Магазини Sinsay - тема 12

• 13 882
  • 214
  •   1
Отговори
# 195
# 196
Аз нищо не съм получила...  Явно трябва да ги от пиша тези пари
Когато връщам в магазин след това винаги получавам имейл, в който ми искат банковата сметка. Всеки път им я въвеждам наново. Досега не съм имала проблем.

# 197
  • Пловдив
Аз нищо не съм получила...  Явно трябва да ги от пиша тези пари
Когато връщам в магазин след това винаги получавам имейл, в който ми искат банковата сметка. Всеки път им я въвеждам наново. Досега не съм имала проблем.

В магазина сканираха ли ви приложението и продукта? Излиза ли ви в приложението на "Връщания". Мисля, че и там в самото връщане има поле за въвеждане на банковата сметка.

# 198
  • Троян
Никога не съм получавала мейл, в който да си напиша сметката. Ако е от онлайн поръчка, би следвало да ти имат сметката.. Винаги първо заявявам, че ще връщам даден артикул в магазин и тогава го оставям. До 7дена макс винаги са ми превеждали сумата.

# 199
Аз съм получавала имейл, в който има линк и там трябва да си напиша сметката. Повече от веднъж - специално при тях.
Единствено последното ми връщане преди месец не беше така - имаше поле, което излезе при самото оформяне на връщането. Преди това го нямаше при мен.

# 200
Редактирам се. Получих съобщение от банката за възстановяване на сумата от Синсей.

Заявих връщане през приложението в магазин искаха само да им го покажа, но не сканирана казаха, че е това не ми дадоха бележки, а в приложението стои така
На имейл не отговарят, телефон не намирам
Ще отида и до магазина, но ги оставих в магазин, който не ми е удобен и затова още не съм ходила до там. Връщал съм и преди в магазин там сканирана, тук казаха, че не трябвало само да им покажа на телефона...

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 15:20 от Chory

# 201
https://www.sinsay.com/bg/bg/gladak-top-s-halter-dekolte-709eu-99x
Този топ е отвратителна материя, чак се чудя как е изкупен /и невърнат/.
Защо не намирам къде да оставя отзив?

# 202
За да оставите отзив, трябва да получите мейл от типа:

Аз не за всички продукти получавам, не знам на какъв принцип пращат.

# 203
Ще изпратят имейл, от който може да се напише ревю, евентуално.

# 204
Здравейте, дали сличайно някой има  някой готин универсален код за намаление? Не пазарувам често от сайта и знам, че изтървах добрите намаления, но сега реших, че искам 2 пижами за децата, а от приложението ми дава само 39% на 2-рият по-евтин продукт, то не е малко де, но ми се ще поне на 10лв да ми дойдат пижамките😄
Благодаря!❤️

# 205
Здравейте!🤗
Някои ако е купувал нощница, дали може да  каже отговорят ли размерите на посочените в таблицата, защото е универсална, а моделите винаги варират? Гледам, че нощниците масово са до XL, а имам съмнение, че ще е малко ако е както е посочено - гръдна 104, талия 84, бедра 110.. Късно ми е да отскачам до някой магазин сега 😄, а имам няколко часа да хвана една оферта и сега се чудя дали да правя поръчка.. Ако някой има нощница, от тези, които са до XL и сподели някакви мерки, ще съм безкрайно благодарна!🙏♥️

# 206
Посочените мерки според мен и в L ще влязат, но XL ще стои по-свободно. Моите мерки са по-малки, но с гръдна малко под 100 влизам в М. Само в S не мога да се набутам, а имам и две такива нощници. От първата ми поръчка преди 100 години Joy

Но нека и други се изкажат, да не ви подведа.

# 207
Adalind, много благодаря! 🤗И на мен посоченото ми се струва малко, имам нощница от Pepco, примерно XL, която е с гръдна 118-120, а в Sinsay даже за XXL пише 110..  
Ще изчакам, с надежда още някой добър самарянин да се включи, евентуално😄, иначе сигурно ще поръчам, пък здраве да е 😝

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 22:15 от Steffy_J

# 208
Снимките също помагат, примерно тези два модела, които имам в М размер, са ми като палатки. Черната е къса, но за сметка на това много широка. На другата си ѝ личи, че е като чувал Laughing

# 209
И аз се мъча да се ориентирам по снимките 😄, ама като не е посочено моделът кой номер показва, знам ли какво са и нахлузили на мацката, та да и седи като чувал 😂 Имам още 2 часа да взема решение😝
Благодаря още веднъж!💐

Общи условия

Активация на акаунт