💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 38 539
  • 951
  •   31
Отговори
# 540
аз гледам отделни части, но нещо явно съм изпуснала - какво е станало с племето и александра? много грозен племенен съвет. това русото грозното е много неприятно.

# 541
Харесвам на първо място Калин
После са Лапунов,Дино,Траян,Шопов,а и Мирослав.
Ох от жените.....не знам

# 542
  • София
Гледам масово са забелязани достойнствата на Калин Simple Smile Със скромността си, уважителното си поведение и най-вече с естествената си подготовка много ми прилича на Гого. Ще си увеличи последователите със сигурност.

# 543
аз гледам отделни части, но нещо явно съм изпуснала - какво е станало с племето и александра? много грозен племенен съвет. това русото грозното е много неприятно.
За да олабят от напрежението от битката, няколко човека започнаха да пускат къси пасове на Александра, а тя доста добре ги отбиваше и така ... до безкрай. Доколкото разбрах русото я е сгащило да къса коричка от филия, принадлежаща на Димитър и е раздуло работата.

# 544
Представям си как се чувства сина на Наталия, гледайки как говорят и обиждат майка му....

Не, че е приятно, но ако не искаш да те щипят - не се хващаш на хорото.
А и не всеки би понесъл хистеричното й поведение - "аиууууу!", крякане, пискане, преиграване на всичко...
Някой спомена, че ако трябва да я търпи, ще се гръмне. И аз не бих могла, а съм сравнително търпелив човек. Разтребвам я тутакси.

# 545
Гледам масово са забелязани достойнствата на Калин Simple Smile Със скромността си, уважителното си поведение и най-вече с естествената си подготовка много ми прилича на Гого. Ще си увеличи последователите със сигурност.
Има нещо общо, но ми се струва, че това момче е малко незряло. Гого беше по-завършен характер и си беше спечелил още вътре уважението на противници и съотборници. Калин тепърва ще го видим.

# 546
  • София
Далече е Калин от Гого, иначе и на мен ми е симпатичен.
От жените харесвам Ръждавичка, малко е серт, но е доста оправна в много компоненти, докато Гордиенко например има едностранчив успех, само някои неща й се отдават, силови най-вече.
Снощи моментът с филията беше преувеличен отвсякъде, особено Ивайло много сериозно се произнесе и заклейми Александра като крадла - еми доста крайно поведение...
На синьото племе незнам защо само Наталия им е трън в очите - да се поогледат, пък да видят оня Алекс как отвсякъде издиша...

# 547
Александра не е права да взима от чуждата храна, но подобно преиграване и нахвърляме е абсурдно. Много грозно, много.  Че крадла, че епитети .....нямам думи
Мен пък тя не ме дразни, даже има нещо симпатично в нея, затова ми стана интересно какво толкова е направила.

# 548
Нищо симпатично не виждам в обезобразената по учебник Алекснадра.
Муцуната й е отврат,  както на 90% от оперираните в Бг.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 15:48 от Alexslav

# 549
Няма значение дали е цяла филия или коричка - принципно кражбата си е кражба. Много грозна постъпка и си заслужава да я конфронтират. В тази игра действително храната е най-ценния ресурс. Естествено, и Димитър и Джерито се почувстваха, все едно им се полага да я изстискат докрай, и факта, че тя не се почувства виновна и не поддаде на атаката, ги вбеси още повече. И аз смятам, че прекалиха в степен и те да се изложат.

Ясно е, че Гергана и Александра са един дол дренки, мисля, че проблемът между тях е, че Гергана ѝ завижда. Александра явно идва от семейство с пари и това става повод за злоба някакси. Гергана е тази с по-бедния речник и обща култура. Има някаква оправност и характер в нея, но това не променя, че е елементарна и комична. Има вайръл клипчета как пада и го разказва с гордост във визитката си, моля ви. 😀

Тянко, само като го чуя как говори, с превзетия тон "аз знам всичко и съм прав", и ми е ясно, че с него никога и по никакъв повод не желая да говоря. Плюс това, момента в който искаш да задълбочиш дискусията, в която той мята някакви изхвърлени изказвания и му кажеш да се аргументира, буквално не може и започва на гаслайтинг да го обръща и "аз не съм длъжен да те просветявам". Ми тогава не говори глупости.

