Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 98

• 7 156
  • 135
  •   2
Отговори
# 105
Аз постоянно пренебрегвам Лили. Вярно е че на промоции някой неща струват колкото в ДМ, а други са изгодни, но изгодните свършват веднага, после не зареждат бройки и който взел, взел, другите после цял месец нищо, празни рафтове. Също така Лили не позволяват връщане на продукти под никакъв предтекст, а това вече за мен не е въобще окей. Не че връщам постоянно, но бях купила два крема слънцезащитни, реших че единия ми е излишен и след два дни исках да го внърна не отворен, беше си запечатан с фолио, очевидно беше че не е ползван, нито манипулиран, отказаха ми. От тогава рядко купувам от тях. Пазарувам само от ДМ. Дори от Лидл рядко взимам препарати или хартия. В момента съм минала нивото на ДМ за 1300 лева и гоня последното. Доволна съм от много неща които са техни марки.

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 18:10 от Lale_Lili

# 106
  • София
Някой в предната тема попита за студено кафяв молив за устни тип NL 05 и Greige. Сега се сетих за един студен, докато си премятах моливите - Rimmel Cappuccino

# 107
Аз пазарувам от всякакви дрогерии и вериги, където сваря промоция. Презапасявам се, да, но не помня откога не съм купувала нещо на редовна цена. Само от магазини за паралелен внос не пазарувам, щото ме мързи да проверя къде и какви са.

И аз съм хвърлила око на озарителя на Catrice, но не ми е спешен. И от гел-пудрата се въздържам засега, по същата причина. Виж, ако ги пуснат на намаление, ще забравя набързо колко пудри и коректори имам... Joy

# 108
Този бустер на Елсев в ДМ е 12.50, навсякъде другаде е по 17лв включително и в Лили.
20лв е в ДМ, в Нотино над 20, на други места също е над 20. Миналият месец го взех за 17 от Лили.

# 109
  • София
Има код в Лили за коса и балсамът Bond Repair, който Ironfeather препоръча като добър състав, сега излиза на много изгодна цена - 11 и нещо. В ДМ и Ремедиум е по- скъп.

# 110
  • Sofia
Попринцип пазарувам от Лили, понеже ми е най-удобно и има на Обеля точно на спирката на автобусите, та докато чакам автобус да убия време, но и аз забелязах, че в DM има не малка разлика в цените на някои продукти. Исках да си купя вчера паста за зъби Sensodyne Rapid Relief, защото съм с брекети и ми понася най-добре като ми се разранят венците в Лили видях цена 12.49 лева, докато в DM беше 8.65. Не ми се вижда малка разликата. Сега като ми трябва нещо спешно не обикалям за DM ако нямам път - вземам от Лили.

# 111
Не е съвсем така, много неща в Лили са доста по-евтини. Просто трябва да се следят цените на двете места. Имаше крем на Миша за под 10 лева в Лили, докато в ДМ гонеше 16. При много от нещата има разлика в цените, която е голяма. Ето например миналия месец си взех бустера срещу косопад на Елсев от Лили за 17 лева, навсякъде другаде беше над 20.
Мислех, че говорите за шампоана и балсама от серията Growth Booster на Елсев, а не за серума. Вчера си ги взех от ДМ и сега наистина там са на най-добра цена в момента.

# 112
  • София
На мен това ми е любимият коректор. Да, доста е плътен, понякога го ползвам вместо фон дьо тен, прикрива всичко.
Днес за излизане след плаж го ползвах: две-три мацвания с четката, разнесох с влажен бюти блендер и имах готова основа за секунди! Нищо латексово няма на моята кожа, разнесе се много добре, понесе стабилно влагата, изобщо - само хубави неща мога да кажа за първо ползване.
Има някаква неразбория с цветовете и имената на тестерите, гледайте номерата, когато пробвате.

# 113
Аз пазарувам от всякакви дрогерии и вериги, където сваря промоция. Презапасявам се, да, но не помня откога не съм купувала нещо на редовна цена. Само от магазини за паралелен внос не пазарувам, щото ме мързи да проверя къде и какви са.
И аз пазарувам по същия начин, не помня кога последно съм купувала нещо на редовна цена. Когато има изгодно намаление, купувам по 2-3-4 броя и използвам с месеци от даденото нещо.

# 114
Факт е на някои продукти на промоция са по изгодни , но като цялo редовните цени на Lilly ca пъти по високи от DM
Купих този слънце защитен крем за 38 лв... сега гледам в Lilly струва 20 лв Astonished

Ето една интересна промоция от Lilly Simple Smile

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 22:22 от waynubg

# 115
Момичета, имате ли впечатление от душ геловете на марката L'angelica? Харесах два, които видях в супермаркета, обаче никога не съм купувала техни продукти и реших да питам първо в темата.

# 116
Въобще не ви трябва гел пудрата на Catrice. Изобщо не знам какво  приложение има това нещо. Толко лесно се предавам, а са ми ясни тия трикове, но троша купища излишни пари и после раздавам... Патка!

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 23:48 от DiaMia

# 117
И аз скоро де подведох по една основа за грим на Катрис, която изглежда като пяна. Отврат!
Защо ли реших да я взема, при положение, че тук хвалиха една розова и лилава и аз не знам..

# 118
Момичета, имате ли впечатление от душ геловете на марката L'angelica? Харесах два, които видях в супермаркета, обаче никога не съм купувала техни продукти и реших да питам първо в темата.

Супер са, любима марка за категорията ми "релаксиращи" душ гелове. Тъкмо привърших един с овес и отворих нов от вида с бял мускус. Трудно ми е да опиша какво точно харесвам в душ гел - в общи линии, или ми харесва, или не. Smiley Но бих казала, че общите знаменатели са кремообразност, ухание, усещане за чистота... Ланджелика са ми 10/10 по тези параграфи. На този етап май съм минала през всичките им разновидности.

# 119
Благодаря ти! Purple Heart На мен ми харесаха два коледни, които видях случайно, докато чаках на касата. Под 7 лева беше цената за 500мл. и ароматите са мноого добри.

Общи условия

Активация на акаунт