Магазини Sinsay - тема 12

• 23 834
  • 371
  •   1
Отговори
# 285
Може ли да направя рекламация на едни детски пантофи без касов бон,а само с отбелязаната поръчка в приложението?
Снощи купих на племенника пантофи, не издържаха и един ден.
Тези са, да не се прецака и някой друг:

Да, може. Аз върнах така детски апрески, издържаха 1 обуване. Показах поръчката в приложението и ми върнаха парите.

# 286
  • София
Последно - могат ли да се комбинират кодове, за да знам, дали да обменям точки?

# 287
На талоните от точки изрично пише, че не се комбинират.
За нормалните отстъпки и аз не разбрах в крайна сметка комбинират ли се, а не можах да тествам, защото последно направих поръчка, за да изхарча талон от точки.

# 288
Някой има ли информация утре дали ще работят и до колко часа? За самостоятелните магазини питам, а не в молове и др. търговски центрове.

# 289
  • Пловдив
Останах изненадана от начина на връщане на сума...Приятно при това Simple Smile Върнах една блуза от он лайн поръчка, в магазин. Парите бяха моментално в сметката ми.

# 290
Някой знае ли намаления до днес ли са? Също и дали ще възстановят двойно начислените пари? Аз все още не съм платила, но всичко в лева автоматично става същата сума, но в евро, реално намаление няма 😃

# 291
При мен цените са каквито си бяха - в лева и евро, не са по-високи или двойни.
Не мисля, че намалението е до днес, но не знам до кога е.

# 292
Като сложиш продуктите в кошницата, там, дето е лв. става евро и тоталът се вдига.

Примерно тия тефтери:

Ако не е грешка при миграцията, ще избият рибата по наглост Joy

# 293
Това е за КЗП, ако не го оправят. Сега ще видя дали и при мен е така.
Не, при мен не се променя:

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 13:23 от pppqqq

# 294
От миграцията е било, няколко часа след това не можеше да се влезе изобщо, тая сутрин вече беше оправено. Хаирлия да е, честита Нова година и успешни бъдещи покупки пожелавам на всички! TadaTada

# 295
Честита Нова година! Бъдете здрави и щастливи!
Явно е било от миграцията, оправи се ☺️

# 296
ЧНГ!🙂
Дали ни очакват нови намаления и безплатна доставка по случай Новата Година?😃
Някой купувал ли е от органайзерите за сутиени? Не мога да сложа снимка в момента, дано се сещате за кои питам...Удобни и практични ли са?

# 297
В Бизнес парк София ще отваря самостоятелен магазин Синсей. Ако има някой в района ще му е удобно. Не видях обаче никъде дата на откриването.

# 298
Пак ме изнервиха. В понеделник получих известие, че имам пратка в магазина, която ще стои до 05.01. Днес получавам ново известие, че имам 24 часа да взема пратката си. Реших все пак да пробвам да се свържа със съпорт по-чата за евентуално бързо съдействие, но не работят. На имейл вероятно ще отговорят чак другата седмица, те дотогава ще са върнали пратката 100 пъти..Неадекватно е, никъде не съм видяла да обявят, че срокът за взимане на поръчка от магазин ще е по-кратък или нещо подобно. Почват новата година с издънка.😀

# 299
В първите дни не препоръчвам да пазарувате. Стига това да не са окончателните цени в системата.
Случайно се загледах топ, който съм купила за 17.60 лв / 9 евро (цената я има в поръчката и във фактурата), сега струва 37.90 лв / 19.38 евро.
Общо взето двойно по-скъпо.
 Ако не се промени тази цена, ще пиша в секцията на КЗП за покачени цени от търговци.

Общи условия

Активация на акаунт