💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 38 603
  • 951
  •   33
Отговори
# 570
Еи, всички жени влюбени в Калин и забравихте че ви смята само за цвят.Stuck Out Tongue Winking Eye Не е лошо момчето, добър състезател, скромен, толерантен ама не е чак такъв ангел.
Много бих се изкефил точно Симона да го елиминира някъде към финала Innocent

Е, цвят, цвят, ама не ние се състезаваме на арената с него Stuck Out Tongue Winking Eye само му се възхищаваме....Blush

# 571
Страшна прическа има Калин 😂

Ами харесвам Наталия ,съвсем спокойно си им казва какво мисли за тях . Като артист е различна, нищо невиждано за тая професия ,неординерни хора са артистите.

# 572
Ръждавичка да говори, че Калин бил хлъзгав, я тя как се извъртя за Наталия

# 573
Мениджърът на инфлуенсъри каза, че не бил козар😜 Е как да не е?Нали менажира кози🤣

# 574
Кой е фризьора на Калин?Оффф и Алекс откъде го вади това самочувствие

# 575
  • На Изток от Рая
Ох, тоя Алекс *пъзелиста"... Ква тежест на пъзела за 5 годишни. Той май се е надявал да не му се налага да минава трасе и да решава пъзели за деца.

# 576
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Този Алекс има огромно самочувствие без грам покритие. Не вижда, че все се дъни и чак учуден на номинацията си, егати пъзелиста.
Калин е толкова сладък и невинен, като Артур и минимоите ми е, ама хайде от мен да мине, отстъпвам го, аз взимам Лапунов (шегувам се, да не се хване някой).

# 577
Наталия на 5 години ли е ? Къв е тоя инфантил

# 578
Емиии ужасна е Наталия.Държи се наистина като малоумна.

# 579
Ивайло от жълтите се поболя от мъка по приятеля си Димитър. В такъв формат отношенията са по съвсем друг начин отколкото в реалния живот...стана ми кофти за него..

# 580
Наталия на 5 години ли е ? Къв е тоя инфантил

С простак като чикагото и нарцисист като сашко така трябва

# 581
Тая жена, Наталия има ли мъж? Тоя човек трябва да се пенсионира като миньор, първа категория.

# 582
  • На Изток от Рая
Тянко какъв е мазньоч, бррр

# 583
  • Варна
Ох, Тянко какъв мазник.
Харесаха ми разсъжденията на жълтия капитан на синхрона

# 584
Колко по-приятно се гледа като дават Кавърджикова,  Злобина , Моника и Пуйкин минимално 🤩

Общи условия

Активация на акаунт