Магазини Sinsay - тема 12

• 23 964
  • 371
  •   1
Отговори
# 120
Откога има 50 точки? Временно ли е?

# 121
Временно е, да.

# 122
Първия път не ми даде нищо. Сега на втората серия получих 50.

# 123
А намалените точки в серията, заради допълнителните 50 ли са, знаете ли?

# 124
Кои намалени? Бяха по 30 за серия, замениха последните 8 с 50 и сега са по 72 за серия до декември.
В началото бяха по 66, но ги намалиха на 30 още през май. Според мен просто дават бонус за празниците.

# 125
Благодаря, Adalind. Така става като не гледам внимателно Grinning Видях че ми липсват осемте точки, но хич не погледнах, че и сега ги дават за 7 дена. Не знам защо реших, че петдесетте точки ги дават на осмия ден от серията.

# 126
Здравейте, може ли да се плаща с наложен платеж? При мен не виждам такава опция..

# 127
Може  ако поръчвате с куриер (до офис на куриер). Струва 2лв.
Ако поръчвате до магазин- не може.

# 128
В смисъл, че наложеният платеж струва два лева. А доставката е 5 - освен ако няма безплатна доставка в момента. Т.е. общо 7.

# 129
Да, ако искате да платите в брой на куриер има такса 2лв. Както в Нотино и други сайтове. Преди два дни поръчах така за друг човек и потвърждавам, но тогава все още имаше безплатна доставка.

# 130
  • София/Севлиево
И аз се възползваха от БД и дадох само 2 лв заради НП при куриера.Сигурно много пъти е питано ама защо не направят НП при поръчка до физически магазин? Възхищавам се на тези, които не са успели да си харесат нищо от коледната колекция.Аз харесах страшно много неща,но понеже исках да заприлича на сервиз за 4-ма ми бе много трудно да избера.И все пак успях-всеки ще получи купа,чаша и чиния, които хем са от един комплект, хем с различни картинки (само дето чинията е 20 см плоска и не става за храна със сос ,но здраве да е,набелязах си и неща в Пепко)...

# 131
Аз поръчах, но дреболии - цялата ми поръчка беше 12 лв. А миналата година взех доста коледни неща от Синсей и сега не ми е толкова интересно.
Но ако ги намалят много, може и да се изкуша.

# 132
И на мен се случи, много скапан сайт.
рестартирайте телефона и се получава. И моето приложение много забива.

# 133
Вече започнах отново линията, така и не получих тези 50 точки.

# 134
Май вече могат да се комбинират купони.

Общи условия

Активация на акаунт