💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 33 190
  • 864
  •   220
Отговори
# 525
От самото начало нещо в поведението на Калин спрямо Наталия ми е странно.1 той не номинира Наталия,когато всички бяха срещу нея. 2 Той я носи до леглото ,когато и се поду коляното. 3 Той спи в една стая с Наталия.4 При представянето си,Наталия много говори за сина си ,а Калин освен със спорт се занимава и с анимация. Днес ми хрумна и почти съм сигурна,че ще се окажа права.Според мен Наталия и Калин са майка и син .Та те дори и визуално си приличат.
Никакъв шанс! Във визитката на Наталия имаше снимка със сина ѝ - няма как да е настъпила толкова сериозна трансформация във външния вид на този младеж, който видяхме до нея.

# 526
  • София
Калин не е син на кукления театър, но отново се връща на първа позиция като мой фаворит. Бях го сменила за малко с новия Траян, но няколкото реплики и физиономии на Траян, които ни показаха, не ме кефят. Нищо де в синьо си оставам Wink

# 527
  • Асеновград
Направо се притесних , че Калин може да е син на Наталия.
Това възпитано и кротко момче , син на тази лигла....НЕ.

# 528
Е, добре де, щом ще се броим...И аз симпатизирам на Калин. Надявам се, че няма да обира хейт от отбора покрай това, че не напада, както всички Наталия. Но с тези тройни номинации при наличието на двама изявени кандидати да си ходят, е лесно да бъдеш номиниран.  Както споменахте една злопаметна Гордиенко е достатъчна. Но стискаме палци и нека се върне с грошове!

# 529
  • София
Дано само и сценаристите не му спретнат някой кален номер с тия сандъчета. И на мен ми е от фаворитите.

# 530
До тук и аз съм за Калин ,сега му изгледах визитката ,респект за пещернячеството и катеренето, за обичта към природата,  щом е аниматор значи и рисува и естет. Бонус -не напада Наталия ,възпитан и добър 👍 щях да забравя най-важното 😜- и синеок 👌🙂

# 531
  • София
Вчера на бутането до последно не се отказваше момчето, не помня кой го беше изтикал почти до ръба, но Калинчо държа доста и почти направи обрат. За разлика от някои други, при които "всичката пАра в свирката".

# 532
  • В Града на Липите
На мен ми е интересно дали се е обучавал при някой от бившите участници или сам си е тренирал, защото се справя много добре на Арената.

# 533
  • тук и там
Алпинист е човека,едва ли се е обучавал.Катеренето за мен е супер трудна дисциплина,другите и да са ходили на кросфит,не могат да се мерят с качването по скали и спускане в пещери,още повече,че казаха и че родителите му са такива,което предполага,че от малък се занимава с това.

# 534
И аз съм фен на Калин, Лапунов и Траян.

От жълтите мъже харесвам Шопа, от зелените - Дино и Лъчо.

От жените - Сапунката, Теди и Моника.

Покрай филияГейт и Александра ми стана симпатична, не че ми е пречела преди това, просто мрънкаше повече от необходимото, все пак не е в Ергенът.

# 535
И Мирослав е алпинист и със самоподготовка.

# 536
  • Дубай
Калинката(Калин) е и мой фаворит .... Възпитан и некофликтен, което ми е направило впечатление преди игрите, защото го следя от преди това. Мисля, че не е се обучавал при никой.
Сега за  филиягейт, мисля, че прекалиха много, нито и може би целта на Гергана беше такава... Защото трябваше да водят разговор  и с нея, защо иска постове, които не покрива.

# 537
Представям си как се чувства сина на Наталия, гледайки как говорят и обиждат майка му....

# 538
  • София
Представям си как се чувства сина на Наталия, гледайки как говорят и обиждат майка му....
Както и че има "таен брат" JoyJoyJoy Мале, още не мога да спра да се смея на този бисер на форумното творчество. JoyJoyJoy

# 539
  • В Града на Липите
Калинката(Калин) е и мой фаворит .... Възпитан и некофликтен, което ми е направило впечатление преди игрите, защото го следя от преди това.
И аз го последвах Grinning Това момче заслужава много повече последователи.

Общи условия

Активация на акаунт