Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 98

• 16 571
  • 276
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Благодаря за идеята. С кърпа знам, че ако минеш, се маха бялото. И наистина е така, но не знам струва ли си упражнението всеки път. Все пак още два ме чакат, от които знам, че съм доволна.

Ползвам рядко, нямам сърбеж, макар да съм с доста дух скалп. Но от няколко години се къпя само с лечебен шампоан, който определено ми държи скалпа чист. Преди имаше моменти, в които можеха цели люспички да отлепя, ако се заровя. Също така, не ползвам вече clarifying шампоани, защото единствено ми пресушават дължините, не усещам скалпа си по- чист.

Днес в Дъглас случайно попаднах на Милани ружовете. Много ми хареса 03 Berry Amore. В момента изглежда точно коралов, без да е прекалено топъл и както изглеждаше Luminoso едно време (сега е по- оранжев според мен).

# 271
  • София
The Catcher in the Rye, кой лечебен шампоан ползваш?

# 272
Аз съм със себореен дерматит и не ми дразни скалпа. Като цяло гледам и рядко да го използвам, само когато наистина спешно ми се налага. Редувам шампоана Vichy Dercos и Balea ultra sensitive. Ако някой има същия проблем ги препоръчвам! 🙌🏻

# 273
  • София
Аз съм със себореен дерматит и не ми дразни скалпа. Като цяло гледам и рядко да го използвам, само когато наистина спешно ми се налага. Редувам шампоана Vichy Dercos и Balea ultra sensitive. Ако някой има същия проблем ги препоръчвам! 🙌🏻
Със същия проблем съм, но Vichy не ми допадат. Ползвам Aveda, Uriage и Dermedic като ги редувам. От време на време и дрогерийните на Gliss - те не ми дразнят скалпа..

# 274
  • София
Този, Шоколадке. Но не знам как би се отразил на здрава коса. Мия я само с него, веднъж месечно със сапун на Dove и понякога твърд шампоан на Lush, но него по- скоро по екскурзии.

# 275
Аз след като напръскам сух шампоан изчаквам малко и като разнеса из косата с пръсти, се маха, иначе знам, че със сешоар.
Понякога нанасям вечер, но не го разнасям.
Не съм имала проблеми със скалпа, но по възможност избягвам сухия шампоан, за да не си докарам такива.

# 276
  • София
Този, Шоколадке. Но не знам как би се отразил на здрава коса. Мия я само с него, веднъж месечно със сапун на Dove и понякога твърд шампоан на Lush, но него по- скоро по екскурзии.

Благодаря! Мисля, че го бях купила, но така и не му дадох шанс. Ще взема да го "изровя" из запасите Grinning

Общи условия

Активация на акаунт