💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 41 074
  • 1 013
  •   41
Отговори
# 960
Фаворита на Неделчо вече е аут.

И на дяволчето теорията отиде по дяволите😜🤣

# 961
Вчера нямаха задължително отиване до понтона с плуване нали?

# 962
Ми Наталия не може да плува Simple Smile

# 963
Проблемът е, че искащият да напусне обърква сметките на продукцията, а тя не обича това. Ако някой напусне по свое желание, дължи неустойка, която отпада, ако напусне след гласуване на съвет,  елиминация, или по медицински причини. Нали се сещате, че продукцията няма как да допусне масовото доброволно напускане на участници, въпреки нечовешките условия на които ги подлага. Ако всеки е свободен да напусне когато му скимне Ралица и Павел ли ще доиграват сезона?

Няма опасност Ралица и Павел да доиграват сезона.Намериха му цаката.Правят една кастинг битка и вкарват колкото си искат участници.

# 964
Каква е тая пламнала любов между Сапунджиева (как и е името?) и Теодора? Пламнала за колко дни в играта?
И тя се казва Десислава. Стават две в сезона. А приятелството им е явно от първата битка на жените и последвалия избор.

# 965
Павката отново модифицира правилата за наказания - вече са лимитирани до 1 (за днес де).
Стюардесата изглежда добра, ново силно попълнение за жълтите които май стават фаворити

# 966
  • На Изток от Рая
Вчера нямаха задължително отиване до понтона с плуване нали?
Не, ама нали има плувкиня, да не кажем после, че никой не може плува, а и да "разнообразят" играта малко, нали все се оплакваме, че са еднакви игрите 🙂

# 967
  • София
Сапунджиева в първите си появи изглеждаше страховита - остър поглед, ни помен от усмивка. А впоследствие излиза доста мила жена, емоционална, и чак учудващо за мен се привърза силно към момиче на половината на годините ѝ.

За стюардесата съм. Малко да разнообрази стандартните фитнес гуру - софтуерен инженер - треньор - програмист.

# 968
  • гр.София
Каква е тая пламнала любов между Сапунджиева (как и е името?) и Теодора? Пламнала за колко дни в играта?
Имам дежавю. Миналият сезон- Силвия така си " осинови" Анджи. Голяма любов бяха.

# 969
  • София
Не, ама нали има плувкиня, да не кажем после, че никой не може плува, а и да "разнообразят" играта малко, нали все се оплакваме, че са еднакви игрите 🙂
Викаш само заради "разнообразието" ще да е, не щото са искали точно плувкинята да влезе JoyJoyJoy
Ще видим нататък колко плуване ще дадат.

# 970
Ха, Гизем влиза с бутонките Simple Smile "веднъж има наказание, веднъж- няма"

# 971
С тази игра и жени от Победителите можеха да са в играта Sad

# 972
  • На Изток от Рая
Викаш само заради "разнообразието" ще да е, не щото са искали точно плувкинята да влезе JoyJoyJoy
Ще видим нататък колко плуване ще дадат.
Е, то е ясно, че са имали нещо предвид щом са вкарали плуване при участник, който плува най-добре от всички мъже и жени, които са в предаването 🙂.
Гизем говори на Павката така все едно ѝ е пръв приятел.

# 973
Ако искат жена да спечели сезона, предлагам Гизем поразяващата ръка   🤩

# 974
Новите три кандидатки са жалка картинка. Особено Гизем.
И разбирам да не се справят с водното колело - изненада е все пак, няма къде да са го тренирали. Ама да се явява на такова състезание и да не е тренирала минаване на халки ми е абсурдно. То като да се явиш на изпит по кормуване без да можеш да потегляш и да сменяш скоростите.

Общи условия

Активация на акаунт