💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 28 423
  • 702
  •   42
Отговори
# 555
  • София
Е колко да е преувеличена реакцията на жълтите, нали все пак има цели три часа епизод да се пълни: все за нещо трябва да се карат.
Инак снощния епизод, ехааа. Да посрещнем новия месия, спасителят на горкото слабо племе. People Angel
Има ли кой да се обзаложи с мен, дали в Понеделник жълтите ще "завоюват" резиденцията?

И само аз ли забелязах, че на битката на блатните докато целеха ролките от тоалетна хартия, като уцелеха една с нея често падаше и друга съвсем на различно място. Или пък веднъж уцелваха някоя от поставките и всички се разклащаха, но по-късно след същия удар всички поставки бяха абсолютно неподвижни.

diavolo, доколкото разбрах блатните нямат вече нужда от имунитет. Последният на битката отпада и нямат вече съвети.

# 556
  • София
Забравих да вметна.
Не е редно ако уцелиш една мишена и паднат две да ти се брои. Това е чист късмет. Абсурдно ми е.

# 557
  • USA
Мен ме изуми нахалството на Александра,че щом не било цяла филия,значи не се счита за кражба. Била му изяла половината само..и това за хора,които по цяла седмица не ядат.
Безобразно нахалство.Не понасям Александра,но още повече не понасям русото чудо с мръсните пирги.
Не разбирам тези жени защо са отишли с екстеншъните,не знаят ли на какви локации ще спят и в каква мръсотия?!

Дано скоро се разкарат тези двете и да вземат със себе си Тянко, Наталия (която чудесно се справя на трасе,но е контузена) и голямото самочувствие Гордиенко.
Добре,че снощи се справи на бутането,за да не кажем пак,че е гола вода.

Калин е моят фаворит още от визитките и еп 1. Мнението си няма да променя. Не знам обаче колко добър е на пъзели и логически задачи. Там може да се спъне,иначе на трасета е стреличка.
Гордиенко и Ръждавичка са го нарочили обаче.

# 558
Не знам защо се пише,че направеното от Александра не е кражба.Когато вземеш нещо чуждо без да имаш разрешение щакво точно е?Още повече направено умишлено.Може би си мисли,че"прекрасната "и външност щи е носи дивиденти че благодарение на чара и хората и по точно мъжете ще си затварят очите и снезходително ще прощават на сладураната.
Еми не е познала

# 559

И само аз ли забелязах, че на битката на блатните докато целеха ролките от тоалетна хартия, като уцелеха една с нея често падаше и друга съвсем на различно място.
Joy Joy Joy
Все пак еко тойлет са им спонсор

# 560
Еи, всички жени влюбени в Калин и забравихте че ви смята само за цвят.Stuck Out Tongue Winking Eye Не е лошо момчето, добър състезател, скромен, толерантен ама не е чак такъв ангел.
Много бих се изкефил точно Симона да го елиминира някъде към финала Innocent

# 561
Еи, всички жени влюбени в Калин и забравихте че ви смята само за цвят.Stuck Out Tongue Winking Eye Не е лошо момчето, добър състезател, скромен, толерантен ама не е чак такъв ангел.
Много бих се изкефил точно Симона да го елиминира някъде към финала Innocent
Как можа да го напишеш.Пепел ти на клавиатурата:stuck_out_tongue_winking_eye:Stuck Out Tongue Winking Eye

# 562
  • Буркина Фасо
Представям си как се чувства сина на Наталия, гледайки как говорят и обиждат майка му....
това се случва с роднините на много от участниците. като започнеш с продукцията, минеш през водещите и завършиш с първият отпаднал.  не ги жаля и не съм ги изпратил насила там.

# 563
  • гр. Шумен
Все още не бих казала, че имам фаворит, но Калин ми допада и на мен. 🤗 Ще ми е интересно вече да гледам Мирослав, как ще се развие оттук нататък. Дино пък ми е супер забавен.

# 564
Калин:heart_eyes:Heart EyesHeart Eyes с тези сини очи...оххх. Ами новият при тях...Йордан ли беше. И той е много секси.

Аз предлагам Дяволо да пусне анкета някъде по средата на някоя седмица за най красив мъж/жена. SmileySmiley

От жените най-красива ми е Ръждавичка.

# 565
Много хора защитават Александра,но за мен тук става въпрос за нещо повече от коричка хляб. Той и капитанът точно това й каза на масата,но тя въобще не го разбра. За мен това граничи с пълен егоизъм и тотално пренебрежение към останалите, без значение от чия филия е отчупила. Това е човек,който поставя собствените си нужди над тези на съотборниците си. А все още играят отборно. Аз не бих могла да имам доверие на такъв човек. Във всеки един момент може да ги предаде. Не забравяйте,че това са хора,които са седяли дни наред без храна,на пек и в мизерия. Те все още имат ограничена дажба и не могат да се възстановят. И в кайна сметка като си знаеш психиката и физическите способности,къде си тръгнал, по дяволите. Това не е сезон едно да ти дойде изневиделица.
Относно разтягането на случката,продукцията толерира и насърчава подобни конфликти. В случая след заминаването на Димитър към блатото, ако не се случи нещо м/у шопа и Александра, няма за какво са я държат.

# 566
Който е пропуснал да гледа днес Сделка Или Не, може да я гледа тази вечер в Игри На Волята на съвета на номинираните. Да пожелаем успех на участниците. 

Grinning "Юпиииии!" Grinning

# 567
Омръзна ми от тази филийка хляб, но Александра не спомена ли за случая още преди няколко дни? И тогава така го каза, че Димитър е бил там и тя си е отчупила пред него? Ако е така, той и е разрешил да го направи, можел е да я спре. Дали не беше когато си призна, че мрънка най-много от всички за храна, но тогава вниманието се отклони към кавгата с Тянко. За каква "кражба" говорят сякаш през нощта е тършувала. Не гледам задълбочено, ако някой помни за какво говоря, да каже дали се бъркам

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 19:49 от Chapka

# 568
Ех ако беше се случило преди 4 века при Кромуел, Александра щеше веднага да получи заслужено наказание и увисне на бесилото а тук ще и' се размине с другарски съд и всеобщото презрение на трудещите се

# 569
Хорст Фукс и Наталия са за чистене от това племе

Общи условия

Активация на акаунт