💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 38 479
  • 951
  •   48
Отговори
# 810
Той поне си каза, че иска Наталия да се върне да има с кого да се джафка, Алекс беше далеч по-лицемерен

# 811
Кас си личи кои са галениците.  Миналата седмица Йордан втори на блато, а сега даже и парички за награда 🤮

Имаше човек изтеглил това на съвета с кутиите, тази седмица нямаше.

# 812
Какви гадни херпеси са и излязли на устата на Гергана .

# 813
Кас си личи кои са галениците.  Миналата седмица Йордан втори на блато, а сега даже и парички за награда 🤮

Имаше човек изтеглил това на съвета с кутиите, тази седмица нямаше.
Е Мартина да, но Йордан не

# 814
  • На Изток от Рая
Друг път на втория давали ли са 50 гроша и прибиране в същото племе?

Е, сега нали всичко е различно, никога вторият от 3 - ма не е получавал грошове

# 815
Ами да, то е ясно, че Наталия ще я бутат, за добро или лошо, няма да я изпусне предавнето за сеир

# 816
  • София
Какви гадни херпеси са и излязли на устата на Гергана .
Прилича ми на силно напукана от слънце, недостиг на витамини и солен въздух устна, която вече кърви от сухота..

# 817
  • Буркина Фасо
ехооо, тук съм  rotfImbo

# 818
Нещо не ми стана ясно. Защо на миналите елиминации Данчо, завършвайки втори, отиде на блатото без грошове, а Наталия се прибра при племето и то с пари.

# 819
  • София
Сашо колко е лицемерен, не я понася, но отиде първи да я посреща и поздравява...

# 820
Е, бях сигурна, че за Наталия няма да има блато. Просто тези сцени от връщането и в племето, не можеше да се пропуснат! Joy

# 821
Гергана: "Веднага разбрах, че тази битка не е моята". Е коя щеше да е твоята?! Тази битка буквално беше въртене на педали и хвърляне на топка. Е, и едни халки да не е без хич..

# 822
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Потекоха ни сълзи от смях, дори само заради реакциите и физиономиите им си струваше Наталия са се върне.

# 823
Мистър Пропър е в шок!

# 824
  • тук, на мястото си
Искам да им дадат да изгледат битката, като я видят как тича повече ще им виснят ченетата.

Общи условия

Активация на акаунт