TMGQTPW

ЕПИЗОД 10
https://www.surveymonkey.com/r/TMHCDX7
Сега пробвах да гласувам и пак това съобщение ми излиза за отдела на продажби.       Има нещо в Миро, което не ми допада, още не мога да разбера какво точно.

# 494
  • тук и там
Ами затвърдих си мнението,че трите кифла са пазени от продукцията(Тянко,Гергана и Александра).Щото единият със сигурност щеше да е засилен към блатото,ако не бяха измислили това,че трябвало да бъдат сменени на елиминациона битка.Тянко направо си каза,че няма да отиде на блатото ( чух да пита "какво ще стане,ако някой не иска ,откаже да отиде на блатото").
Много грозно беше това с "кражбата" на хляба.Отчупила си е една хапка,не е редно,но тези имаха толкова грозни изказвания,че чак започнах да и симпатизирам на Александра.Гергана и Тянко са непоносими за мен ,особено русото недоразумение..
Наталия ме кефи как им лази по нервите,Чикагото е ужасен,и трябват субтитри като говори,че явно тези кастанети му пречат.

Общи условия

Активация на акаунт