💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 43 166
  • 1 036
  •   42
Отговори
# 1 020
Вкарването на нови и нови хора е досадно е нечестно. Идват свежи и нахранени. За зрителя- тамън им научим имената и пак ни хвърлят в оркестъра. Показват много злост и злоба у професионалните спортисти  Георги, Ръждавичка, Теодора- простотии и долни страсти. Един Йордан от тези, които разпознавам ми остана да му съчувствам…ако направим аналогия със сериалите- набират скорост като научим действащите лица и разберем интригата. В ИВ го обърнаха на “есенния селски сбор”.

# 1 021
Сцената която може би е снимана от скрита камера:
https://jumpshare.com/share/EBQXXA5K6Kk1kT3XPGqJ
Това е всичко което показаха.
1. Доста е малко, може би къртицата се е местила и са изрязали само материал който става за показване.
2. Професионалните камери нямат такива помръдвания (то даже и телефоните вече коригират такива вибрации). Може би е микрокамера (от Алиекспрес разбира се). Те нямат никакви корекции на вибрациите.
Корекции могат да се правят и софтуерно, но не всеки знае с какви средства.

# 1 022
В жълтото племе се очертава тотална доминация на коалиция от петима много силни атлети. Предполагам и петимата ще ги гледаме дълго време в игрите. Предполагам, че ще доминират и в обединеното племе.
Кофти, защото не ме кефят хич.

Те хубаво са коалиция от петима, но при положение, че се номинират по трима играчи, пак ще трябва и от тяхната коалиция да ходи някой на съвет.А там може другите да се спасят и да остане само този от коалицията.Или пък някой да изтегли смяна и да се смени с някой от коалицията.Според мен с тези правила коалициите са почти безсмислени. Но по инерция от предишните сезони се правят коалиции и се коментира как щели да изгонят един по един другите.

# 1 023
Първо много се издразних на сандъчетата и особено смяната, но сега виждам доста положителен аспект. За да станеш достоен финалист , си трябват битки индивидуални. За това играчите които са силни имат задкулисен гръб (договорки отвън) , и не смеят да ги номинират , могат да бъдат участници в елиминацоинна.

# 1 024
Наталия има достойнство, не реве пред тях и не търси съжаление, не се прави на жертва, а им казва в очите когато се държат двулично. При това го прави без драми, а с лекота и шега, но в повечето случаи премълчава и приема обидите.

Имам чувството, че не става дума за онази Наталия....
Не търси съжаление??? Не се прави на жертва??? Не прави драми???
Сериозно???
Явно не гледате всички епизоди. Наталия осъзнато и нарочно дразни околните. Чудя се дали осмисля факта, че не е на 4 годинки и няма право да се държи като такава с хора, които не са длъжни да й търпят лигнята.
И да, приемам факта, че ИВ се придържа към някакви моментни капризи на сценаристите, но Наталия не е Мани1. Мани беше тюфлек, който всички влачеха на гръб, мрънкаше и пърхаше с мигли комично. Но не беше злобна. Как се беше класирала да влезе в ИВ - все още ми е загадка.
Наталия е злобна - прехвърля мътилката в емоциите си върху околните, демонстрирайки “веселост“. Да крякаш, да пееш песни не на място и да се хилиш на сила - не е веселост. Ама не се усеща явно, че не е сцената и околните не са марионетките й. Когато и да я махнат - все ще е късно.

# 1 025
Мен също Наталия не ме дразни. Вярно, имам чувството, че на моменти не я слуша главата, но ми е най-интересна като изразяване. Идеална дикция, говори гладко и интелигентно, няма ъ-кане и паразитни думи. Абе, супер си е Наталка и дори успява да си минава трасетата. Предпочитам да се задържи по-дълго. Дразнят ѝ се другите определено. Аз, ако съм ѝ съотборник може би също няма да успея да оценя хумора ѝ и ще се дразня. Обаче тя е преминала кастингите, избрали са я да участва, влиза като пълноправен състезател, значи има право да си играе играта както тя намери за добре и да не се поддава на външен натиск, ако може да даде отпор, пък докъде стигне.
На мен като зрител ми е по-интересно да гледам как някой минава трасето докато пее, вместо да се е превил някъде и да иска наказание.

# 1 026
Трасетата по-добре да се минават с пеене, отколкото с псуване Simple Smile

# 1 027
  • Буркина Фасо
с тези умения е по-добре да се премести в другото риалити по бТВ. довечера ще е на екран. Simple Smile

# 1 028
Вярно! Ама то пък това  вече е свършило. Иначе би бил гениален ход да можеха да осъществят преливания между двата формата - и феновете и' да прдължат да и' се наслаждават и нас и отбора и'  да не ни дразни. Можеше да вземе и пъзелиста със себе си , с неговата социална гъвкавост и красноречие също идеално би паснал там.

# 1 029
Избрали са Наталия пред много други кандидатки да участва и са я пуснали от самото начало не защото е някакъв супер атлет и ум, а защото си е малко куку, а сезон без кукувци ще е скучен.

Вкарана е основно, за да генерира рейтинг, като поляризира мненията, както се случва в момента тук.

# 1 030
я, Наталия си имала и привърженици.
Нормално е, където има голям хейт, винаги се намира и силен афинитет.

Снощния епизод не го гледах, ама май не съм изпуснала кой знае какво. Реших да гледам първия епизод на предателите вчера.

Ралица е каквато е. Споделяла съм моето мнение. Просто изпълнител на продукцията. Но не мисля, че ще се махне, а да я махнат още по-малко - тя има доста силни контакти в нашата гилдия. А за нея това си е сочна заплата и всяко лято по цяло лято - на море на лукс. Защото нейната вила и с резиденцията не може грам да се сравнява. Малко комсомолска работа тук, ама сигурно ще си я търпим. А тя наистина все повече заприличва на строга даскалица. Износва се вече чара на младата красавица със секси строгост. Нормално е - годините минават, това са неизбежни промени.

# 1 031
Въобще не ми харесва вкарването на нови хора и повтарянето на едно и също трасе 3 поредни дни на екран.

# 1 032
Вкарването на нови хора след втората седмица ми е тъпо. Тези хора никога не ги припознавам за част от племената. Никога не гледам и какво се случва на блатото. Кой е там и какво прави не ме интересува.

# 1 033
Трасетата по-добре да се минават с пеене, отколкото с псуване Simple Smile
Хиляда пъти предпочитам да гледам спортна злоба от участниците, отколкото някой да се мъкне по трасето и да има поведение на дете от предучилищната.

# 1 034
Новите попълнения са прецакани изначално. То, като влезе един играч на втория ден, вече не го считат за един от тях, а на втората седмица е с мишена на гърба. Освен, ако няма някоя завера отвън с някого от племето.

Затова сезон 1 си остава.....сезон номер 1.

Общи условия

Активация на акаунт