Магазини Sinsay - тема 12

• 14 019
  • 218
  •   2
Отговори
# 180
И аз купих чаршафи от Синсей и от Пепко. Харесаха ми десените , но се оказаха пълен провал. Свиха се до неузнаваемост  на нормални градуси,калъфките огромни , трябваше да се прешиват,  без отделение отвътре да спира възглавницата. Няма да повторя!

# 181
Аз имам един единствен голям плик с калъфки и съм много доволна- цветът не мърда. Калъфките ги ползвам за едни големи декоративни възглавници за облягаме.
Пликът го съчетавам с долен с ластик и калъфки в същия цвят, купувани отделно .

# 182
И аз си ги ползвам. Не съм забелязала да са се смалили. Може би има малко избледняване, но малко.

Чудех се дали да поръчам с днешния код това онова, но предполагам, че през декември ще има по-добри намаления от 25%.

# 183
Във физическите магазини кога ще започнат намаленията, някой знае ли? Вчера бях, но нямаше нищо намалено.

# 184
Всичките им калъфки са 50 на 70, това им е стандарта. И моите възглавници не са толкова големи, мисля, че имам само една, която пасва.
50 на 70 см не е ли размер на съвсем нормална възглавница? Да не би да е 70 на 70 см?

# 185
Явно на някои комплекти са 70 на 80, какъвто аз взех.

# 186
Във физическите магазини кога ще започнат намаленията, някой знае ли? Вчера бях, но нямаше нищо намалено.

Днес бях в Sinsay и има разни отстъпки при покупка над определено количество стоки. Май започваха от 15% за 3 артикула, но не съм много сигурна. Отидох, за да върна една тениска, от която незнайно как съм поръчала 2 броя в един и същи размер.

# 187

От четвъртък 27.11 до понеделник 1.12 намаленията във физически магазин са:
Минус 15% за три артикула
Минус 20% за 4, минус 25% за 5 артикула
артикулите трябва да са На редовна цена (бял етикет).

# 188
  • Пловдив
Днешното намаление при покупки над колко лева е? Не ми излиза сумата в приложението.

# 189
Днешното намаление е 45 лв при минимум 155 лв изхарчени:

# 190
Аз пък не мога да разбера как има магазини навсякъде, само в Русе не 🤔

# 191
Здравейте, на 13. 11  заявих връщане през приложението и оставих на тази дата пижама във физически магазин, но не ми възстановиха парите и на имейл не ми отговарят.

Някой бил ли е в такава ситуация?

# 192
  • Пловдив
Когато връщам в магазин след това винаги получавам имейл, в който ми искат банковата сметка. Всеки път им я въвеждам наново. Досега не съм имала проблем.

# 193
Някой поръчвал ли си е този панталон? Дали своя размер трябва, или 1 по-малък може?
Не мога да преценя, със широките крачоли внимавам, т.к.  два от тях са ми със ширина на крачола 42 см. едностранно, т.е. 84 двойно и за ремонт ми искат повече от цената на панталона:

https://www.sinsay.com/bg/bg/pantalon-wide-leg-704fj-mlc

# 194
Дами, връщането в какъв срок от получаване на онлайн поръчката мога да направя?

Общи условия

Активация на акаунт