Димитър се изниза като ранено момченце, което не иска да го видят как плаче на площадката. Според мен грам не очакваше, че ще е той към блатото. Много, много тъпо му стана.

Наталия има някакви отклонения със сигурност, според мен страда от силна нужда от внимание, дори да е лошо. Просто трябва да е на фокус.

За симпатии май още ми е рано. 😀

# 550
И на мен Калин много ми напомня на Гого. Супер кадърен, но много скромен и обран. Много го харесвам! Сега, понякога като си отвори устата изръсва някаква тъпотия, но му прощавам. Мисля, че се дължи по-скоро на неговата интровертност, отколкото на това да е глупав.

# 551
не споря, че постъпката на александра е кофти, но и техните реакции бяха безумни.
гери явно искаше да яхне вълната, но не ѝ се получи според мен. много елементарно същество.

# 552
Относно взетият хляб.Ами не е редно.Само Александра ли е гладна,само на нея ли не и стига храната.Май и от спечеленото благодарение на Дино беше похапвала без да пита.Клед като всичко е строго разпределено нямаш право да пипашВсички са гладни.Защо някой друг не си гепи коричка.Ми то залче от тоз,залче от другия и готово.Не си гладен вече

# 553
  • тук и там
Кои бяха яли краставици  и др. зеленчуци от стопанството?Това в някакъв минал сезон беше.Нямам спомен някой да ги е наричал крадци.Все пак става дума за една коричка хляб..Не че е правилно,но силно преувеличена беше реакцията им ,още повече ,че русата кифла го направи,за да отвлече вниманието от себе си и как не се справи с пъзел за три годишни,а иначе държеше тя да е на пъзела този път .
На това стопанство поне някакви подправки да им бяха дали.От тях няма да напълнеят,но поне ще им е вкусно.Не могат ли да намерят някой рекламодател за това?Всеки път ,като си помисля как ядат ориз,боб и леща без нищо и ми става зле.Май само олио и сол имат.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 17:03 от Кайсия

# 554
  • София
Пуснах нова анкета! 😊
Успях и да ви изчета.
Този сезон пишем рекордно малко за всичките 7 години история.

Еврика! 😀
Познах едно нещо от цялата седмица с прогнози и това е, че Мирослав ще се спаси, хаха.
А да и жълтият съвет познах, ама това не е толкова сложно.

Как може толкова нескопосано направено промо? Аматьори!

Такам, за епизода.
Не съм съгласен с постъпката на Александра. Жалкото е, че тя изобщо не осъзна, че е направила нещо грешно.
Това не е реалният живот, момиче. Там сте в един друг свят и това какво правиш е показателно за много неща...
Гергана предобри. Отчаяно искаше да прехвърли тежката сянка от срамния провал на пъзела върху друг клетник. Почти успя. Тази 'Индепендент' мадама е карикатура сама за себе си. Рядко глупав човек. Рядко. Съжалявам ама имам непоносимост към хора, които буквално едно простичко изречение не могат да формулират.
На 99.9% съм убеден, че и тя и Александра не са били одобрени от Радо Тушев за новия формат на Ергенът и са взети от неговия приятел Саръиванов.

Не ми хареса другарския съд на Наталия. Не е това начинът! Тези хора не са ли гледали Игрите досега? И изобщо риалити формати? Изписаха и веждите на Наталка.

Битката ми хареса. Класическа физическа битка. Получи се оспорвана до самия край.
Лапунов закопа племето си с погрешно избрана стратегия. А можеше да се превърне в герой, защото той и Траян са по-здрави от мъжете лечители. С тези двойки се закопаха.
Ключовият сблъсък беше между Иван/Дино и Лапунов/Чикагото.
Браво на Д-р Петров и Гордиенко!

Браво на Мирослав за блатната победа! Получи се хубава битка с няколко компонента.
Още от началото си личеше, че битката ще е основно между него и Томи. Жалко за Томи, но ще има и други шансове.
Не знам дали Димитър ще има имунитет сега на блатния съвет. Ако няма е пътник. Но преди това не се знае какво може да се случи, защото нали ще има кутии на късмета. И някой пратен на блатото ще изпрати от там друг блатен в племената. Изобщо, то вече всякакви прогнози са предпоследни... 🙄

Общи условия

Активация на акаунт