Магазини Sinsay - тема 12

• 23 987
  • 371
  •   1
Отговори
# 135
  • Стара Загора
Да, явно вече ще могат да се комбинират купони (най-накрая), но не успях да видя какви други новости има, направих скрийншот на екрана и ми зареди началната страница.

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 12:40 от ❇Sisi_91❇

# 136
  • Пеликания
Пак има безплатна доставка на всичко днес и утре.

# 137
Много експедитивни са станали с онлайн поръчките. За първи път ще получа толкова бърза поръчка. Вчера я направих към 10 часа сутринта, днес са я изпратили, а утре ще е в автомата заредена.

# 138
И моята дойде за 3 дни, но сега съм поръчала до домашен адрес за друг човек и постоянно променят датата за доставка и вече седмица се подготвя за изпращане.

# 139
Миналата година, когато поръчвах за Коледа, идваха светкавично. 

# 140
Да не са сменили склада? Моята е от снощи, замижах, че има безплатна доставка и пак я поръчах до магазин. За малко да се изкуша Laughing

# 141
Аз имам две поръчки - от 8 и от 11, и двете от са в статус "Изпратени" и така си стоят. Наскоро обмених талон за 600 точки, от няколко дни ми излиза известие, че 69 точки ще изтекат скоро. Не е много адекватно да не обменят първо най-старите активни точки, ама не очаквам да получа отговор от неадекватния им съпорт.

# 142
Голям мармалад е с точките, откакто намалиха валидността им. Аз предимно с точки пазарувам и няма да мога да събирам вече по 600, щото първите ще изтекат, докато ги натрупам.

# 143
Ако не бях изхабила 250 точки за дънките, сега сигурно щях да поръчам нещо, обаче без точки не искам... Между другото, още не са ми върнали парите - днес стават 14 дни.

# 144
Пиши на съпорта. Лятото ми беше станало практика по едно време, много се мотаеха. "Получили сте пратката по връщане еди-кое си на еди-коя си дата в Русе. Кога може да очаквам връщане на сумата? Благодаря". И скрийншот от проследяването на Спиди. Обикновено отговаряха на същия ден.

От осем продукта в сегашната поръчка само един ми е важен. Чак ми се иска нещо да не е налично, че да ми възстановят талона Joy

# 145
След промените да могат да се съчетават различни купони и промоции. Някой изпробва ли дали могат два ваучера от синсей клуб да се вкарат в една поръчка.

# 146
Току що исках да ползвам два купона.... единият изключи другият.   Не намирам в приложението регламент за ползване на два купона едновременно Simple Smile.
Ако някой намери да сподели Simple Smile

# 147
На купоните пише, че "не могат да се комбинират с други промоции", но не видях дали може да се комбинират с други купони.

# 148
Пише, но наскоро те сложиха реклама на сайта "комбинирайте купоните си" - е, как да стане, като не може?

# 149
Шипват от Румъния, вчера я пратиха, днес си я взех. Нищо липсващо няма, язък Joy

Общи условия

Активация на акаунт