💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 41 131
  • 1 013
  •   24
Отговори
# 900
Наталия е изключително токсичен човек, съчувствам на близките й. Нямам представа как се живее с подобни хора
И аз нямам и не искам да имам. Такъв човек като видя и веднага асоциирам с хора тип Плюшкин, или от тези, които доживяват сто години с проклетията си и нарочно правят мизерийки на гледащите ги.

# 901
Фаворита на Неделчо вече е аут.
Аз съм доволна,че Наталия остана. За нейните години е страхотна на трасе. Бавничка,да,но се справя. Гордиенко може ли да каже същото?!

Алекс много го е яд тя как тя го реше. Smile
Той нали се мисли за много можещ и велик, много се дразни,когато някой му демонстрира,че нито е едното,нито другото. И така, да му удари по надутото его.
Алекс от самото начало прави ужасно впечатление. Колко трябва да си прост, за да кръстиш 5 от шестте си деца на себе си? 🙄 Пък после Наталия не била наред. Много ме кефи как пренебрежително му каза два пъти, че когато ходиш на елиминационна битка на арената, ти взимат багажа (да се разбира, че той няма как да знае).😁

# 902
  Явно Александра е такъв човек и за това той беше толкова бесен. Друго обяснение нямам. Друг е въпросът, че е грозно така да се нарежда жена. А и мъж, няма значение пола. Прекалено агресивно и с една цел - да се унижи човека. А и чак такава нетърпимост все едно му е изяла хляба.

Ами тя точно хляба му изяде🤣🤣🤣

# 903
Да оценим и
 епизод 12.

Ако не става с клик на картинката, явно с ръчно копи-пейст в нов таб/прозорец става (линка отдолу).

ето го линка за всеки случай:
https://www.surveymonkey.com/r/FFX6LD6

# 904
  • тук и там
На мен ми направи впечатление липсата на пъзел накрая.Но то май и в предишната с баланса нямаше,а на тези ,на които имаше-бяха като за деца в детската градина..Та явно тази година ще е така,щото няма кой да решава пъзели..

# 905
  • Буркина Фасо
В интерес на истината Наталия си е минавала винаги трасетата и не е бавила отбора на отборните битки.
тя действа на олимпийският принцип - важно е участието.
ако си с нея в един отбор няма да ти е радостно, че сте последни, въпреки че тя е минала трасето, но вместо за 5 мин. го е преминала за 25.   игрите са състезание, а не представление. на състезание най-бързият печели.

# 906
Павката:
А третият - слага джапанките в сака
(Гери върти очи).

Гери:
 - лъзгам се
Аз: Нали ти е коронен номер!

Паркирането на водните колела беше поредната подигравка с участници и зрители и пълна недомислица. Можеше ли на брега, трябваше ли в определените места... Няма кой да ги уточни тия неща ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!

- Айде, Теодора можеш! Тоя кукумицин няма да те бие!

Павката:
Погледнете Наталия прави своите 10 опита - чиста формалност - стратегия - така я наричам аз!
Аз:
Не Павка, никаква стратегия не е, а отново НЕДОМИСЛИЦА на продукцията.

Наталия:
- Малките крачета малки стъпки - оп, оп

Гери
 - Забравих че може да се хвърля отдолу
Аз:  Ами то не можеше ама В сезон 7 всичко е на гьотере!

Чикагото:
 - Да се върнем към темата - колко гроша ти дадоха?
JoyJoyJoy

# 907
  • Буркина Фасо
- Готови ли сте за битка ?
- Даааа..

пп. до сега някои отговаряли ли са с Нее... ? Grinning

# 908
  • София
Май и този сезон ще го канселирам както е тръгнало.

# 909
- Готови ли сте за битка ?
- Даааа..

пп. до сега някои отговаряли ли са с Нее... ? Grinning

Ами абсолютно излишното "По местатаааа!"
Па те винаги са си по местата.

# 910
В интерес на истината Наталия си е минавала винаги трасетата и не е бавила отбора на отборните битки.
тя действа на олимпийският принцип - важно е участието.
ако си с нея в един отбор няма да ти е радостно, че сте последни, въпреки че тя е минала трасето, но вместо за 5 мин. го е преминала за 25.   игрите са състезание, а не представление. на състезание най-бързият печели.

Ами не точно. Минава си ги със сравнително прилично темпо. Сравнително - спрямо другите, разбира се. Пуснах си онази скандалната битка от онзи ден отново и следях внимателно къде бяха противниковите играчи, когато Наталия стартира и къде бяха, когато финишира. Средно аритметично скандално забавяне нямаше.

# 911
  • Буркина Фасо
снощи трябваше да нахлузат по една жилетка на другите 2 участнички за да се изравнят с кукуто. Grinning

# 912
По скоро тапи за уши ,да им бяха нахлузили

# 913
  • София
Пуснал съм нова анкета! 😊

Скучен епизод снощи, разочароваща битка.
Не ми хареса държането на Теодора. И как пречеше на Наталия и обидите срещу нея.
Поредна тъпотия с паркирането на водните колела. Стигаш брега и толкоз.
И защо слагат на 190 см. баскетболистка мятане на топка на 4 м? Другите две момичета автоматично нямат шанс.

Жалко за Любо, много ме е яд за него. Имаше голям потенциал момчето.

Нахраниха Давид, защото явно са имали сериозни планове за него и не им хареса как беше решил да се измъкне от блатната мизерия.
Жалко, че за трета поредна година опропастяват кадърни играчи, за да им върви сценария.

Александър е класически популист и лицемер. Отива да вдъхне кураж на Наталия, а на синхрон я тропа. Грозна гледка.

# 914
Да си призная обаче, че Павел се справя с воденето по-добре, отколкото очаквах.

Наистина очаквах да е много зле и да го раздава както в Турнирите на Волята, където беше направо дразнещ.

Общи условия

Активация на акаунт