Магазини Sinsay - тема 12

• 23 637
  • 370
  •   1
Отговори
# 300
https://www.sinsay.com/bg/bg//868ev-59j?utm_source=app_sharing&u … ign=product_share
Някой има ли такива дънки.
Купих ги от физически магазин, много хубаво стояха и цвета беше много хубав. Не мисля, че съм отслабнала, по принцип съм "М" размер за панталони, но 36 номер на тези дънки ми заспаха. Изпрах ги, сложих ги веднъж и след няколко часа станаха като парцал 😀🤷🙄🤯. Супер много се отпусна този деним и стана торбест и широк около бедрата, направо съм в шок 🤦😆

# 301
Да не би да е заради високия процент памук?

Аз имам такива в различни цветове, не мърдат, но памукът им е по-малко:

# 302
Не знам изобщо! След прането и обличането си бяха наред, май ги прах на 40°. Ще ги пусна пак на 30° да видим кво ще стане.
Подобни на снимките имаше намалени в магазина, но 38 номер реших, че ми е голям и ще се отпусне след пране и не ги взех. Бяха 12 лв май, много евтини
Тези, ако имаше 36 щях да взема едни
 https://www.sinsay.com/bg/bg//864ev-95j?utm_source=app_sharing&u … ign=product_share

Последна редакция: сб, 03 яну 2026, 01:00 от Morkovelka99

# 303
Да ти кажа, имах панталон и разни долнища от H&M, 100% памук. Няма оправия, обувам ги да ида до магазина (нищо, че май пижама се водят Joy) и на връщане вече са ми виснали на коленете. А панталона го разкарах, че ми писна през ден да го пера, ако искам да стои тесен.

p.s. Тия, от които съм си накупила, са по-ластични. От няколко години си взимам, имала съм и 36, и 38. Оня ден си взех от светлите на 8.80, с точки излязоха 4.91 лв.

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 19:50 от Adalind

# 304
Някой има ли от тези дънки? Отговарят ли си на размера? Дали стоят като bootcut в крачолите? За какво време са подходящи?
https://www.sinsay.com/bg/bg/razkroeni-danki-888ev-09j

# 305
Имам ги, приготвени за връщане. Харесват ми, наистина са широки крачолите точно като bootcut, но са ми много дълги. Те всичките синсейски са ми много дълги, но ме блазнят с вида си и заради цената продължавам упорито да пробвам. За ориентир от лидълските нося 44 и дънки и панталони и обикновено не се налага да скъсявам (малко са ми широки, но 42 вече ще е ми е некомфортно.) Тези синсейските взех 42 и са ми свободни дотолкова, че почти ги свалям закопчани, а за дължината - поне 10см трябва да отрежа, а така се изместват коленете. Дори с много висок ток няма как да ги нося - аз съм 1,62-1,63. Ако искаш ще ти измеря точно дължина и т.н.
Редактирам се, защото ги извадих да ги видя колко са дебели, даже 2 цвята съм взела от тях, ами не е много дебел плата, но не е и тънък. Много са еластични и са с ниска талия, хич не са ми удобни дълбоките. Яд ме е, че няма как да ги отрежа

Последна редакция: сб, 03 яну 2026, 00:23 от ttiholova

# 306
Благодаря! Да, ако може да измериш дължината на крачолите от външния шев (от талията) до долу и от чатала до долу, както и ширината (талия, ханш). Дъщеря ми е 160 см/около 48 кг (ще расте още със сигурност), но при доста по-дълги крачоли май ще се "губи" кройката...🤔

# 307
Скрит текст:

На дължина жълтия показва 104-105, зеления 80 май, не съм много добра в това. После ще ги скрия снимките, че от телефона все забравям как се пише. Аз и в предния пост дописах - еластични са и с ниска талия. Точно заради изместването на коляното няма смисъл да ги отрежа, но поне връщането е лесно

Последна редакция: сб, 03 яну 2026, 01:18 от ttiholova

# 308
Такива някакви, мисля че мерих в магазина, но не са за ниски хора😀. И аз съм 1.60-62см, като подгънеш половината крачол и кройката се губи и няма смисъл.

# 309
ttiholova, благодаря!

# 310
Тези см. за за р-р 42, нали - зеления доколкото виждам 52 см., а жълтия не ги виждам см.? - чета с очила.
Но щом са еластични, може би ханш до 108, талия.... ?

# 311
Да, размера е 42. На ширина жълтият показва 46 - талия, но като гледам не съм го сложила съвсем точно и в началото започва от 2, значи е по-скоро 44см. Зеленият е 51-52см. Мисля, че това е най-широката част, надолу вече се разделят крачолите. Доста са еластични, сигурна съм, че и 40 ще ми става. Снимала съм светло сивите - точно тези от поста на Долче по-горе. Имам и тъмно сивите, еднакви са на размер и също ми харесват. Ако отвориш снимката в друг прозорец можеш да я увеличаваш.

# 312
Днес получих известие от Спиди за поръчка, направена през декември в лева. Но за дължима сума Спиди посочва същата сума в евро??  Като отида на место ще разбера дали е грешка, иначе ще откажа да я платя в двоен размер и ще я върна, т.к. в сайта ясно си пише правилната цена на поръчката.

п.п. Взеха ми нормалната цена, явно грешка при изпращане на е-мейла.

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 16:48 от Iva1111

# 313
Грешка е. Всички се оплакват по фейса.
Системата на Спиди се е бъгнала и показва двойна цена.

# 314
Здравейте, в магазини Sinsay продават ли ароматизатори, пълнители и комплекти с пръчици? В сайтът търсих и не намерих.

Общи условия

Активация на акаунт