Магазини Sinsay - тема 12

• 23 906
  • 371
  •   1
Отговори
# 255
Синсей те сменят- връщате стоката, те Ви връщат парите, Вие вече си оперирате с парите, както сметнете за добре. Това също изрично са го написали.

# 256
Те не сменят. Въпросът е дали ще го приемат, ако се върне. Може би при рекламация ще стане.

# 257
Аз имах едно отхвърлено връщане. Яке с размер XS по пришит етикет и S по закачен хартиен етикет. Беше част от връщане, заедно с други артикули. Помня, че бях доста изнервена в този ден и пратих рязък мейл на съпорта, щото не бяха разбрали баш какво обяснявам. Накрая ми казаха да си очаквам парите до няколко дни.
Идеята е, че ако по система и документи е изписан един артикул, а физически е доставен друг, може да възникне проблема с връщането, щото по система връщащото се не е излизало. Или пък на мен можеха да ми кажат, че съм сменила етикета и връщам нещо, което не е от тази поръчка и е купено преди 3 месеца, да речем.

# 258
Здравейте, имате ли пратка, която е стъкнала със статус " предадена за опаковане" от 9 и 10 декември? Едната е за голяма сума и има 19 неща в нея. Пазарувам от от близо 5г и не ми се е случвало до сега да чакам толкова време за обработка.
П.с. след тези дати имам още 12 поръчки, от които получих половината и другите са на път.

# 259
Активирах си талон, когато се разменяха за по-малко точки, но вече не е наличен. Не беше ли 14 дни срокът да се използват?

# 260
14 дни е. И моят е обменен на 04.12, но е сбутан между талона от адвент календара и един за друга промоция.

Последна редакция: вт, 16 дек 2025, 16:15 от Adalind

# 261
На мен ми се е случвало пратката да стои все още със статус "Предадена за опаковане" (дни наред), а аз да получа смс от Спиди, че е в офиса.☺️ По-късно - по някое време след като взема пратката, се е променяло и в сайта.

# 262
Здравейте, как мога да се свържа със Синсей?
Писах във формата за контакт ,но никой не отговаря вече втори ден. Имам направена поръчка ,като пишеше гаранция доставка преди Коледа, а трети ден стои на “опаковане” . Нещата ми трябват за празника и за това имам нужда от точна информация.

# 263
Пишете в чата, там много бързо свързват със служител, само работното време мисля, че беше до 16.30 ч.

Аз днес се свързах така за талона, който бях обменила за точки на 04.12., но не се виждаше в акаунта. В чата има вариант за изпращане на файлове и показах скрийншот. В крайна сметка ми възстановиха точките, така че има и такава възможност при преценка на ситуацията от тях.

# 264
И аз направих поръчка сега с безплатната доставка, също не се движи, но според мен е нормално. Предишната, която поръчах в първия ден на намалението, дойде вчера.

# 265
При мен много бързи дойдоха дънкова пола и велурено късо яке, поръчани първия ден от БД и то вечерта късно .
Доволна съм , остават.

# 266
Пуснах последната поръчка за годината, че в полунощ ми изтича талона. Може и януари да дойде, че два продукта са ми с +3 дни. Рекапитулацията ми е 40 поръчки/покупки в магазин общо за 2025. Айде дано измислят нещо интересно в Sinsay club догодина 🤪

# 267
Моите са много по-малко от миналата година, заради Тему.

# 268
Да е жив и здрав Синсея, облича и обува сина ми вече 4 г. Не съм поръчвала скоро нищо, търся само чисто бели тениски за физическо, но има само малки номера.

# 269
Не пазарувам от китайските сайтове, щото ще стана разногледа, докато разгледам и избера. И в Пепко влизам веднъж в годината, та Синсей ми е разтухата, като ми доскучее Joy

Общи условия

Активация на акаунт